Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhaba kızlar bir sorum olacak yaklaşık 4 aydır yasmin kullanıyorum bazı nedenler dolayı hafta sonu tatile çıkmak zorunda kaldım ve adet dönemine dek geliyor son ilacı cumartesi kullandım 1-2 gün içinde regl olucam sorum geciktirici kullanabilirmiyim? yada ne yapmalıyım? tatilimin de böyle geçmesini istemiyorum

keşke hiç ara vermeden devam etseydiniz ilaca,ne zaman regl olmak istiyosanız o zaman bırakırdınız o şekilde gecikirdi
ben çok yaptım bunu dr um söylemi
şti...

keşke hiç ara vermeden devam etseydiniz ilaca,ne zaman regl olmak istiyosanız o zaman bırakırdınız o şekilde gecikirdi
ben çok yaptım bunu dr um söylemi
şti...

yardımın için çok teşekkür ederim bu arada doktoruma ulaştım oda aynısı söyledi

adet düzensizligi icin basladim ilk kutu yarin bitiyor...hep leke geliyor koyu renkte..arada bi saatini kaciriyorum..bugün mesela 2 saat gec ictim..bi sorun olurmu acaba ?

merhaba arkadaşlar ben yasmini 2 aydır kullanıyorum. yeni evlendim. kendimi sürekli mutsuz ve yorgun hissediyorum. çok fazla eklem ağrılarım oluyo. acaba yasmin mi yaptı? ne yapsam şaşırdım..

arkadaşlar yeni evliyim. 3. kutum bitmek üzere. gayet düzenli kullanıyorum. her gün aynı saatte ve hiç unutmadım şimdiye kadar. ama bi kaç yerden düzenli kullandığı halde hamile kalanları okudum. aacayıp strese soktu beni reglime 7 gün var. acaba ben de hamile kalır mıyım diye korkuyorum. acaba yasmin kullandığı halde hamile kalanlar var mı?

dediğiniz gibi her gün aynı saatte ve hiç unutmadan içiyorsanız sorun olmaz merak etmeyin. ben de 14 aydır kullanıyorum hiçbir şey olmadı. tabi kullanıp hamile kalanlar vardır ama düzensiz kullandıkları içindir

20 gündr hapı kullanıorum son hapı kaybettim 7 gün sonra diğer kutuya baslıcam .. göğüslerim de hasasiyet oluştu fakat hala adet belirtilerim yok bu kutuya baslamadan bi gün öncesinde gine 8 günlük aradaydım ve eşimle birlikte oldum sizce hamilemiyim.?? ltfn yrdım ednn

20 gündr hapı kullanıorum son hapı kaybettim 7 gün sonra diğer kutuya baslıcam .. göğüslerim de hasasiyet oluştu fakat hala adet belirtilerim yok bu kutuya baslamadan bi gün öncesinde gine 8 günlük aradaydım ve eşimle birlikte oldum sizce hamilemiyim.?? ltfn yrdım ednn

selamlar!!! yasmini kullanalı 3 ay oluyor düzenli kullanmaya dikkat ederdim ama bu ayki hapımın birtanesini içmeyi unutmustum ertesi gün iki tane içtim bugün son hapımı alıcam ve paketim bitecek 3-4 gündür kasıklarımda sızlama şeklinde ağrılar war dün lavaboya gittiğimde sümüğümsü kıvamda uzayan akıntımın oldugunu gördüm yumurtlamısmı oluyorum???? halada sızlama devam ediyor bir anlam veremedim biraz bakıntım dogum kontrol hapı kullananların %40ında yumurtlama devam eder dior ama :44:

ilk kutum perşembe günü bitti ama ben bugün regl oldum.neden erken olduğumu çözemedim.1 aydır da hergün kahverengi akıntıyla geçti.umarım 2.kutuda herşey düzene girer

Ben 3 gün aldım dayaanamadım , çok mide bulantısı yaptı deri döküntüsü yaptı, sevmedi vücudum en mantıklısı eşinizin korunması bence.

ilk kutum perşembe günü bitti ama ben bugün regl oldum.neden erken olduğumu çözemedim.1 aydır da hergün kahverengi akıntıyla geçti.umarım 2.kutuda herşey düzene girer

bende 3 sene kullandım yasmini ve aynı senin gibi hap perş bitiyordu pzt regl oluyordum..bi sorun yok için rahat olsun...

düzenli kullanıyorsan korkma bence 3 yıl kullandım hiç bi sorun yaşamadım..boşuna stres yapma bnce.

kızlar bu ay öldüm ölüdm dirildim resmen. normalde son haptan4 gün sonra sabaherken saatlarde regl oluyordum. yani kullanmayabaşlayalıbeti yani 3 aydır böyleydi. bu ay sabah oldu bende hala tık yok. belim ağrıyordu ama regl olmadım. öğlen oldu olmadım. bi de bu hap kullandığı halde hamile kalanların hikayelerini okuyunca ben iyice tırstım. ikindin oldu ben de gene tık yok. sabahtan beri acayip stresliydim kesin hamileyim diye:18: test yaptım, negatif çıktı. artık iftar vakti iyice yaklaştı ben hala olmadım. dedim kesin hamileyim. Allahtan iftara 15 dk kla regl oldumbu gün ki oruç gitti15 dk kala ama olsun stresim de bitti
size sorum ben daha hap kullanmaya yeni başladım sayılır haptan sonra 3 kere regl oldum. sizde de böle oluyo muydu yani yarım günlük belki bir günlük gecikme.. yada ben hamileyim diye stres yaptımda ondan mı geciktirdim:26:

Merhaba....Ben 5 yıl boyunca spıral kullandım ve tarihi doldugu icin 2 ay once cikarttim...simdi hap kullanmaya baslayacagim..doktorum jasmin onerdi...5. gunu basla dedi...ama bana cok gec geldi baslama tarihi...kimisi 1. gun basliyormus..anlamadim...hangi gun baslasam sastim kaldim...

merhaba bayanlar yardımınıza ihtiyacım var,benim 11 eylülde düğünüm var,5 ağustos 23.30 da adet oldum ve desolet doğum kontrol hapı içtim,ama beni mahvetti,6 da ve 7 de hiç birşey içmedim bugün yasmin almayı düşünüyorum,bugün sıfırdan başlasam sizce korunma sağlar mı

Mrb canım ben temmuz 2 de evlendim ve doktor kont.gittim ve yasmine 2 ay öncesinden başladım.İlk başladıgımda vcdum alışması cok zor oldu migde bulantıları halsizlik ama dayandım direndim allahıma şkür vcdumda alıştı canım.cok gec yorum yazıyorum ne yaptın bilemiyorum ama ben 1.5 aylık evli olarak yasminden memnunum canım.vücut alışana kadar zorlar ama sabır...

selam kızlar. ben yazz isimli ilacı kullanıyorum aslında, fakat değiştiricem galiba. kutu bittikten sonra yeni kutu olarak yasmin ile devam etsem korunma bakımından sorun yaratırmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…