- 8 Nisan 2010
- 6.859
- 13
bence en iyisi yasmin fakat fena zayıflatıyor
günde 2 tane çiftli ekmek yiyip 39 kiloya düşen başka insan yoktur heralde benden başka
günde 2 tane çiftli ekmek yiyip 39 kiloya düşen başka insan yoktur heralde benden başka
canım konuya çok alakasızım ama sadece meraktan soruyorum, bir arkadaşım regl düzensizliği için kullanıyordu kilo aldı..
herkeste etkisi farklı mı oluyor acaba ? kimilerinde zayıflatıp kimilerinde kilo mu aldırıyor ?çünkü dikkat ediyorum evlenen bayanlar hemen kilo alıyorlar..
ben de yasminden şüpheleniyordum demek doğru 56 kiloydum 53 e düştüm çok yememe rağmen inşallah daha da vermem ne yapsam alamıyorum bir de doğum kontrol hapları kilo aldırır derler
ooo süpermissss ya bende kullanmak icin can atiorum..insallah bendede 2 kilo düsürür göbekten :))
canım konuya çok alakasızım ama sadece meraktan soruyorum, bir arkadaşım regl düzensizliği için kullanıyordu kilo aldı..
herkeste etkisi farklı mı oluyor acaba ? kimilerinde zayıflatıp kimilerinde kilo mu aldırıyor ?çünkü dikkat ediyorum evlenen bayanlar hemen kilo alıyorlar..
Bana hicbi kilo alim yada kaybi yapmadiii...ama biraktim artikhamis kalayim diee yumoslarimi tembellestrmis adet olamiodum ondan once gayet ruzenliydi ve iiyi bi sekilde gelirdii...iste biraktim olamadimm...sonra yumurta rezervi yetmezligi oldugu anlasildi .bilmiorumama kizlar bnden nacisanetavsiye lutfen dra gtmeden korunma hapi kulaanmayi n....bnm arkdslarim diodu agirilacbas donduruoo mide bulantisi yPio ama bnde hicbisey yapmamistiii tabii ole saniodu m ...sok oldjm ve vucudum ilaclarlazarzor hamis kaldii...1 yil sonra yaniii
arkadaşlar ben bu ay yasmine başlıcam inşallah sannırım ilk başlanan ayda adetin ilk gününden itibaren kullanmak gerekiyormuş doğru mudur :) ve alacağım saati ben belirliyorum değil mi ??
Evet aynen oyle. Ama gece yatarken alirsan bulantin filan olmaz. ilk ay benim cok olu suan gecti cok nadir oluyor.
Gece almama ragmen boyle oldu dusun. gecede dedigim 9-10 arasi yutuyotum. ve ilk gun baslarsan daha iyi
korurmus hic risk almak istemiyorum diyorsan ilk ay ilave bir yontem daha kullanirsin.
kızlar ben de yasmin kullanmaya başladım. yeni evliyim. doktorum adetimin ilk günü bu hapı içmemi söyledi. benim adetim normalde 7 günden aşağı sürmezken şimdi 3. günüm ve adetim tamamen kesildi. hiç böyle 3 gün olmamıştım! acaba ilk başlayanlar için bu şekilde bir düzensizlik oluyor mu? yani bu durum normal mi? yoksa hamile miyim???çok tedirgin oldum bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi???
canım adetı kestıgını bılıyorum...kac ay onceden ıcmeye basladın canım ılacı....
canım daha yeni başladım bugün dördüncü tabletimi alacağım. adetimin 3.gününde tamamen kesildim. ama hala adet oluyormuşum gibi arasıra sancım oluyor. zaten normalde de çok sancılı geçiririm adet dönemimi. doğum kontrol hapına ilk başlayanların adeti normalden uzun sürdüğünü duymuştum ama kestiğini duymamıştım. bendeki bu terslik normaldir inşallah.
merhaba kzlarr... bu yasmin doğum kontrol hapını adetimin 1. gününde kullanmaya başlayacağım diyelim ki.. peki kullandıktan ne kadar sonra ilişkiye girebilirim? yani mesela hemen adetimin bitiminde mi yoksa bir kutu yasmin kullandıktan sonra mı? bu konuda ben mi bilgisizim anlamış değilim.. bu noktaya takılmış durumdayım..