Yaşlı Sapık Adam...

ashle

minik tırtıl
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
417
1
641
İzmir
Kızlarımm az önce bi olay yaşadım faceten hemen aktarıyorum..tanımadığım bi amcam faceten msj atmış slm tatlm nabeer diye bende iyidir babalık yazdım bu tavrına karşılık çünkü tatlım diye yazması hoş değildi.amcamız 55 yaşlarında vardı.sonra sapıkça şeyler yazmaya başladı.şaşırdım cvp vermedim.profiline girdim baktım 40lı yaşlarda bir bayanla evli olduğunu gördüm.
sapık herife bekle yazdım sadece.hemen konuşmaları print screen yapıp sapığa yolladım.bak babam yaşındasın seninde kızın varmış ayıptır yaa ne sanıyosunda kendini kızın yaşındaki bi kızla bu şekilde konuşuyosun?yarın kızın büyücek sakın unutma..eğerki pişmanlığını dile getirip özür dilemezsen bunu eşinin profiline msjla yollucam dedim.git bee işin yokmu senin yazdı sadece:S Bak özür ve pişmanlık bekliyorum??? hala beklemedeyim vs vs vs tık yok ama böyle bi uygulama çıktı ya artık okunduğu görülüyo.bende demekki hiç pişman değilsin eşine msjla yollamam umrundada değil sana mustahak olsun ozaman benden günah gitti yazdım.ve halaa cvp yok bekledim ve sinirlendim birden eşinin profiline girip msjla o konuşma görüntüsünü yolladım.

Kızlarrr şimdide huzursuz oldummm.yuvayı birbirine katıcam eşine neden yolladım adamı sadece korkutsaydm yeterdi diye:( ay offff keşke yollamasaydım galiba kızlar hatamı yaptım sizce??? yoksa böyle yaşlı amcaların çocukları yaşındaki kızlara bu gözle pis bakmalarının bedelini ödemelimi?

Yazan herkese şimdiden çok teşekkürlerrr....

$Sapık yaşlı morukkk.webp

Son düzenleme:
ilk basta ona cevap vermemen gerekirdi direkt engelleseydin daha iyi olurdu boyle herifler hakediyor bu tarz seyleri ama gerek yok sen suclu olursun yine

Kızlarımm az önce bi olay yaşadım faceten hemen aktarıyorum..tanımadığım bi amcam faceten msj atmış slm tatlm nabeer diye bende iyidir babalık yazdım bu tavrına karşılık çünkü tatlım diye yazması hoş değildi.amcamız 55 yaşlarında vardı.sonra sapıkça şeyler yazmaya başladı.şaşırdım cvp vermedim.profiline girdim baktım 40lı yaşlarda bir bayanla evli olduğunu gördüm.
sapık herife bekle yazdım sadece.hemen konuşmaları print screen yapıp sapığa yolladım.bak babam yaşındasın seninde kızın varmış ayıptır yaa ne sanıyosunda kendini kızın yaşındaki bi kızla bu şekilde konuşuyosun?yarın kızın büyücek sakın unutma..eğerki pişmanlığını dile getirip özür dilemezsen bunu eşinin profiline msjla yollucam dedim.git bee işin yokmu senin yazdı sadece:S Bak özür ve pişmanlık bekliyorum??? hala beklemedeyim vs vs vs tık yok ama hepsindede görüldü diyo facebook sohbette böyle bi uygulama çıktı ya artık okunduğu görülüyo.bende demekki hiç pişman değilsin eşine msjla yollamam umrundada değil sana mustahak olsun ozaman benden günah gitti yazdım.1 dk sonra yine görüldü uyarısı ve halaa cvp yok bekledim ve sinirlendim birden eşinin profiline girip msjla o konuşma görüntüsünü yolladım.

Kızlarrr şimdide huzursuz oldummm.yuvayı birbirine katıcam eşine neden yolladım adamı sadece korkutsaydm yeterdi diye:( ay offff keşke yollamasaydım galiba kızlar hatamı yaptım sizce??? yoksa böyle yaşlı amcaların çocukları yaşındaki kızlara bu gözle pis bakmalarının bedelini ödemelimi?

