canım benim yardımcı olmussam ne mutlu bana:icecream:. gebe kalma problemi yasamazsın canım. doktorların nasıl boyle eksik bilgi verdiklerine inanamıyorum. benim doktorum uzun yıllar kullanılmasını önermiyorum 2-3 yıl kullanırsan daha iyi olur dedi. uzun yıllar kullanılmasını tavsiye etmiyorlarmış. senın kistinde 1 yıl içinde kaybolur zaten sürekli kullanacagın bir ilaç değil. sen içini ferah tut. hihoyyyt
benim düğünüm 24 mayıs ve adetimin de 3 ya da 4 mayıs gibi olmasını bekliyorum,bu 3 ya da 4 mayıs'ta mı dr a gidip hapa başlamalıyım sizce? peki ara verilen 7 gün içersinde korunmasız ilişkiyle hamile kalma riski nedir?Rica etsem cevaplar mısınııııızz???
merhaba canım,bu ilacın kullanımı reglinin ilk günü başlıyor ve 21gün sonra kutu bitince bir hafta ara veriliyor,ama bu bir hafta içerisinde korunmasız ilişkiyle hamile kalmıyosun benim bildiim koruması devam ediyor bence 3 yada 4 mayıstan önce doktora gitmiş ol ve ilk günü başla ilaca doktora yine de sormayı ihmal etme sevgilerimle şutarafagitti
Kızlar peki bu ilacı hergün aynı saatte alacağız ya.Sabah yada akşam fark eder mi.Kafama takıldıda.Ben her akşam kullanacağım.sabah erkenden kullanmama gerek yok değil mi
Kızlar peki bu ilacı hergün aynı saatte alacağız ya.Sabah yada akşam fark eder mi.Kafama takıldıda.Ben her akşam kullanacağım.sabah erkenden kullanmama gerek yok değil mi
çooooook teşekkür ederim. içimi o kadar rahatlattınız ki anlatamam. sevgilerrr:dance::teytey::dance:
Şimdi ben farlutal kullanıyorum,adet gördüğüm de bu ilacı bırakıp, ilk günü sabah Yasmin' i içip 27 gün sonunda bitirdikten sonra 7 gün ara verip tekrar başlıcam değil mi???
bu ilacı içerken başka bir ilaçla korunmaya da gerek kalmıyo sanırım_?
adetin ilk günü başlamam gerekir diye biliyordum ben
hangisi doğru acaba ???
tamam o zaman.farlutal doğum kontrol hapı değilse yasmine adetinin ilk günü başlicaksın.21 tane var zaten içinde,o bitince 7 gün ara vericeksin.sekizinci gün yasminin yeni kutusuna başlicaksın.
çok teşekkür ederim canım
sağol
zaten en fazla 4/5 ay kullanmayı düşünüyorum ,umarım bıraktığımda da düzene girer adetim...
çok sıkıldım çünkü bu yüzden