- 30 Mart 2009
- 186
- 1
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umarım sende o etkiyi yapmaz
Tek endişem Kilo aldırır mı ....bakalım ne olacak kullanmaya başlıyım da durumu paylaşırım burada
:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umarım sende o etkiyi yapmaz
kızlar kolay gelsin hepinize.
benim de çok acil bi sorum var.ben cuma başlamam gereken ilacıma ctesi başlamışım.sabah farkettim.bir de ilk defa dün gece içmeyi unutmuşum.5.kutumdayım adet düzensizliği için kullanıyorum.sabah 2 tane içtim dün gece unuttuğum için.şimdi kafana takılan acaba 1 gün geç başladım ya onun telafisi var mı?aynı şekilde deam mı edeyim yoksa bir tane daha içeyimmi bugun. her ay düzenli kullandığım için prospektüsünü de attım ilacı alınca.yardımlarınızı bekliyorumm
Tek endişem Kilo aldırır mı ....bakalım ne olacak kullanmaya başlıyım da durumu paylaşırım burada
:1hug:
demekki kimse benim gibi yanlış yapmamış...
çok çok koruma başlamaz..
bu kutuyu boşuna kullanmış olursun..
adet döneminin içinde başlasaydın keşke
ilacı henüz 1 kez aldım.kesersem bir sıkıntı olurmu?
merhaaba;
farlutal kullandım ve bittiğinden bir sonraki gün adet oldum.
adetin ilk günü yasmin e başladım. şimdi hergün aynı saatte içiyorum.
c.tesi günü doktordaydım ve adet düzensizliğime sebep yumurtalıklarda oluşan 3 cm boyutundaki kistmiş... Bu kistler her adet gören bayanda her ay olan ve bazen kendiliğinden küçülüp kaybolan,bazen büyüyen ,bazen de çatlayıp kanama yapabilen kistlerdenmiş.
Şu an için bir tehlike yok , inş. kaybolur bende düzene girerim
geçmiş olsun
doğum kontrol haplarının kistleri küçülttüğünü çok duydum
en kısa zamanda düzelir inş a.s.
bende kullanıorum cok mutluyum:1closedeyes: