- 30 Mart 2009
- 186
- 1
rica ederim.düzene girer inşallah.ama mecbur kalmadıkça da kullanmamak lazım.ben de 9 ay kullanıp bıraktım.
9 ay sonrasında adetin düzeldi mi yoksa düzensizlik var mı_?
bana kalsa hiç kullanmıcam ama mecburi
:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim.düzene girer inşallah.ama mecbur kalmadıkça da kullanmamak lazım.ben de 9 ay kullanıp bıraktım.
9 ay sonrasında adetin düzeldi mi yoksa düzensizlik var mı_?
bana kalsa hiç kullanmıcam ama mecburi
:çok üzgünüm:
canım benim adetim düzenliydi zaten,o yüzden bu konuda yardımcı olamicam.bebek düşünmediğim için kullanıyordum.ama doktor düzene girsin diye verdiyse dene tabi.
arkadaşlar , bu hapın kısırlık yapmadığı konusunda herkes hemfikir değil mi:uhm:
:1shok::1shok::1shok:
ayy hergün yeni birşey duyuyorum ...
ne kısırlığı ???
ya arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuzsenağlama
korktum işte
ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum ben
Yasmin 'i kullanıp adeti düzene giren,sonrasında bıraktığında da aynı düzende devam etti mi?
ben 7ay microgynon 5-6ay da yasmin kullandım-yaklaşık olarak
kullanırkende düzenliydi,hani ara verme olayı oluyor ya 21gün kullanıyoruz 7 gün bırakıyoruz,bıraktıktan 4-5 gün sonra adet oluyordum
şimdi bıraktım tamamen hiç düzensizlik yaşamadım çok şükür
senin düzensizmi canım
merhaba canım;
benim 3 ay öncesine kadar en fazla 7/ 8 gün gecikmeli de olsa adetim oluyordu.
son 3 aydır Farlutal ile adet görüyorum.hormon testlerim normal,yumurtalıklarım normal.
doktorum Yasmin 'i önerdi ve en fazla 5/ 6 ay kullanırsın dedi.
doğum kontrol hapı kilo aldırıyor diye endişelerim var buyüzden iyi araştırıp başlamak istiyorum...
şimdi farlutal içiyorum bitmek üzere,adet olduğum gün yasmin e başlıcam 21 gün içip 7 gün ara vericem ama ya bıraktıktan sonra yine düzensizleşirse
offff çok üzülüyorum bu duruma , ama başka da bir alternatif yok...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hmmm sen adetlerini düzenlemek için kullanıyorsun galiba
ben korunmak için kullanmıştım,6 aydır filan kullanmıyorum artık
düzelir inşallah canım yaa üzülme bi kullanmaya başla bakalım
hormonlarında iyimiş düzene girer inşallah:1hug:
benim kullanma nedenim zaten öncelikle adet düzensizliği sonrasın da korunmak içinde aslında... ilk kez kullanıcam ,her bünye de farklı tabi.
sana kilo aldırdı mı ?
ya da bir yan etkisini yaşadınmı?
:uhm:
ben yasmin i etkisi en az hap diye biliyorum
ben kiloluyum ama evlendikten sonra aldım baya
hapla ilgisi yoktur herald hatta ilk kullanmaya başladığımda iştahımı bile kesmişti(bu bahsettiğim microgynon)
sinirlilikte yapıyo ama o dönem derslerim filan çok yoğundu o da olabilir
kuzenlerimde kullanıyorlar hatta onlarda ufak kistler çıkmış ve gayet zayıflar yani
yani doktorun ne önerdiyse onu yap bence
anladım canım;
doktorumun dediğini dinleyip,Yasmin 'e başlamam lazım
Zaten işimle alakalı yeterince sinirlenip,stres yapıyorum Yasmin 'de içersem artık psikopat olur çıkarım ben
:roflol::roflol: