- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
bence br şey olmaz, önemli olan her gün aynı saatte almak. ama niye yemek yemek zorunda kalıyorsunuz kist için kullanınca tok mu olmak gerekiyor
tok karnına dedi doktor teyzem. aç karnına alınca bulantı yapıyor.
ve aksamları kullanıyorum ama saati hep şaşıyor.
en iyisi gündüze çekip , düzenli aynı saatte almak
kızlar bende prezarvatifye korinuyduk doktora gittim ama ilaç yazdıramadım emzirmeyi bıraktım 2hafta oldu yasmin alabilirsin dedi doktorum bugun alcam ve baslıycam yazdıramadimda ucretini bilen varmı acep
arkadaşlar siteye yeni üye oldum...konuları geizyorumda evli oldugum için bu konu dikkatimi daha çok cekiyor ister istemez.
doğum kont.hapını elinizden geldiği kadar kullanmayın ben evlenmeden 1 ay önce başladım yasmini kullanmaya ve geçen aya kadar kullandım bir 7-8 ay yani ama doktorum kullanma dedi.ultrasyondan baktı kullanan insanda kis olmaz dedi ama sende nasıl oluşmuş dedi ve bıraktım.
ister istemez hormon ilaçı mutlaka hepsininde bi etkisi olur...
ya kızlarrr bende yasmin kullanıyorum bi rahatsızlıgım için kullanmam gerek adet olmadan başlamıstım bugün 10.hap gögüslerde dolgunluk ve acı hissetmeye başladım bu normalmidir ?? :18: :18: :18: :18:
normal canım prospektüste yazıyor
arkadaşlar siteye yeni üye oldum...konuları geizyorumda evli oldugum için bu konu dikkatimi daha çok cekiyor ister istemez.
doğum kont.hapını elinizden geldiği kadar kullanmayın ben evlenmeden 1 ay önce başladım yasmini kullanmaya ve geçen aya kadar kullandım bir 7-8 ay yani ama doktorum kullanma dedi.ultrasyondan baktı kullanan insanda kis olmaz dedi ama sende nasıl oluşmuş dedi ve bıraktım.
ister istemez hormon ilaçı mutlaka hepsininde bi etkisi olur...
arkadaşlar , korunma amacıyla yasmin kullanıyorum. 2 senedir kullanıyorum ama 6 ay aralıklarla. yani 6 ay içiyorum 4-5 ay içmiyorum. ama içimde de bir şüphe var , acaba çocuk düşündüğümde bir sorunla karşılaşır mıyım? bunun için kadın doğum doktoruna muayene olmayı düşünüyorum ama biraz da korkuyorum. acaba muayene ultrason cihazıyla mı yapılır yoksa başka şekilde mi? bir bilginiz var mı
Ben kist için ilk defa gittiğimde vajinal muayene yaptılar bebek olmadığı için vajinal muayene yapabilirler. Smear istersen zaten mecbur öyle olması gerekicek ama korkmana gerek yok bence sadece kendini çok kasma birde iyi bir doktor olursa tabi işin daha kolay olur.
selam kızlar 4 ay önce dogum yaptım sütüm kesıldıgı ıcın korunma yontemı olarak dogum kontrol hapına basladım yasmın.....daha öncede kullanmıstım fakat boyle bır etkısı olmamıstı yuuzmde kucuk sıvılceler cıktı hapımın ılk kutusu bıttı ve bugun 3.gun hala regl olmadım....12.gununde hapın korunmasız bır ılıskı oldu ekstradan yanı..sımdı korkuyorum acaba gebelık olabılırmı dıye doktorum ılk gunden ıtıbaren koruma saglar demıstı ama hala regl olmayınca kafama takıldı....sızce gebe kalma ıhtımalım varmı?3gun ıcınde gelmeemsı adetımın normalmı?
cevabın ıcın sagol aslında belırtıler var hafıf sancım var ama gelmedı bır turlu ınsallah gebelık yoktur hem olmus olsa 15 gun oldu yanı bukadar erken döllenme olmaz dıyorum kafam karıstı ınsallah gelır kırmızılar......aslında 1 kaç gün daha olmayabilir..ama korunmasız ilişki varsa bence bi test yap..