- 12 Nisan 2011
- 703
- 0
acil hatta çok acil yorumlarınıza ihtiyacım var
Adetli günlerim yogun getiği için doktor bana yasmini kullanmamı söyledi reglinin 3. günü başla 21 gün devam et 7 gün ara ver 8. gün tekrar başla dedi o şekilde başladım.
kutunun bitmesine 3 4 gün var regli olmama 10 gün filan var 2 kutuya geçip geçmemekte kararsızım hatta şuan bile bırakmayı düşünüyorum.
kullanmaya başladığımdan beri garibim sinirlerim bozuluyo herşeye hiç ağlamayan ben ağlama krizine girdim saatlerce ağladım evde tek başıma oldugumda ayak üstü bişeyler yiyip oturan ben hiç üşenmeden sofra hazırlayıp 3 kişilik yemek yiyebilir duruma geldim ki tokken bile yemek hazırlar hale geldim.
şimdi ilacı hemen bırakayım mı yoksa ilk defa kullandıgım için mi böyle oldu 2 kutuda hem ruh hemde iştah durumum düzelir mi sizce
ne etrafımdaki insanları kırmak istiyorum nede kilo almak istiyorum kafam karıştı iyice
kızlar dün başladım bnde
üst bacaklarımda yer yer mor damarlar var pek belirgin değil ama bastırınca acıyor
sanırım varis başlangıcı gibi..
ileride damar tıkanıklığına yol açıcak.
düğünümden bi 3 ay sonra spiral düşünüyorum artık
ayrıca dün içtikten 2 saat sonra bulantı yaptı ve çıkardımöğğkk
İlk ay aynı şekildeydim.
Berbat bir ruh hali ve ne bulursam yeme isteği.
Sonradan düzene girdi.
İstersen 1 ay daha dene eğer düzelme olmazsa ilacın sana uygun olmadığını anlar başka ilaca geçiş yaparsın.
Sigara içiyor musun acaba ?
Sigara içerken kullanıldığında böyle bir etki yapma ihtimali büyük gerçekten.
bugün içmedim yaa 3 tane kalmıştı bıraktım ve bugün yemem noormale döndü. yemek yerken bile bundan sonra ne yesem diye düşünüyodum o hale gelmiştim ama bugün ögünüm dışında bişey yemedim pskolojikmi bilmiyorum ama bıraktım artık
İlacı yarıda bırakmak hormonlar açısından çok ama çok zararlı.
O yüzden bence 1 ilacı unutmuş gibi hemen alıp kalan 2 sini de bitir öyle bırak.
kızlar merhaba ben korunmak için kullnıyorum ama kız kardeşimin pco hastalığı var oda bnm gibi sürede kullanıyor kız kardeşim bu ay başlıcak bana soruyor hemen iyileşirmiyim hemen etkisi olur mu die bir bilgim yok bana yardım edermisiniz pco tedavisi için keç günde yararı başlar ?
merhaba arkadaşlar ben yasmini 3 aydır kullanıyorum.3.kutu biteli 3 gün oldu ve halen adet olmadım normalde olmam gerekiyor.İçimi bir korku sardı geceleri kabus görmeye başladım.Hamile kalma ihtimali var mıdır? 3 aydır düzeli kullanıyorum((
merhb.arkadaşlar bende yasmine başladım banda öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir daha az zararsın olanı varmı teşklr.
hayır canım doğru kullandıysan hamile olamazsın. hap bittikten sonra 7 gün içinde adet olursun.
canım en yan etkisiz olanı yasmin. yan etki falan yapmadıysa devam et.
Pardon ama arkadas demiski 3 aydir hapi kullaniyorum adet olmadim yazmis. Dogum kontrol haplari 21 GÜN KULLANILIR 7 GÜN ARA VERILIR. bu sürekli böyle devam eder