selam kızlar. ben yazz isimli ilacı kullanıyorum aslında, fakat değiştiricem galiba. kutu bittikten sonra yeni kutu olarak yasmin ile devam etsem korunma bakımından sorun yaratırmı acaba?
kızlar benim düğünümde 17 eylülde. dün doktora gittim adetimin ikinci günüydü ve beni jasmin'e başlattı. ama şimdi aklım karıştı. ilk ay koruması %55'se eğer, bir risk var mı demek oluyor? yani ek koruma yöntemi gerekirmi?Selam kızlar siteye yeni üye oldum bende tamda konun üzerine gelmişim. Önümüzdeki ayın 24 de düğünüm var geçen hafta doktora gıttım ilk once benı üstten muayene ettı daha sonra doğum kontrol hapı hakkında beni bilgilendirdi ve yasmını onerdı. Ayne dedıklerı su oldu eğer iştahlı biriysen bu hapı kullandıktan sonrada iştahın dewam edicektir dedı adet donemlerınde gerginlik yaşıyorsan bu yıne dewam edıcek ılk ay senı %55 2. ay ise %95 koruyacaktır dedı lekenlemerın olabılır bas agrın olablir bunlar yan etkileridir sadece şiddetli bir baş bağrın olursa hemen gel dedi. 1 hafta olucak nerdeyse hıc bır değişiklik yok bende. Birazda psikolojik bir durum bu olayı çok fazla abartamaya gerek yok bırakın hersey olacağına varsın tedbirinizi alın önemli olan sonuçta kımse ilk günden hamile kalmak istemez her olumsuz şeyi hapa bağlamayı olumlu veya olumsuz herseyı üzerimize çeken biziz aslında.
kızlar benim düğünümde 17 eylülde. dün doktora gittim adetimin ikinci günüydü ve beni jasmin'e başlattı. ama şimdi aklım karıştı. ilk ay koruması %55'se eğer, bir risk var mı demek oluyor? yani ek koruma yöntemi gerekirmi?
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
kızlar benim düğünümde 17 eylülde. dün doktora gittim adetimin ikinci günüydü ve beni jasmin'e başlattı. ama şimdi aklım karıştı. ilk ay koruması %55'se eğer, bir risk var mı demek oluyor? yani ek koruma yöntemi gerekirmi?
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
hayır gerek yok ben de 1 ay önceden başlamıştım
ayy çok kafam karıştı yaa:44: ozaman 1 kutu bitmiş oluyo, 3 tane kala bırakıcam bu ay reglimi öne alabilmek için. ama düğüne kadar 2. kutuya da başlamış oluyorum..
özellikle de ilk gece korunmak istemiyodum atmosferi bozmamak için, ama bi çocuğa da kesinlikle yer yok şuan hayatımda, işimi garantiye almalıyım sanırımben yarın doktoru arıyım tekrar..
sizede yazarım doktorun ne dediğini. tşkler cvplar için kızlar
Doğum kontrol hapları 1 yıldan uzun süre kullanımda tehlikeliymiş kanser yapma olasılığı varmış özellikle mem kanseri riski varmış tvde uzman doktor anlatıyor kızlar dikkat
Doğum kontrol hapları 1 yıldan uzun süre kullanımda tehlikeliymiş kanser yapma olasılığı varmış özellikle mem kanseri riski varmış tvde uzman doktor anlatıyor kızlar dikkat
kızlar lütfen yardımcı olun13 eylülden beri yasmin hap kullanmıyorum.. koruyuculuğu azalmışmıdır..? 1 ay oldu içmeyeli..:44:
Azalmayı bırak koruyuculuğu yok ki artık.
1 ay geçmiş üstünden.
2 gün unutsan bile azalıyor.