yaşlı annemin çilesi:))

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.435
749
688
3 yıldır bu forumdayım...çok sık konu açmam ama başımızdaki bela konusunda fikriniz ve bilginiz varsa lütfen yardımcı olun...biz 2kız 1 erkek olmak üzere 3 kardeşiz...babamdan kalan 2 dairenin birinde annem diğerinde erkek kardeşim oturuyordu...bundan 7 sene önce erkek kardeşimin yaptığı kredi kartları borcu sebebiyle annemin oturduğu daireyi satıp parasını kardeşime verdik...kardeşimin oturduğu daireyide onun üstüne geçirdik...bu 7 sene içinde kardeşimi defalarca borç haciz batağından kurtardık...kesinlikle çalışmıyor,sürekli içki içip evdekileri rahatsız ediyor...en sonunda 15 gün önce karısı ve çocukları bunu terkedip gitti...bunlar 72 yaşındaki annemle başbaşa kaldılar...anneme kredi çektirmişti 3 sene daha annem maaşından bunun kredi borcunu ödeyecek...adamın faturalarla evle ilgisi yok...tam bir asalak...ama asıl sorun anneme kötü davranıyor...küfür ediyor üzerine yürüyor...evde karısı ve çocukları varken korkmuyorduk ama şimdi yalnız kalınca 15 gündür uyku haram oldu...annemi evden kovuyor...eve kadınlar getirmeye çalışıyor annem de engel olmaya kalkınca üstüne yürüyormuş....sormak istediğim şu ki, aranızda böyle bir durumu yaşayan yada şahit olanlar ne yapıyor...böyle evlatlara evden uzaklaştırılma veriliyor mu....biz annem kızkardeşim ve ben tapu iptal davası yada başka bir şekilde bedelsiz olarak anneme bakar düşüncesiyle verdiğimiz bu evi ondan geri alabilirmiyiz...çünkü hayatına giren bu ne olduğu belirsiz kadınların bunu kandırıp evi sattırması konusunda ciddi duyumlar aldım...Allah herkese hayırlı evlatlar versin...resmen elimizle bir canavar yetiştirdik...herkese teşekkürler...

3 yıldır bu forumdayım...çok sık konu açmam ama başımızdaki bela konusunda fikriniz ve bilginiz varsa lütfen yardımcı olun...biz 2kız 1 erkek olmak üzere 3 kardeşiz...babamdan kalan 2 dairenin birinde annem diğerinde erkek kardeşim oturuyordu...bundan 7 sene önce erkek kardeşimin yaptığı kredi kartları borcu sebebiyle annemin oturduğu daireyi satıp parasını kardeşime verdik...kardeşimin oturduğu daireyide onun üstüne geçirdik...bu 7 sene içinde kardeşimi defalarca borç haciz batağından kurtardık...kesinlikle çalışmıyor,sürekli içki içip evdekileri rahatsız ediyor...en sonunda 15 gün önce karısı ve çocukları bunu terkedip gitti...bunlar 72 yaşındaki annemle başbaşa kaldılar...anneme kredi çektirmişti 3 sene daha annem maaşından bunun kredi borcunu ödeyecek...adamın faturalarla evle ilgisi yok...tam bir asalak...ama asıl sorun anneme kötü davranıyor...küfür ediyor üzerine yürüyor...evde karısı ve çocukları varken korkmuyorduk ama şimdi yalnız kalınca 15 gündür uyku haram oldu...annemi evden kovuyor...eve kadınlar getirmeye çalışıyor annem de engel olmaya kalkınca üstüne yürüyormuş....sormak istediğim şu ki, aranızda böyle bir durumu yaşayan yada şahit olanlar ne yapıyor...böyle evlatlara evden uzaklaştırılma veriliyor mu....biz annem kızkardeşim ve ben tapu iptal davası yada başka bir şekilde bedelsiz olarak anneme bakar düşüncesiyle verdiğimiz bu evi ondan geri alabilirmiyiz...çünkü hayatına giren bu ne olduğu belirsiz kadınların bunu kandırıp evi sattırması konusunda ciddi duyumlar aldım...allah herkese hayırlı evlatlar versin...resmen elimizle bir canavar yetiştirdik...herkese teşekkürler...

cok uzuldum canım..sasırdım da ınsan annesıne aılesıne nasıl boyle davranır dıye..bence dıkkat edın canım..ne yapmamız gerek sorusuna ınan anlamlı cevap veremıcem ama uzak durun derım ben ...evden kovun gıtsın..aıle buyugunuz yok mu boyle dayı amca falan onalra anlatınbu durumu..kız basınıza yapmayın bısıler

