- 24 Mayıs 2011
- 264
- 0
selam kızlar 4 ay önce dogum yaptım sütüm kesıldıgı ıcın korunma yontemı olarak dogum kontrol hapına basladım yasmın.....daha öncede kullanmıstım fakat boyle bır etkısı olmamıstı yuuzmde kucuk sıvılceler cıktı hapımın ılk kutusu bıttı ve bugun 3.gun hala regl olmadım....12.gununde hapın korunmasız bır ılıskı oldu ekstradan yanı..sımdı korkuyorum acaba gebelık olabılırmı dıye doktorum ılk gunden ıtıbaren koruma saglar demıstı ama hala regl olmayınca kafama takıldı....sızce gebe kalma ıhtımalım varmı?3gun ıcınde gelmeemsı adetımın normalmı?
merhabalar size çok önemli bir sorum olacak, ben yasmine daha yeni başladım ama yanlış başladım regl döneminde başlanması gerektiği halde ben reglime 9 gün kala başladım ve geçen ay regl olmadım bir kutu hapım 3 gün önce bitti şimdi regl olmayı bekliyorum kaç gün sonra regl olurum acaba enson 23 nisanda olmuştum 1 ay gecikti 23 haziran gibimi olurum çok huzursuz etti beni bu gecikme hamile olmamı gerektiren ciddi bir durumda olmadı testte yaptım negatif çıktı ama beni huzursuz ediyor bu durum. Sizlerinde başına geldimi böyle bir durum paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler
adetin 3 yada 5.günü başlıycaktın ben de 3,5 yıl kullandım bıraktım. şu an 6 haftalık hamileyim.mesela ben cumartesi son hapı içerdim perşembe günü mutlaka adet olurdu.
işte hatalı başladım acaba ben nezaman adet olucam ya çok mutsuzum vallahi bu durum beni çok üzüyor
üzülücek bişey yok adet olursun.ilacı bırakıyorsun 7 gün say 8.gün yeniden iç.böyle böyle düzen girecek.merak etme
7 gün sonra adet olmasamdamı içeyim.......
bu arada çok teşekkür ederim yorumun için
7 gün sonra adet olmasamdamı içeyim.......
bu arada çok teşekkür ederim yorumun için
bu arada bişe sorcam yazdığım cevaplara gelen yorumlu en kısa nasıl görebilirim yardımcı olursan sevinirim takibini zor yapıyorum bir saat aramam gerekiyor.:'(
adetin 3 yada 5.günü başlıycaktın ben de 3,5 yıl kullandım bıraktım. şu an 6 haftalık hamileyim.mesela ben cumartesi son hapı içerdim perşembe günü mutlaka adet olurdu.
neden 3. yada 5. günü.. bana doktorum ve eczanedekiler ilk gün baslaman gerek dediler.. acaba yanlismi baslicam? bilemiyorumki.. birde buradada arastirdim trde yok heralde cyproderm dogum kontrol hapi.. simdiden cvp icin tskler.. baya bilgiliymissin diye bi soriyim dedim :)
butun dogum kontrol haplarında aynı rısk var canım evet sıgara ıcenlerde ve yası 35 ve ustu olanlarda rısk dahada artıyor bende sıgara kullanıyorum ama 28 yasındayım ve cok ıcmıyorum gunde 3tane falan.....dıkkat etmek lazım aslında....allahım gostermesın oyle bır durumu.....ya kızlar ben 2 senedir dr kontrolünde kullanıyorum ve de çok memnunum,ama geçenlerde amerika'da 18 yaşında bi kız yasmin kullanıyor ve de damar tıkanıklığından ölüyor bu haberi duyunca tırstım ister istemez
gerçi sigara kullanmıyorum ben,sigara kullananlarda damar tıkanıklığı görülür deniliyordu ama korktum biraz açıkçası,
siz ne düşünüyorsunuz???
arkadaşlar sorum olacak yasmın kutusundan sadece 7 adet hap kullandım gerisini kullanmasam bir sakıncası var mı artık hamıle kalmak ıstıyorum