merhabalar arkadaşlar sizlere birşey danışacağım.1 yıldır eşim korunuyordu yalnız geçen ay bir kadın doğum dr una gittim.bana yasmin kullanmamı söyledi.ilk kutum bitti ve bugün 6. günüm hala adet olmadım.bana ek bir korunmaya gerek olmadığını söylemişti ve ben ilk kutuda başka şekilde korunmadım.sizce hamile olabilir miyim.?
merhabalar. 4 gün önce yasmin e başladım. ara ara gözlerim çok ağrıyor ve sol bacağım ağrıyor. acaba normal mi ?
ara verilen 7 gün içinde adetin gelmesi lazım canım. bir gün daha bekle bence.
ilk ay koruma tam olarak kesin olmuyor. çok ufak bir ihtimal hamilelik olabilir.
o da nasıl olur hapı düzensiz ya da yanlış kullandıysan, çift yumurtlama gibi özel bir durumun varsa olabilir.
hapa başlaman gereken gün adetin gelmemiş olursa doktora git. neyin ters gittiğini daha iyi anlayabilirsin.
ilgilendiğin için çok teşekkür ederm. bugün 7. günüm ve sanırım adet oldum :)normalde adetlerim düzenli idi neden böyle oldu anlayamadım
hala devam ediyor mu ağrıların? böyle bir yan etki yaptığını hiç duymadım ama bilemedim.
gözünde enfeksiyon olabilir mi? :26:
4. günden sonra ilacı kestim. açıkçası korktum şu an ağrım yok.
1 haftadır yasmin kullanıyorum,çok halsizim,midem bulanıyor ve zayıfladım,zaten zayıfım ben zayıflamak istemiyorum( bu yan etkiler ne zamana kadar sürecek,ben uzun süre kullanmak istiyorum,böyle giderse kullanamayacağım galiba ((
gunduzleri içerken benımde öyle oluyordu bazı sebeblerden dolayı bırakmıstım sımdı yenıden basladım ama gece 11de ıcıyorum hiç bi yan etkısını gormuyorum cunku 11 içip en fazla 30dk ayakta kalıp sonra uyuyorum oyuzden mıde bulantısı ,bas donmesı halsızlık vs yapmıyor .aynı kılomdayım kılo alımında yok yani :)1 haftadır yasmin kullanıyorum,çok halsizim,midem bulanıyor ve zayıfladım,zaten zayıfım ben zayıflamak istemiyorum( bu yan etkiler ne zamana kadar sürecek,ben uzun süre kullanmak istiyorum,böyle giderse kullanamayacağım galiba ((
1 mart perşembe günü ilk kutu bitmişti. 6 mart salı günü adet oldum 9 mart cuma günü 2. kutuya başladım. 10 mart cumartesi bitti adetim. Bugün nişanlımın doğum günüydü 2. kutu bitmeden güvenemedim ben ilacın korumasına prezarvatif ile korunmaya devam edecektik 2. kutu bitene kadar ama bugün maalesef yırtılma sorunu yaşadık iyi bir marka olmasına rağmen. İlacın koruması başlamış mıdır ? Norlevo falan içmeme gerek var mı ? teşekkürler şimdiden..
merhaba ;
dogum kontrol hapı kullanırken alkol alınırsa hap etkısını yıtırır mı ?