Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
yardımın için teşekkürler cnm.. :KK16: ben yasmini 1,5 sene içtim haziran temmuz ağustos ara verdim içmeye..baya bir gitgel yaşadım içsem mi içmesem mi diye..eylülde tekrar başladım ..1ay daha kullandım yani..şimdi 13 eylülden beri içmiyorum.. eğer eylülde de içmesem belki şimdi hamiştim.. ara verdiğim 3 ay korunduk..yeni yeni kara verdik bebişe hayırlısı bakalım..

Uzun bir süre de içmişsin, belki de 1-2 ay daha geçmesi daha iyi olur hamilelikten önce, az hormon değil çünkü o kadar zamanda.
Umarım en kısa zamanda bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Uzun bir süre de içmişsin, belki de 1-2 ay daha geçmesi daha iyi olur hamilelikten önce, az hormon değil çünkü o kadar zamanda.
Umarım en kısa zamanda bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

pazar günü göğüsümden süte benzer sıvının gelmesininde sebebi bu olabilir mi..? :44:

pazar günü göğüsümden süte benzer sıvının gelmesininde sebebi bu olabilir mi..? :44:

Hamilelik mi ?
Bu konu da çok bir bilgim yok ama ilk ayda hamilelik belirtisi olmaz heralde göğüsten sıvı gelimi.
Ama en güzeli bir test yapmak veya yaptırmak ki emin olasın.

Hamilelik mi ?
Bu konu da çok bir bilgim yok ama ilk ayda hamilelik belirtisi olmaz heralde göğüsten sıvı gelimi.
Ama en güzeli bir test yapmak veya yaptırmak ki emin olasın.

yok cnm test yaptım 1.20 çıktı..ben hormonların değişiminden dolayı mı süt geldi diye düşündüm..?

Ben 20 gündür yasmin kullanıyorum bir aylık evliyim. daha önce hiç kullanmadım ilk defa kullanıyorum.Bugün ilacı attıktan 5-6 saat sonra kustum.Acaba ilaç etkisini kaybetmiş midir?Ne yapmam gerek?

Ben 20 gündür yasmin kullanıyorum bir aylık evliyim. daha önce hiç kullanmadım ilk defa kullanıyorum.Bugün ilacı attıktan 5-6 saat sonra kustum.Acaba ilaç etkisini kaybetmiş midir?Ne yapmam gerek?

arkadaşlar 2 gündür yasminle beraber LANSOR mide koruyucu kullanıorum.acaba yasminin etkisini azaltır mı bi bilginiz var mı?içime kurt düştü ??:KK37:

arkadaşlar 2 gündür yasminle beraber LANSOR mide koruyucu kullanıorum.acaba yasminin etkisini azaltır mı bi bilginiz var mı?içime kurt düştü ??:KK37:

Yok bir problem olmaz merak etme.
Ben doktor önerdiği zaman lansor kullanıyordum bir şey dememişti, derdi problem yaratsa.
Hoş benimkisi koruyuculuk için değildi ama yine de söylerdi.

Yok bir problem olmaz merak etme.
Ben doktor önerdiği zaman lansor kullanıyordum bir şey dememişti, derdi problem yaratsa.
Hoş benimkisi koruyuculuk için değildi ama yine de söylerdi.

saol cnm bnm teşekkürler.ya demir ilacıda alıorum onun emilimini azaltıo yazıo acaba dedim yasminede olur mu?arkadaşımda dikkatli ol dedi ne biliyim insan bilmediği konunun cahili olyor.teşekkürler :)

saol cnm bnm teşekkürler.ya demir ilacıda alıorum onun emilimini azaltıo yazıo acaba dedim yasminede olur mu?arkadaşımda dikkatli ol dedi ne biliyim insan bilmediği konunun cahili olyor.teşekkürler :)

Yine de sen bir doktora sor da için rahat olsun.
Hatta doktora gitmek zor gelirse, doktorlar sitesi var.
Oradan uzman doktorlara sorabilirsin.
İçin rahatlar.

Son düzenleme:

Yasmin kullanır kullanmaz koruyor mu bilmiyorum ama genelde zaten doğum kontrol hapları ilk 1 ay ek yöntem gerektirir.

Diğer taraftan doğum kontrol haplarının ishal ya ya da kusma durumlarında etkinliğini kaybettiğini ialç prospektüslerinde ve forumlarda okumuştum.

Bende üç aydır kullanıyorum çok ciddi bir yan etki görmedim kilo alımı var tabiki ama bendende kaynaklı olabilir. Daha önce Yazz24 kullandım 4 ay kadar o baya kilo yaptı yasmin ona göre biraz daha iyi, bünyeden bünyeye çok fark ediyor.

arkadsalar birşey sormak istiyorum yasmını kullanıyorum fakat bırgun ıcmeyı unuttum ve ertesi gun 2 adet ıctım 3-4 gun sonra esımle ılıskıye girdik acaba hamile kalırmyım yardımcı olumusunuz bazı sebeplerden dolayı daha ıstemıyoruz da yardımcı olursanız cok sevınırım

arkadsalar birşey sormak istiyorum yasmını kullanıyorum fakat bırgun ıcmeyı unuttum ve ertesi gun 2 adet ıctım 3-4 gun sonra esımle ılıskıye girdik acaba hamile kalırmyım yardımcı olumusunuz bazı sebeplerden dolayı daha ıstemıyoruz da yardımcı olursanız cok sevınırım

bende bu durum çok olurdu ama hiç bir problem yaşamadım..bende ertesi gün 2 tane içerdim akşam bir şey olmadı yani keşke olsa..:):KK1: endişelenme cnm..

ohh cok tesekkurler canım ya ıcım cok rahatladıı cok korkmustum valla.ama anlamadın aksam bırsey olmadı keske olsa demenden :KK70:

Son düzenleme:
Doktorumda bana öyle yapmamı önermişti buna dayanarak yardımcı olmak istedim cnm..Rica ederim.. :)

o zaman ınsallah kalırsın canım hamıle dıyelım cok ıstıyorsan Allah en kısa zamanda verırı ınsallah :)

X