- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
yardımın için teşekkürler cnm..ben yasmini 1,5 sene içtim haziran temmuz ağustos ara verdim içmeye..baya bir gitgel yaşadım içsem mi içmesem mi diye..eylülde tekrar başladım ..1ay daha kullandım yani..şimdi 13 eylülden beri içmiyorum.. eğer eylülde de içmesem belki şimdi hamiştim.. ara verdiğim 3 ay korunduk..yeni yeni kara verdik bebişe hayırlısı bakalım..
Uzun bir süre de içmişsin, belki de 1-2 ay daha geçmesi daha iyi olur hamilelikten önce, az hormon değil çünkü o kadar zamanda.
Umarım en kısa zamanda bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
pazar günü göğüsümden süte benzer sıvının gelmesininde sebebi bu olabilir mi..? :44:
Hamilelik mi ?
Bu konu da çok bir bilgim yok ama ilk ayda hamilelik belirtisi olmaz heralde göğüsten sıvı gelimi.
Ama en güzeli bir test yapmak veya yaptırmak ki emin olasın.
yok cnm test yaptım 1.20 çıktı..ben hormonların değişiminden dolayı mı süt geldi diye düşündüm..?
arkadaşlar 2 gündür yasminle beraber LANSOR mide koruyucu kullanıorum.acaba yasminin etkisini azaltır mı bi bilginiz var mı?içime kurt düştü ??
Yok bir problem olmaz merak etme.
Ben doktor önerdiği zaman lansor kullanıyordum bir şey dememişti, derdi problem yaratsa.
Hoş benimkisi koruyuculuk için değildi ama yine de söylerdi.
saol cnm bnm teşekkürler.ya demir ilacıda alıorum onun emilimini azaltıo yazıo acaba dedim yasminede olur mu?arkadaşımda dikkatli ol dedi ne biliyim insan bilmediği konunun cahili olyor.teşekkürler :)
Ben 20 gündür yasmin kullanıyorum bir aylık evliyim. daha önce hiç kullanmadım ilk defa kullanıyorum.Bugün ilacı attıktan 5-6 saat sonra kustum.Acaba ilaç etkisini kaybetmiş midir?Ne yapmam gerek?
arkadsalar birşey sormak istiyorum yasmını kullanıyorum fakat bırgun ıcmeyı unuttum ve ertesi gun 2 adet ıctım 3-4 gun sonra esımle ılıskıye girdik acaba hamile kalırmyım yardımcı olumusunuz bazı sebeplerden dolayı daha ıstemıyoruz da yardımcı olursanız cok sevınırım
ama anlamadın aksam bırsey olmadı keske olsa demendenne demek kı bu ?