bence 2. kutunu bitirdikten sonra ara verme.3. kutuya başla.düğünden bi kaç gün sonra bırak derim.böylesi senin için daha rahat olur bence.
bence 2. kutunu bitirdikten sonra ara verme.3. kutuya başla.düğünden bi kaç gün sonra bırak derim.böylesi senin için daha rahat olur bence.
aynen katılıyorum bende aynısını yaşadım reglim düğün günüme denk geliyordu dr ilaca devam et bırakma dedi balayından dönünce bırak 7 gün ver devam et ondan sonra demişti.süper de oldu..2 sene oldu hala kullanıyorum
kızlar ya bende ilk hapımı içtim..doktor yasmin tavsiye etti..25 haziranda düğünüm var ve ben kilo alıcam diye çok korkuyorum..yasmin kullanıp kilo alan var mı?lütfen bi şeyler söyleyin de içim rahatlasın
kızlar ya bende ilk hapımı içtim..doktor yasmin tavsiye etti..25 haziranda düğünüm var ve ben kilo alıcam diye çok korkuyorum..yasmin kullanıp kilo alan var mı?lütfen bi şeyler söyleyin de içim rahatlasın
yok cnm ben kullandım kilo falan yapmıo rahat ol.merak etme.ii geceler
ben de kullandım hiç kilo almadım, zaten alsanız bile düğüne kadar almazsınız yani uzun sürede fark edersiniz kilo aldığınızı
dün başladım yasmine
2 yıldır eşim korunuyordu
adetlerim düzensiz hem onları düzenler
hem korunma için başladım tek korkum kilo almak
zaten maşallahım var
kullanan ve kilo alan arkadaşlar kilo dediğiniz
şişkinlikmi yoksa iştah filanmı açıyor bu hap
kilo aldırıcaksa bırakırım kutu bitince:18:
eylülde evlenicem bu hapı çok duyuyorum acaba kaç ay önceden başlamam lazım kullanmaya
kızlar ya ilk içtiğim gün hiç bi problem olmadı ama bu gün başım çok ağardı..ilaçtan mı bilmiyorum dayanamadım ağrı kesici içtim..şimdi size 2 sorum olucak..bu baş ağrısı normal mi?bide bu hapı içerken ağrı kesici fln içmemde bi sakınca var mı?cevaplarsanız çok sevinirim..bu arada bu akşam 3. hapımı içicem..en az 1.5 2 yıl korunmak istiyorum..o yüzden inşallah bu baş ağrısı geçici bi durumdur
Ben ilacı hep 19:30da alıyordum. 4. kutuma geçeceğim gün eşimle ilişkiye girdik nolur nolmaz diye saat 12:00da içtim hapı. Şimdi tekrar 19:30a dönmek istiyorum. Koruma azalır mı acaba?
kızlar benimde 18 haziran düğünüm var ve bugün 8.hapımı içtim dr.2 kutu bitiminde %100 koruma sağlanır dedi bazı arkadaşlar 1 kutu diyor şimdi aklım karıştı ,birde reglim hala kesilmiyor(4.gün biterdi normalde) kahverengi lekelennme devam ediyor dr.görünmelimiyim?:18::18:
çok acemice bi soru olcak ama ben bu ilacı akşamları değil öğlen kullansam ne olur.
akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum ilaç yüzünden
benimki korunma amaçlı değil kist için