Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bugun benım ılk gunumdu....daha once jerbera dıye saglık ocagının verdgı ılacı kullandım dokundu.. sımdı yasmın e basladım hayırlısıı...ben bu jerbera dokundu dıye son ıkı ılacı ıcmedım... gunumu saydım ve ılac ıcmısım gıbı 7 gun sonra basladım...etkısını gosterırımı merak ettım dugunum temmuzda

Son düzenleme:
selam kızlar 4 ay önce dogum yaptım sütüm kesıldıgı ıcın korunma yontemı olarak dogum kontrol hapına basladım yasmın.....daha öncede kullanmıstım fakat boyle bır etkısı olmamıstı yuuzmde kucuk sıvılceler cıktı hapımın ılk kutusu bıttı ve bugun 3.gun hala regl olmadım....12.gununde hapın korunmasız bır ılıskı oldu ekstradan yanı..sımdı korkuyorum acaba gebelık olabılırmı dıye doktorum ılk gunden ıtıbaren koruma saglar demıstı ama hala regl olmayınca kafama takıldı....sızce gebe kalma ıhtımalım varmı?3gun ıcınde gelmeemsı adetımın normalmı?

Ben ilaç bittikten 6 gün sonra regl oluyorum biraz bekleyin bence moralinizi bozmayın gelir inş.

merhabalar size çok önemli bir sorum olacak, ben yasmine daha yeni başladım ama yanlış başladım regl döneminde başlanması gerektiği halde ben reglime 9 gün kala başladım ve geçen ay regl olmadım bir kutu hapım 3 gün önce bitti şimdi regl olmayı bekliyorum kaç gün sonra regl olurum acaba enson 23 nisanda olmuştum 1 ay gecikti 23 haziran gibimi olurum çok huzursuz etti beni bu gecikme hamile olmamı gerektiren ciddi bir durumda olmadı testte yaptım negatif çıktı ama beni huzursuz ediyor bu durum. Sizlerinde başına geldimi böyle bir durum paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler

merhabalar size çok önemli bir sorum olacak, ben yasmine daha yeni başladım ama yanlış başladım regl döneminde başlanması gerektiği halde ben reglime 9 gün kala başladım ve geçen ay regl olmadım bir kutu hapım 3 gün önce bitti şimdi regl olmayı bekliyorum kaç gün sonra regl olurum acaba enson 23 nisanda olmuştum 1 ay gecikti 23 haziran gibimi olurum çok huzursuz etti beni bu gecikme hamile olmamı gerektiren ciddi bir durumda olmadı testte yaptım negatif çıktı ama beni huzursuz ediyor bu durum. Sizlerinde başına geldimi böyle bir durum paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler

adetin 3 yada 5.günü başlıycaktın ben de 3,5 yıl kullandım bıraktım. şu an 6 haftalık hamileyim.mesela ben cumartesi son hapı içerdim perşembe günü mutlaka adet olurdu.

adetin 3 yada 5.günü başlıycaktın ben de 3,5 yıl kullandım bıraktım. şu an 6 haftalık hamileyim.mesela ben cumartesi son hapı içerdim perşembe günü mutlaka adet olurdu.

işte hatalı başladım acaba ben nezaman adet olucam ya çok mutsuzum vallahi bu durum beni çok üzüyor:KK43:

7 gün sonra adet olmasamdamı içeyim.......
bu arada çok teşekkür ederim yorumun için

rica ederim cnm

adetin bitse de bitmese de sadece 7 gün ara veriyorsun hapa.8.gün tekrar içmeye başlıyorsun.Yada şöyle yap sen adet olunca 3.gün başla içmeye ondan sonra 21.hapı içtikten sonra say 7 gün 8.gün yeniden başla.ve bundan sonra hep bu şekilde 7 gün bırak 8.gün başla .göreceksin hep aynı gün olursun adetini.baya bir tecrübeliyim de

bu arada bişe sorcam yazdığım cevaplara gelen yorumlu en kısa nasıl görebilirim yardımcı olursan sevinirim takibini zor yapıyorum bir saat aramam gerekiyor.:'(

canım yukarıda bildirimleriniz yazıyor onun yanında nickin yazar onu tıkla açılan sayfada cevapladığın konular diye bir menü var ona tıkla cevapladığın konuları görürsün sonra istediğin konuyu seç....
öptm canım tekrar sağol

