Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
benim düğünüm 24 mayıs ve adetimin de 3 ya da 4 mayıs gibi olmasını bekliyorum,bu 3 ya da 4 mayıs'ta mı dr a gidip hapa başlamalıyım sizce? peki ara verilen 7 gün içersinde korunmasız ilişkiyle hamile kalma riski nedir?Rica etsem cevaplar mısınııııızz???

çooooook teşekkür ederim. içimi o kadar rahatlattınız ki anlatamam. sevgilerrr:dance::teytey::dance:

merhaba canım,bu ilacın kullanımı reglinin ilk günü başlıyor ve 21gün sonra kutu bitince bir hafta ara veriliyor,ama bu bir hafta içerisinde korunmasız ilişkiyle hamile kalmıyosun benim bildiim koruması devam ediyor bence 3 yada 4 mayıstan önce doktora gitmiş ol ve ilk günü başla ilaca doktora yine de sormayı ihmal etme sevgilerimle şutarafagitti

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içina.s.

Kızlar peki bu ilacı hergün aynı saatte alacağız ya.Sabah yada akşam fark eder mi.Kafama takıldıda.Ben her akşam kullanacağım.sabah erkenden kullanmama gerek yok değil mi

Kızlar peki bu ilacı hergün aynı saatte alacağız ya.Sabah yada akşam fark eder mi.Kafama takıldıda.Ben her akşam kullanacağım.sabah erkenden kullanmama gerek yok değil mi

canım bana doktorum akşam kullan dedi 8-12 arası dedi sanırım şimdi saati tam hatırlayamıcam ama akşam kullanmamı söyledi, heralde yan etkilerinden dolayı öle dedi tam bilmiyorum.akşam kullansan daha ii olur bencede

ben yasmini 9 ay kullandım.bacaklarımda ağrı yapmaya başladı ve solunum zorluğu çekmeye başladım.1 ay önce bıraktım.şimdi de kararsızım korunmalı mıyım diye.çocuk isteyip istemediğimden emin değilim

Günün hangi saatininde kullanmak istiyorsanız kullanabilirsiniz..
Ama 21 gün boyunca aynı saatte almanız şart
Bence gece yatmadan önce kullanmayın
İlaçı içip , yatacaksınız sonra ohh gelsin kilolar
Ben gündüz alıyorum
Önce akşam 8,30 alırdım , akşam değilde sabah 11.00 yaptım
Doktorum sabah bunaltı yapar dedi ama bence gündüz saatlerinde alınması daha iyi gibi..
Hem bir dergide okumuştum , doktorun biri bu tür ilaçların gündüz saatlerinde alınmasının daha iyi olduğunu yazmışlardı..

kızlar kolay gelsin hepinize.
benim de çok acil bi sorum var.ben cuma başlamam gereken ilacıma ctesi başlamışım.sabah farkettim.bir de ilk defa dün gece içmeyi unutmuşum.5.kutumdayım adet düzensizliği için kullanıyorum.sabah 2 tane içtim dün gece unuttuğum için.şimdi kafana takılan acaba 1 gün geç başladım ya onun telafisi var mı?aynı şekilde deam mı edeyim yoksa bir tane daha içeyimmi bugun. her ay düzenli kullandığım için prospektüsünü de attım ilacı alınca.yardımlarınızı bekliyorumm

Şimdi ben farlutal kullanıyorum,adet gördüğüm de bu ilacı bırakıp, ilk günü sabah Yasmin' i içip 27 gün sonunda bitirdikten sonra 7 gün ara verip tekrar başlıcam değil mi???
bu ilacı içerken başka bir ilaçla korunmaya da gerek kalmıyo sanırım_?

hayır başka ilaç kullanmana gerek yok ysmin tek başına yeterli.ama şu iki ilaç arasındaki geçişte yine 7 gün ara vermek gerekiyo sanırım.7 gü ara verip 8. gün yasmini içmelisin diye biliyorunm,

adetin ilk günü başlamam gerekir diye biliyordum ben
hangisi doğru acaba ???

farlutal adet söktürücü dedi doktorum ,düzenleyici değil...
yanlış mı biliyorum ben

tamam o zaman.farlutal doğum kontrol hapı değilse yasmine adetinin ilk günü başlicaksın.21 tane var zaten içinde,o bitince 7 gün ara vericeksin.sekizinci gün yasminin yeni kutusuna başlicaksın.

tamam o zaman.farlutal doğum kontrol hapı değilse yasmine adetinin ilk günü başlicaksın.21 tane var zaten içinde,o bitince 7 gün ara vericeksin.sekizinci gün yasminin yeni kutusuna başlicaksın.

çok teşekkür ederim canım
sağol
zaten en fazla 4/5 ay kullanmayı düşünüyorum ,umarım bıraktığımda da düzene girer adetim...
çok sıkıldım çünkü bu yüzden

çok teşekkür ederim canım
sağol
zaten en fazla 4/5 ay kullanmayı düşünüyorum ,umarım bıraktığımda da düzene girer adetim...
çok sıkıldım çünkü bu yüzden

rica ederim.düzene girer inşallah.ama mecbur kalmadıkça da kullanmamak lazım.ben de 9 ay kullanıp bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…