merhaba kızlar bir sorum olacak yaklaşık 4 aydır yasmin kullanıyorum bazı nedenler dolayı hafta sonu tatile çıkmak zorunda kaldım ve adet dönemine dek geliyor son ilacı cumartesi kullandım 1-2 gün içinde regl olucam sorum geciktirici kullanabilirmiyim? yada ne yapmalıyım? tatilimin de böyle geçmesini istemiyorum
keşke hiç ara vermeden devam etseydiniz ilaca,ne zaman regl olmak istiyosanız o zaman bırakırdınız o şekilde gecikirdi
ben çok yaptım bunu dr um söylemişti...
arkadaşlar yeni evliyim. 3. kutum bitmek üzere. gayet düzenli kullanıyorum. her gün aynı saatte ve hiç unutmadım şimdiye kadar. ama bi kaç yerden düzenli kullandığı halde hamile kalanları okudum. aacayıp strese soktu benireglime 7 gün var. acaba ben de hamile kalır mıyım diye korkuyorum. acaba yasmin kullandığı halde hamile kalanlar var mı?
ilk kutum perşembe günü bitti ama ben bugün regl oldum.neden erken olduğumu çözemedim.1 aydır da hergün kahverengi akıntıyla geçti.umarım 2.kutuda herşey düzene girer
arkadaşlar yeni evliyim. 3. kutum bitmek üzere. gayet düzenli kullanıyorum. her gün aynı saatte ve hiç unutmadım şimdiye kadar. ama bi kaç yerden düzenli kullandığı halde hamile kalanları okudum. aacayıp strese soktu benireglime 7 gün var. acaba ben de hamile kalır mıyım diye korkuyorum. acaba yasmin kullandığı halde hamile kalanlar var mı?
merhaba bayanlar yardımınıza ihtiyacım var,benim 11 eylülde düğünüm var,5 ağustos 23.30 da adet oldum ve desolet doğum kontrol hapı içtim,ama beni mahvetti,6 da ve 7 de hiç birşey içmedim bugün yasmin almayı düşünüyorum,bugün sıfırdan başlasam sizce korunma sağlar mı