Yazan herkese şimdiden çok teşekkürlerrr....
bi cahillik yapmıs ıste keske sadece uyarsaydın:17: bundan sonra boyle bıseye cesaret edemez heralde kmseye yan gozle bakamaz ıyı bi ders olmustur ona :20: hem o uzulsun cnm sen nıye uzuluyosunn :31:

çok iyi yapmıssın canım..bırak anlasın hatasını..karısı boşamaz hiç canını sıkma oda biliyodur sapık oldugunu :27:

Bence kötü birşey yapmamışsın eşi de bilsin hem de bu kadar gamsız davranmış belki de eşi bile biliyordu, kimbilir.

Hiç vicdan azabı duyma böyle konularda neden sessiz kalalım ki...İnşallah başkalarına yapmaz.

guruplara dağıtta iyice rezil olsun bunak herif :)))) bu ara çok moda facede zaten :)) şaka bi yanada sende resimlerini kaldır intikam için resimlerini kullanabilir malum photoshopla herşey mümkün..

ilk basta ona cevap vermemen gerekirdi direkt engelleseydin daha iyi olurdu boyle herifler hakediyor bu tarz seyleri ama gerek yok sen suclu olursun yine

haklısın canm ama o an sinir oldum bu erkeklerdeki özgüvene sinir oluyorum.kaç yaşına geliyolar çocukları yaştakilere nasıl bu gözle bakabiliyolar diye ders veriim dedi korkutayım ama eşine yollamıcaktım baktım özürde dilemedi yolladım:(

bencede keske hic cevap vermeseydin.
canini sikma sen gönderdigin gibi esinin hesabini acip silmistir belkide:51:

ay saolun kızlar biyanım iyi oldu yapmasın bidaha diyo bi yanımda eşine yazık adamın bu yönünü görmesi illaki ne kadar üzücektir onu ama yinede biraz daha rahatladım

Aslında ilk başta hiç cevap vermeseydin keske muhatap olmasaydın dedim ama böylelerine de haddini bildirmek gerekiyo
iyi yapmışsın bence eşide anlar kocasının nasıl bi insan olduğunu iyi olmuş kesinlikle.

Aslında ilk başta hiç cevap vermeseydin keske muhatap olmasaydın dedim ama böylelerine de haddini bildirmek gerekiyo
iyi yapmışsın bence eşide anlar kocasının nasıl bi insan olduğunu iyi olmuş kesinlikle.

işte canm o yüzden cvp verdim ders vereyim diye deli oluyorum böyle insanlara çünkü hayır bide kızıda vardı fotolarında yaa nasıl insandır

Arkadaşım doğru olanı yapmışsın kendini kötü hissetme karısına msj yolladığın için.... içimi bulandırdı adamın yazdıkları pislik herif ya

bencede keske hic cevap vermeseydin.
canini sikma sen gönderdigin gibi esinin hesabini acip silmistir belkide:51:

gerçi tatlım büyük ihtimal öyledir.belkide onun rahatlığı vardıda tınlamadı yollucam dediğimde umursamadı.ben bekliyodum lütfen özür dilerim kusura bakma haklısın eşime yollayıp beni utandırma vs bişeler yazar diye ama nerdeee tınlamadı bile git be işin yokmu senin diyo şaka gibi yaaa:D

Adam "yaşlı" olmasa sapık olmayacak mıydı acaba?
Birde size "naber tatlım" diyene "iyidir babalık" diye cevap yazmakla ışık yakmış oldunuz ve adamda size sapıklığını devam ettirmiş.Bir daha böyle istenmeyen durumlarla karşılaşmamak adına hiç cevap vermeyin,engelleyin,muhattap olmayın bence.

Adam "yaşlı" olmasa sapık olmayacak mıydı acaba?
Birde size "naber tatlım" diyene "iyidir babalık" diye cevap yazmakla ışık yakmış oldunuz ve adamda size sapıklığını devam ettirmiş.Bir daha böyle istenmeyen durumlarla karşılaşmamak adına hiç cevap vermeyin,engelleyin,muhattap olmayın bence.

elbetteki olucaktı canım ama bu bekar biri değil makara yapıcak yaşta değil bir baba..olgunluğu saygınlığı var. bir genç tatlım yazsa asılan laubali bi tip der cvp yazmam zaten.samimiyet olmadan tatlım yazmak çok lakayıt zaten.. ama evli çocuğu olan babam yaşındaki bir amcanın böyle slm tatlımm yazmasına başta sinir oldum.bu özgüvenini kırmak için sırf babalık yazdım bozulsun diye.çünkü o yaşta biri benim için saygındır ve herzaman saygıyı hakeder yaşlı biri bu yüzden beni dahada sinir eden bi durum oldu

Back
X