21. hapmı pazar akşamı içmiştim 7 gün ara verdikten sonra
ilk hapı yine pazar akşamı mı içmeliyim pazartesi mi
pazartesi içmelisiniz
8. gün yani pazartesi içmen gerekir canım...
ben şunu merak ediyorum yasminde 2.kutuya geçiş süresinde yani o 7 gün arada koruma devam ediyormu yoksa ek bi koruma gerekiyormu...
şunuda bilmem gerek 2. kutuya tam ne zaman baslıcam 7.günde mi 7. gün bitinçe yani 8. gündemi lütfen açil cevap...
tabiki koruma devam ediyorben şunu merak ediyorum yasminde 2.kutuya geçiş süresinde yani o 7 gün arada koruma devam ediyormu yoksa ek bi koruma gerekiyormu...
8. gün yeni kutuya başlanırşunuda bilmem gerek 2. kutuya tam ne zaman baslıcam 7.günde mi 7. gün bitinçe yani 8. gündemi lütfen açil cevap...
bugün ezzaneye gittim ve tekrar tekrar sordum 8. gün mü 7 . günmü diye 7 dedi yani ilaç hangi gün bitiyse 1 hafta aradan sonra bittiği gün başlanıyomuş yani ilaç pazar bittiyse pazar baslanıyomuş ya çok karışık bi durummuş bu internette baska cıkıyo ezzacı baska diyo anlamadım gitti bu işi.....
kızlar selam, bende yakında evleniyorum, dr tavsiyesi ile yasmine başladım.
9 mayısta hasta oldum ve ilk günü içmeye başladım, 21 günde içicem. ve 7 gün ara vericem.
buraya kadar herşey tamam ama 29 unda son ilacı alıcam ve haziran 4 de evleniyorum,
balayında da hasta olmak istemiyorum, kullanmaya devam etsem 10 gün daha sıkıntı olur mu, hasta olurmuyum kullandığım halde?
yada 29 unda bıraktıktan sonra hasta olup bitermiyim ayın 4 üne kadar,
çok çaresiz kaldım,
yardım lütfen k.k.
kızlar bir şey soracağım
gen geçen ay başladım hap kullanmaya 21 gün içtikten sonra ara verdim. 5. gün regli oldum
şimdi ikinci kutumdayım 5. günüm 27 mayıs ve benim kına geceme denk geliyor.
ben 21 değilde 18 gün içsem bıraksam yine 5 gün sonra regli olurmuyum
yoksa düzensiz bir duruma mı girerim. illaki 21 gün mü içmek gerekir
kınamdan 2 gün önce olmak istiyorum ki düğünüm kınam rahat geçsin. bu yüzden 18 gün içip bırakmak istiyorum. beni bilgilendirirseniz sevinirim