Yasmin kullanır kullanmaz koruyor mu bilmiyorum ama genelde zaten doğum kontrol hapları ilk 1 ay ek yöntem gerektirir.
Diğer taraftan doğum kontrol haplarının ishal ya ya da kusma durumlarında etkinliğini kaybettiğini ialç prospektüslerinde ve forumlarda okumuştum.
Merhaba herkese, ben 12 gün önce kullanmaya başladım.Korumaya ne zaman başlar?
Slm arkadaşlar bende yasmin kullanıyorum 3. Kutuyu yeni bitirdim şuan 7 günlük aranın 3. Günündeyim hala adet görmedim bu ay ara kanamada olmadı aranızda böyle olan varmı
6. kutuyu kullanıyorum ve yan etkı pek yasamamıstım son 1 aydır vagınal kuruluk ve cınsel isteksızlık yasıyorum ilacla baglantı dıye dusunuyorum doktora sormadım basınıza geldımı kızlar hıc
hayır canım korumaz ilk gün içmen gerekirAdetim 9 gün önce bitti. Doğum kontrol hapına adetliyken başlamak gerektiğini biliyorum ama şimdi başlasam ve düzenli kullansam korumaz mı?
Merhaba kızlar
Ben 6 aydır yasmin kullanıyorum ama korunmak için değil PCO tedavisi için verdi doktorum. Ya tam anlamıyla kullanmayı bilen biri bana tam olarak anlatabilir mi biryerlerde hata mı yapıyorum ???
Ben 1 kutu ilaç bitince adet olana kadar bekliyorum ( kaç gün olursa artık bazen 3 gün sonra oluyor bazen 1 hafta sonra oluyor. ) Normali nedir ??? ilaç bitince kaç gün sonra adet olmak gerekiyor ???
Bir de ara kanama normal mi ??? 2-3 ay önce bi ara kanamam olmuştu doktor normal demişti. Bu ay adetimden 10 gün aradan sonra ara kanamam oldu 3-4 gündür devam ediyor 1 gün kanadı kan parçası geldi 2 gündür de pembe kan sürülüyor bir de ağrım var. Ara kanama normal mi ??? Bekar olduğum için anlamıyorum bu durumları tecrübeli biri açıklarsa çok sevinirim.
hayır canım korumaz ilk gün içmen gerekir
canım kutu bittikten kaç gün sonra regl olduğun önemli değil sen kutuyu bitir ve regl olsan da olmasan da 8. gün yeni kutuya başla. mesela ben 4. gün olurum ama bünyeye göre değişir tabi. ara kanama için de ilk aylar normal diyorlar
Endokrin doktorum adetin ilk günü içmeye başla dedi bana ondan olduğum an içiyorum hemen :26: