merhaba ;
dogum kontrol hapı kullanırken alkol alınırsa hap etkısını yıtırır mı ?
tamamen yitirmez ama azaltabilir diye biliyorum. prospektüste okumuştum.
cok fazla alkol almamıstım zaten ama aklıma takıldı sagol canım
bişi olmaz canım için rahat etsın..cvp ıcın tesekkurler canım, antıbıyotık degılde belım ıcın agrı kesıcı kas gevsetıcı kullanıyorum arada onlarında bı zararı olmaz degılmı :)
Merhaba, polikistik over hastasıyım 7 ay süreyle yazz 24+ 4 kullandım doktorun ara verelim demesiyle birlikte ilacı bıraktım. bıraktıktan sonra 3 ay düzenli regl oldum sora regl olmadım 2,5 ay geçtikten sonra 1 gün kanamam oldu bunun üstüne ben hemen yazz aldım hapa basladım gece hapı içtim ama kanamam kesildi. 1 haftadır hapı kullanıyorum daha önce olmayan yan etkilerle karsılastım asırı mide bulantısı baş dönmesi yasıyorum ve aklıma gebe olabilieceğim fikri geliyor, hap kullandıgım için gebelik testi yapsam saglıklı sonuc alırmıyım, hap kullanımı sırasında bu yan etkiler normal mi?
1 yılı geçti Yasmine başlayalı ve ben müthiş kilo aldım.3 gün önce adet oldum.Bugün gittim Ria(Spiral)taktırdım.Hap kullanmayı düşünmüyorum bundan sonra.Psikolojim müthiş bozuldu onun için de ayrıca tedavi gördüm ve cinsel isteksizlik ortaya çıktı bende.
selam kızlar yaklasık bır senedır yasmın kullanıyorum cumartesı hapım bıtıyor persembe regl oluyorum pazar tekrar baslıyorum hapa normalı buydu yanı...bu ay ıse yıne cumartesı bıttı hapım ve carsamba regl oldum yanı bır gun erken oldum subatın 29 olmasıyla bır alakası olurmu belkı sacma gelebılır ama neden bır gun erken oldu hanı normal olsa regl anlarım sastı dıye ama hapın duzenı bellı yoksa hap kullanırlken de stresın etkısı olurmu bu duzenın degısmesıne sebep olarak....yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler....
canım eger cocugun yoksa ria taktırmak sakıncalı biliyosundur.. ama cocugun varsa sorun yok tabıkı...1 yılı geçti Yasmine başlayalı ve ben müthiş kilo aldım.3 gün önce adet oldum.Bugün gittim Ria(Spiral)taktırdım.Hap kullanmayı düşünmüyorum bundan sonra.Psikolojim müthiş bozuldu onun için de ayrıca tedavi gördüm ve cinsel isteksizlik ortaya çıktı bende.
selam kızlar yaklasık bır senedır yasmın kullanıyorum cumartesı hapım bıtıyor persembe regl oluyorum pazar tekrar baslıyorum hapa normalı buydu yanı...bu ay ıse yıne cumartesı bıttı hapım ve carsamba regl oldum yanı bır gun erken oldum subatın 29 olmasıyla bır alakası olurmu belkı sacma gelebılır ama neden bır gun erken oldu hanı normal olsa regl anlarım sastı dıye ama hapın duzenı bellı yoksa hap kullanırlken de stresın etkısı olurmu bu duzenın degısmesıne sebep olarak....yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler....
canım eger cocugun yoksa ria taktırmak sakıncalı biliyosundur.. ama cocugun varsa sorun yok tabıkı...
bu arada bendede bi isteksızlık oldu sanki... eşim 1haftadır peşimde gezio kedi gibi
Doktorun doğum yapmadan ria taktırmaya sakıncalı değil mi dedi ?doktora sordum doğum yapmakla ilgisi yokmuş.sakıncalı değil yani
canım sana doktorunu değiştirmeni onerırımdoktora sordum doğum yapmakla ilgisi yokmuş.sakıncalı değil yani
Doktorun doğum yapmadan ria taktırmaya sakıncalı değil mi dedi ?
Çok şaşırdım ben kaç doktora sordum sakıncalı dediler hep. Çevremde doğumdan önce taktırmak tehlikeli diye bilinir zaten.
Bu konu hakkında başka fikri olan var mı acaba ?
Doktorun doğum yapmadan ria taktırmaya sakıncalı değil mi dedi ?
Çok şaşırdım ben kaç doktora sordum sakıncalı dediler hep. Çevremde doğumdan önce taktırmak tehlikeli diye bilinir zaten.
Bu konu hakkında başka fikri olan var mı acaba ?
canım sana doktorunu değiştirmeni onerırım
bende hiç böyle bişey olmadı canım sanırım bunyeden bunyeye fark ediyor olmalı..kızlarrrrrrrr dogum kontrol hapı kullanıpta tatlı seyler yeme konusunda kendıne engel olamayan varmı benım gbı ?
(( asırı derecede cıkolata yıyıyorum ve ıstegım bıtmıyo yanı onceden boyle degıldım ben
kılo aldı basını gıdıyo yıne napabılırım bı onerısı olan varmı
sonucta dra danısmıssın neden paranoyak oldunki.. yani emin değilsen bi saglık ocagına git yada hastaneye bi hekime basvur istersenben 6 gun ara verdım ya hapa aslında onceden de boyle ıcıyordum bırsey olmamıstı sımdı korkuyorum nedense paranoyak oldum ya doktor sıtesıne yazmıstım bı doktora oda yanlıslık yok merak etme yazmıs bana :)
bu hap psıkolojımı bozdu sanırım ayyy bu ben degılım
daha önce dusuk yapmıs bırı olarak doktorum kesınlıkle onermedi (30 mayısta hatta bebegımın yıldonumuDoğum yapmadan evvel kullanmanın sakıncalı olduğunu iddia ediyorsunuz.Sebep? Mantığını açıklar mısınız bana lütfen?
selam arkadaşlar 2.bebegimin dogumundan sonra adetim düzensizleşti. cok fazla olmaya başladı.birde haliyle emzirdigim icim eşim korunuyodu.tekrar hamile kalırım diye korkuyordum güvenemiyordum eşimin korunmasına.bu yüzden doktora danıştım bebegim sütten kesilince yasmine başlamamı onerdi.ve bu ay başladım bu gün 8.gün ama benim düzenimi sanki dahada bozdu.tamam adetim kısa ve az sürdü 5-6gün ama ben cok gergin ve sinirli oldum ve cok isteksizim.iştahım da kesildi.bu yan etkiler gecicimi yoksa ilacı kullandıgım sürece böylemi olacak.ne ile korunacagımıda bilmiyorum.ria yıda eşim istemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?