Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
rica ederim.düzene girer inşallah.ama mecbur kalmadıkça da kullanmamak lazım.ben de 9 ay kullanıp bıraktım.

9 ay sonrasında adetin düzeldi mi yoksa düzensizlik var mı_?
bana kalsa hiç kullanmıcam ama mecburi

:çok üzgünüm:

9 ay sonrasında adetin düzeldi mi yoksa düzensizlik var mı_?
bana kalsa hiç kullanmıcam ama mecburi

:çok üzgünüm:

canım benim adetim düzenliydi zaten,o yüzden bu konuda yardımcı olamicam.bebek düşünmediğim için kullanıyordum.ama doktor düzene girsin diye verdiyse dene tabi.

canım benim adetim düzenliydi zaten,o yüzden bu konuda yardımcı olamicam.bebek düşünmediğim için kullanıyordum.ama doktor düzene girsin diye verdiyse dene tabi.

anladım canım. bakalım deneyip görücez ..
,inş. yan etkisini görmeden düzene girer bende kurtulurum:)

a.s.

merhabalar
bende ilk defa geçen ay polikistik over için yasmin kullandım ancak pişman oldum gerçekten.bende sürekli koyu bir akıntı ve ara ara kanamalar yaptı normalde böyle bir şikayetim yoktu adet düzensizliğimde yoktu.adetin 1.günü başladım ancak adetimin bitmesi gerekmesine rağmen akıntıyla karışık kanama devam edince başka bir doktora gittim tekrar.aslında ,adet düzensizliği,aşırı tüğlenme ,kilo artışı olmadığı sürece ilacı kullanmamın çok da gerekli olmadığını öğrendim.açıkçası hormonlara çok gerekli değilse müdehale etmeyi bende istemiyordum.bekarım.21 gün sonunda ilaç bitti 22. gün adet oldum (ki buda benim için normal değil erkendi) şuan 3. günüm.bundan sonrası için koyu akıntıların olmamasını umuyorum.sanırım bende yan etki gösterdi.

ya Yasmin de nihayetinde bir ilaç diğerleri gibi, her insanda farklı etkiler gösteriyor demekki...
umarım bende kötü bir etki yapmaz

arkadaşlar , bu hapın kısırlık yapmadığı konusunda herkes hemfikir değil mi:uhm:

ya öyle bir tehlikesi yokmuş da insan korkuyor işte,ben biraz evhamlı bir tipim ondan biraz da:mymeka:
kullanan arkadaşım bıraktıktan sonra hamile kaldılar:CüvCüv:

ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum ben
Yasmin 'i kullanıp adeti düzene giren,sonrasında bıraktığında da aynı düzende devam etti mi?

ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum ben
Yasmin 'i kullanıp adeti düzene giren,sonrasında bıraktığında da aynı düzende devam etti mi?

ben 7ay microgynon 5-6ay da yasmin kullandım-yaklaşık olarak
kullanırkende düzenliydi,hani ara verme olayı oluyor ya 21gün kullanıyoruz 7 gün bırakıyoruz,bıraktıktan 4-5 gün sonra adet oluyordum
şimdi bıraktım tamamen hiç düzensizlik yaşamadım çok şükür
senin düzensizmi canım

merhaba canım;
benim 3 ay öncesine kadar en fazla 7/ 8 gün gecikmeli de olsa adetim oluyordu.
son 3 aydır Farlutal ile adet görüyorum.hormon testlerim normal,yumurtalıklarım normal.
doktorum Yasmin 'i önerdi ve en fazla 5/ 6 ay kullanırsın dedi.
doğum kontrol hapı kilo aldırıyor diye endişelerim var buyüzden iyi araştırıp başlamak istiyorum...
şimdi farlutal içiyorum bitmek üzere,adet olduğum gün yasmin e başlıcam 21 gün içip 7 gün ara vericem ama ya bıraktıktan sonra yine düzensizleşirse
offff çok üzülüyorum bu duruma , ama başka da bir alternatif yok...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hmmm sen adetlerini düzenlemek için kullanıyorsun galiba
ben korunmak için kullanmıştım,6 aydır filan kullanmıyorum artık
düzelir inşallah canım yaa üzülme bi kullanmaya başla bakalım
hormonlarında iyimiş düzene girer inşallah:1hug:

ben yasmin i etkisi en az hap diye biliyorum
ben kiloluyum ama evlendikten sonra aldım baya
hapla ilgisi yoktur herald hatta ilk kullanmaya başladığımda iştahımı bile kesmişti(bu bahsettiğim microgynon)

benim kullanma nedenim zaten öncelikle adet düzensizliği sonrasın da korunmak içinde aslında... ilk kez kullanıcam ,her bünye de farklı tabi.
sana kilo aldırdı mı ?
ya da bir yan etkisini yaşadınmı?

:uhm:

benim kullanma nedenim zaten öncelikle adet düzensizliği sonrasın da korunmak içinde aslında... ilk kez kullanıcam ,her bünye de farklı tabi.
sana kilo aldırdı mı ?
ya da bir yan etkisini yaşadınmı?
:uhm:

ben yasmin i etkisi en az hap diye biliyorum
ben kiloluyum ama evlendikten sonra aldım baya
hapla ilgisi yoktur herald hatta ilk kullanmaya başladığımda iştahımı bile kesmişti(bu bahsettiğim microgynon)

sinirlilikte yapıyo ama o dönem derslerim filan çok yoğundu o da olabilir
kuzenlerimde kullanıyorlar hatta onlarda ufak kistler çıkmış ve gayet zayıflar yani
yani doktorun ne önerdiyse onu yap bence

sinirlilikte yapıyo ama o dönem derslerim filan çok yoğundu o da olabilir
kuzenlerimde kullanıyorlar hatta onlarda ufak kistler çıkmış ve gayet zayıflar yani
yani doktorun ne önerdiyse onu yap bence

anladım canım;
doktorumun dediğini dinleyip,Yasmin 'e başlamam lazım
Zaten işimle alakalı yeterince sinirlenip,stres yapıyorum Yasmin 'de içersem artık psikopat olur çıkarım ben

:roflol::roflol:

anladım canım;
doktorumun dediğini dinleyip,Yasmin 'e başlamam lazım
Zaten işimle alakalı yeterince sinirlenip,stres yapıyorum Yasmin 'de içersem artık psikopat olur çıkarım ben

:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umarım sende o etkiyi yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…