neden 3. yada 5. günü.. bana doktorum ve eczanedekiler ilk gün baslaman gerek dediler.. acaba yanlismi baslicam? bilemiyorumki.. birde buradada arastirdim trde yok heralde cyproderm dogum kontrol hapi.. simdiden cvp icin tskler.. baya bilgiliymissin diye bi soriyim dedim :)

neden 3. yada 5. günü.. bana doktorum ve eczanedekiler ilk gün baslaman gerek dediler.. acaba yanlismi baslicam? bilemiyorumki.. birde buradada arastirdim trde yok heralde cyproderm dogum kontrol hapi.. simdiden cvp icin tskler.. baya bilgiliymissin diye bi soriyim dedim :)

cnm ben 3,5 yıl kullandım yasmin ama şimdi yas diye bir hap çıkmış eczacım onu önerdi hormon seviyesi daha düşük meme hassasiyeti sinir bulantı başağrısı falan çok az görülüyormuş.ve 28 tane hap hiç ara vermiyorsun yani bırak başla olayı yok.gerçi ben o hapa geçemeden bebeğe karar verdim ama öyle işte

ya kızlar ben 2 senedir dr kontrolünde kullanıyorum ve de çok memnunum,ama geçenlerde amerika'da 18 yaşında bi kız yasmin kullanıyor ve de damar tıkanıklığından ölüyor bu haberi duyunca tırstım ister istemez
gerçi sigara kullanmıyorum ben,sigara kullananlarda damar tıkanıklığı görülür deniliyordu ama korktum biraz açıkçası,
siz ne düşünüyorsunuz???

kızlar reglım geldı 5.gun...daha once ıctıgımde 3.gun gelmıstı demek dogum yapmaktan kaynaklanıyor dıye duusnuyorum..bırde yuzunde sıvılce cıkan varmı hapı ıcmeye basladıktan sonra?ılk kutuda yuzumde kucuk sıvılce gıbı kızarıklıklar cıktı acaba ıkıncı kutudada devam edermı sıce bır cıldıyeye gıdeyım mı hanı kadın doguma gıdıpte hapı degıstırmek ıstemıyorum acıkcası memnunum cunku ılk defa boyle olunca.....

ya kızlar ben 2 senedir dr kontrolünde kullanıyorum ve de çok memnunum,ama geçenlerde amerika'da 18 yaşında bi kız yasmin kullanıyor ve de damar tıkanıklığından ölüyor bu haberi duyunca tırstım ister istemez
gerçi sigara kullanmıyorum ben,sigara kullananlarda damar tıkanıklığı görülür deniliyordu ama korktum biraz açıkçası,
siz ne düşünüyorsunuz???
butun dogum kontrol haplarında aynı rısk var canım evet sıgara ıcenlerde ve yası 35 ve ustu olanlarda rısk dahada artıyor bende sıgara kullanıyorum ama 28 yasındayım ve cok ıcmıyorum gunde 3tane falan.....dıkkat etmek lazım aslında....allahım gostermesın oyle bır durumu.....

selam kızlar bende yasmine doktor tavsiyesiyle basladım 1 yıl hamile kalmam yasak ilk hapım bitti 7 günlük aradayım bugün 4.gün ve hala gelen giden yok :KK1: ne zaman gelecek yahuu ya gelmezse ne olacak bilgisi olan warmı ?

arkadaşlar sorum olacak yasmın kutusundan sadece 7 adet hap kullandım gerisini kullanmasam bir sakıncası var mı artık hamıle kalmak ıstıyor:KK43:um

kizlar ilk kullanim icin doktor bana bella hexal yazmisti simdi cyproderm yazdi.ama kullanip kullanmamakta emin diilim..ilk yasmin kullanmak istiyordum aslinda..

baska bi ev doktorumda kan aldirdim adet düzensizligi icin guatr yada baska birsey cikmadi..anlamadigim kani ben adet düzensizligi neden oluyor diye aldim ama birsey cikmadi.. doktorummu kötü yoksa gercektn mi birsey yok anlamadim..birde doktor dedi adet düzensizligini okadar önemseme. evli olsan cocuk yapmak istesen ozaman önemli dedi. katiliyormusunuz buna ? baska bi doktorami gitsem tekrar acaba.. ne önerirsiniz bana adet düzensizliginin sebebini nasil ögrenebilirim..

X