Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isteksizlik yaptı.Kilo konusunda da yazımın hemen altındaki kilo çizelgesine bakınız. :) hala veremedim kiloları..
ben 6 ay kadar kullandım. 2 aydır içmiyorum. bende isteksizlik oldu birde 7 kg aldım ama ilaçtanmı bilmiyorum. çünkü çok yedim iştahım çok açılmıştı dikkat de etmeyince 7 kilo aldım. şimdi vermeye çalışıyorum kiloları
İsteksizlik ve hamilelik konusunda yorum yapamayacağım ama kilo verme de problem yaşamıyorum.
Başlamadan önce bütün sayfaları okudum diyebilirim kişiye göre değişiyor.
Bazıları otomatikman kilo vermiş, bazıları almış, kimini de etkilememiş hiç.
teşekkürler arkadaşlar beni en çok düşündüren cinsel isteksizlik ve kilo
eşim kullnamamı istemiyor aslında ama bikaç ay denemek istiyorum zaten kilomda var ve bu kiloları almamın nedeni bundan 5-6 yıl önce yine doğum kontrol haplarıdır
evet doktorların %85 hayır % evet kullanabılırsınız dediği için kesin bir yorumda bulundum,sonrasınd acıklamamı yaptım su su nedenlerden oturu dedım kullanmak isteyen bayanada isterse devam edebılcegını beyan ettım..herkesın kendi gorusu sonucta bende gorusumu belirttim tezimde de kanıtladım.Lütfen bu ısı biraz da doktorlara bırakalım ve asla kat'a gibi yorumlar yapıp insanların icine korkular salmayalım.
Alerji vb sebeplerden ötürü ria hariç hiçbir yontem kullanamayan yakın arkadasım su an 2,5aylik hamile.bebek cok sağlıklı.
Hic dogum yapmamıştı ria takilali 4 yıl bitti Aralık'ta çıkardı.su an 2,5ay bitti.siz hesaplayin artık ne zaman hamile kaldığını.
Her yöntemin sakıncaları var,burada önemli olan kisinin kendine en uygun yöntemi seçmesi diye düşünüyorum affınıza sığınarak.
benımde bugun geldi gözum yollarda kalmıstı nıye olmuyorum diye :)) demek 5.gun olunuyorolmazsın canım hap bıttıkten sonra tam 5. gunde oluyorum bende
bence bunu bir doktora sormalısınkızlar bi sorum daha var.bende kansızlık var.d.kontorl hapıyla beraber kan ilacıda alsam yan etki yaparmı?
hapı gece ıcıyorum ben oyuzden aclık hıssı olmuyor bende .. ama daha oncesınde gunduz ıcıyordum ve deli gibi yemek yeme istegım oluyordu ve çok halsızdım.. bi ara isteksızlık yaptı bende ama sonra normalde dıondum :)doktorum düzensiz adetim için bir yıl yasmin kullnamamı söyledi bu ay adet olunca başlıyacağım benim sorum cinsel isteksizlik ve kilo yapıyormu
ayrıca bu yasminle hamile kalanda duydum ben sizce böyle bişey var mıdır
Merhaba ben daha ılk defa kullanıyorum yasmını adet kanamam cok fazla koyu geldı bu normalmidir acaba?
arkadaşlar merhaba yaklasık 8 aydır yasmin kullanıyorum gecen ay 1 ara verip tekrar başladım hap bittikten 5.günün sonunda adetm başladı ama ilginçtirki çok çok az geldı ve kesildim 3.günü bu gün adetimin bir kac damla birşey buda benim kafamı karştırdı tabi heray normal seyrinde adet olurken bu ay neden böle oldu neden kesıldı anlamadım sizce bunun sebebi hamile olabilirmiyim? Bir bilginiz vasa lütfen paylaşın benimle
arkadaşlar yüzümdeki tüylenme için kadın doğum uzmanına gittim bana yasmin ilacını verdi. kullansam mı bilemedim kıllanma için bu ilacı kullananlar etkisini gördü mü ? kıllanmayı engelliyor mu ? yardımcı olurmusunuz offf hiç böyle bir sorunum yoktu son 6 aydır bu kıllanma sorununu yaşıyorum işin tuhafı da adetlerim çok düzenlidir.
arkadaşlar yüzümdeki tüylenme için kadın doğum uzmanına gittim bana yasmin ilacını verdi. Kullansam mı bilemedim kıllanma için bu ilacı kullananlar etkisini gördü mü ? Kıllanmayı engelliyor mu ? Yardımcı olurmusunuz offf hiç böyle bir sorunum yoktu son 6 aydır bu kıllanma sorununu yaşıyorum Işin tuhafı da adetlerim çok düzenlidir.