Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bence 2. kutunu bitirdikten sonra ara verme.3. kutuya başla.düğünden bi kaç gün sonra bırak derim.böylesi senin için daha rahat olur bence.

aynen katılıyorum bende aynısını yaşadım reglim düğün günüme denk geliyordu dr ilaca devam et bırakma dedi balayından dönünce bırak 7 gün ver devam et ondan sonra demişti.süper de oldu..2 sene oldu hala kullanıyorum

bence 2. kutunu bitirdikten sonra ara verme.3. kutuya başla.düğünden bi kaç gün sonra bırak derim.böylesi senin için daha rahat olur bence.

aynen katılıyorum bende aynısını yaşadım reglim düğün günüme denk geliyordu dr ilaca devam et bırakma dedi balayından dönünce bırak 7 gün ver devam et ondan sonra demişti.süper de oldu..2 sene oldu hala kullanıyorum

ikinize de çok teşekkür ederim.

kızlar ya bende ilk hapımı içtim..doktor yasmin tavsiye etti..25 haziranda düğünüm var ve ben kilo alıcam diye çok korkuyorum..yasmin kullanıp kilo alan var mı?lütfen bi şeyler söyleyin de içim rahatlasın

kızlar ya bende ilk hapımı içtim..doktor yasmin tavsiye etti..25 haziranda düğünüm var ve ben kilo alıcam diye çok korkuyorum..yasmin kullanıp kilo alan var mı?lütfen bi şeyler söyleyin de içim rahatlasın

yok cnm ben kullandım kilo falan yapmıo rahat ol.merak etme.ii geceler

ben de kullandım hiç kilo almadım, zaten alsanız bile düğüne kadar almazsınız yani uzun sürede fark edersiniz kilo aldığınızı

ben de kullandım hiç kilo almadım, zaten alsanız bile düğüne kadar almazsınız yani uzun sürede fark edersiniz kilo aldığınızı

çok teşekkür ederim tatlım zaten 3-4 kilo fazlam var düğüne kadar hiç bi şekilde kilo almak istemiyorum..içimi rahatlattınız cidden..çok teşekkür ederim..

dün başladım yasmine
2 yıldır eşim korunuyordu
adetlerim düzensiz hem onları düzenler
hem korunma için başladım tek korkum kilo almak
zaten maşallahım var
kullanan ve kilo alan arkadaşlar kilo dediğiniz
şişkinlikmi yoksa iştah filanmı açıyor bu hap
kilo aldırıcaksa bırakırım kutu bitince:18:

bende yasmin kullanıyorum kaç ay oldu kilo aldırması sadece biraz ödem yapıyor okadar bende kilolu bir bayanım zaten. bana yan etkisi ilk aylarda ara kanamalar ve baş ağrısı olmuştu şimdi ise çok rahatım

kızlar ya ilk içtiğim gün hiç bi problem olmadı ama bu gün başım çok ağardı..ilaçtan mı bilmiyorum dayanamadım ağrı kesici içtim..şimdi size 2 sorum olucak..bu baş ağrısı normal mi?bide bu hapı içerken ağrı kesici fln içmemde bi sakınca var mı?cevaplarsanız çok sevinirim..bu arada bu akşam 3. hapımı içicem..en az 1.5 2 yıl korunmak istiyorum..o yüzden inşallah bu baş ağrısı geçici bi durumdur

Son düzenleme:
kızlar ya ilk içtiğim gün hiç bi problem olmadı ama bu gün başım çok ağardı..ilaçtan mı bilmiyorum dayanamadım ağrı kesici içtim..şimdi size 2 sorum olucak..bu baş ağrısı normal mi?bide bu hapı içerken ağrı kesici fln içmemde bi sakınca var mı?cevaplarsanız çok sevinirim..bu arada bu akşam 3. hapımı içicem..en az 1.5 2 yıl korunmak istiyorum..o yüzden inşallah bu baş ağrısı geçici bi durumdur

ağrı kesici ilaç yasminin koruyuculuğunu azaltmaz ben antibiyotik bile kullandım bir şey olmadı. başağrısı da belki kendinizi dinlemenizden kaynaklanıyordur yani yan etki yapar mı diye düşünürsünüz başınızın ağırdığını fark edersiniz

belkide o yüzden canım ya sürekli kendimi dinliyorum acaba nerem ağrıycak diye..bakalım ilerki günlerde beni neler bekliyo:)cevabın için çok teşekkür ederim canım ya

Ben ilacı hep 19:30da alıyordum. 4. kutuma geçeceğim gün eşimle ilişkiye girdik nolur nolmaz diye saat 12:00da içtim hapı. Şimdi tekrar 19:30a dönmek istiyorum. Koruma azalır mı acaba?

Ben ilacı hep 19:30da alıyordum. 4. kutuma geçeceğim gün eşimle ilişkiye girdik nolur nolmaz diye saat 12:00da içtim hapı. Şimdi tekrar 19:30a dönmek istiyorum. Koruma azalır mı acaba?

saat değişikliğine hiç gerek yoktu ki boşuna değiştirmişsiniz ama yine de korumanın azalacağını zannetmiyorum

kızlar benimde 18 haziran düğünüm var ve bugün 8.hapımı içtim dr.2 kutu bitiminde %100 koruma sağlanır dedi bazı arkadaşlar 1 kutu diyor şimdi aklım karıştı ,birde reglim hala kesilmiyor(4.gün biterdi normalde) kahverengi lekelennme devam ediyor dr.görünmelimiyim?:18::18:

kızlar benimde 18 haziran düğünüm var ve bugün 8.hapımı içtim dr.2 kutu bitiminde %100 koruma sağlanır dedi bazı arkadaşlar 1 kutu diyor şimdi aklım karıştı ,birde reglim hala kesilmiyor(4.gün biterdi normalde) kahverengi lekelennme devam ediyor dr.görünmelimiyim?:18::18:

merak etme ilk kutu bitince koruma başlıyor, ilk aylarda da lekelenme normaldir

selam hanımlarrrr; ben mol gebelik geçiriyorum doktor 1 yıl kesinlikle hamile kalmamı söyledi ve yasmini verdi evlendigim ilk 5 ay kullanmıstım zaten gögüslerimde dolgunluk birde göbüş bıraktı... şimdi yine mecburiyetten içmek zorundayım ara ara sol bacagımın arkası sanki kasılırmıs gibi oluyor birde 1 hafta oldu içeli gögüslerim acıyor bu normal degilmi ???

çok acemice bi soru olcak ama ben bu ilacı akşamları değil öğlen kullansam ne olur.
akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum ilaç yüzünden :KK14:
benimki korunma amaçlı değil kist için:KK15:

çok acemice bi soru olcak ama ben bu ilacı akşamları değil öğlen kullansam ne olur.
akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum ilaç yüzünden :KK14:
benimki korunma amaçlı değil kist için:KK15:

bence br şey olmaz, önemli olan her gün aynı saatte almak. ama niye yemek yemek zorunda kalıyorsunuz kist için kullanınca tok mu olmak gerekiyor

X