3 yıldır bu forumdayım...çok sık konu açmam ama başımızdaki bela konusunda fikriniz ve bilginiz varsa lütfen yardımcı olun...biz 2kız 1 erkek olmak üzere 3 kardeşiz...babamdan kalan 2 dairenin birinde annem diğerinde erkek kardeşim oturuyordu...bundan 7 sene önce erkek kardeşimin yaptığı kredi kartları borcu sebebiyle annemin oturduğu daireyi satıp parasını kardeşime verdik...kardeşimin oturduğu daireyide onun üstüne geçirdik...bu 7 sene içinde kardeşimi defalarca borç haciz batağından kurtardık...kesinlikle çalışmıyor,sürekli içki içip evdekileri rahatsız ediyor...en sonunda 15 gün önce karısı ve çocukları bunu terkedip gitti...bunlar 72 yaşındaki annemle başbaşa kaldılar...anneme kredi çektirmişti 3 sene daha annem maaşından bunun kredi borcunu ödeyecek...adamın faturalarla evle ilgisi yok...tam bir asalak...ama asıl sorun anneme kötü davranıyor...küfür ediyor üzerine yürüyor...evde karısı ve çocukları varken korkmuyorduk ama şimdi yalnız kalınca 15 gündür uyku haram oldu...annemi evden kovuyor...eve kadınlar getirmeye çalışıyor annem de engel olmaya kalkınca üstüne yürüyormuş....sormak istediğim şu ki, aranızda böyle bir durumu yaşayan yada şahit olanlar ne yapıyor...böyle evlatlara evden uzaklaştırılma veriliyor mu....biz annem kızkardeşim ve ben tapu iptal davası yada başka bir şekilde bedelsiz olarak anneme bakar düşüncesiyle verdiğimiz bu evi ondan geri alabilirmiyiz...çünkü hayatına giren bu ne olduğu belirsiz kadınların bunu kandırıp evi sattırması konusunda ciddi duyumlar aldım...allah herkese hayırlı evlatlar versin...resmen elimizle bir canavar yetiştirdik...herkese teşekkürler...

pardon pekı neden baslıga gulucuk kattınız...yanlıs anlasılıo saka gıbı falan duruo ama cok cıddı bır konu...yanlıslıkla atmıs oldugunuzu dusunerek dıkkatınızı ona cekmek ıstedım..

nasıl olduğunu bile bile daireyi nasıl üstüne geçirirsiniz bu çok yanlış olmuş, şimdi hiçç yüzünüze bakmaz dediğiniz gibi başka kadınlara için harcayabilir daireyi ,annenizin bir an evvel alın yanından sarhoş diyorsunuz aile sevgisi olsa zaten anneyi hırpalamaz kovmaz evden. annenize zarar verebilir ki verirde ilerde daire ne olur bilemem ama anneniz için birşeyler yapabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun rabbim ıslah etsin

Başlıktaki gülücüğü görünce ben de trajikomik bir çilesi var sandım ama okuyunca hiç öyle olmadığını anladım..
Allahım kadıncağıza yardım etsin..Her evde çıkıyor bir tane baş belası sanırım...

Allahım daha neler duyacagız yarabbim böyle Allah yardım etsin annenize size inanın çok üzüldüm neden böyle şeyler hep erkeklerden çıkarki dengesiz şeyler anne yahuu yapılırmı buu Yarrabim sen ıslah et böylelerini. olmalı sanırım böyle durumlar için bir kanun tövbe yarabbim tövbe....

nasıl olduğunu bile bile daireyi nasıl üstüne geçirirsiniz bu çok yanlış olmuş, şimdi hiçç yüzünüze bakmaz dediğiniz gibi başka kadınlara için harcayabilir daireyi ,annenizin bir an evvel alın yanından sarhoş diyorsunuz aile sevgisi olsa zaten anneyi hırpalamaz kovmaz evden. annenize zarar verebilir ki verirde ilerde daire ne olur bilemem ama anneniz için birşeyler yapabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun rabbim ıslah etsin

annem zaten iki kız arasında gidip geliyordu fakat şimdi karısı evi terkedince artık evimde bunun başında oturayım diye düşünüyor...oğlunun psikolojik sorunları olduğunu kabullenemiyor...evi verirkende çok ısrar etmemize rağmen oğluna ayıp olur diye bakım karşılığı verdiğimize dair belge yaptırmamıştı...hakkımı helal etmem oğlan darılır diye bizi engellemişti..aslında olaylar göstere göstere geldi...

annenizi mumkunse yaniniza alin, akil baska bir yerdeyken bedenen baska bir yerde olmak neye yarar?

birde borclari karsiliginda evi satip para vermekte hata olmus bastan...Rabbim ne verecekse herseyin hayirlisini versin hepimize..paraninda, evladinda...

Başta yapılan en büyük hata, kardeşinizin kredi kartı borcu için annenizin evini satmak olmuş ki, zaten kardeşinizin oturduğu evde dördünüzün. Eğer illa birşey yapılacaksa o evi satardınız ki, sizler birde o evi onun üstüne yapmışsınız.

Tamam olmuşla ölmüşe çare yok ama bunun belki bir hukuki yolu vardır saklı miras gibi. Hukuken araştırın.

Allah yardımcınız olsun arkadaşım siz 2. evin tapusunuda mı erkek kardeşinizin üstüne yaptınız eger tapu onun üzerine ise o evi satabilir kardeşiniz keşke anneniz onun üzerine vermeseydi.

Çok kötü bi durum gerçekten çok üzüldüm, Allah herkesin içine merhamet doldursun ve hayırlı evlat versin. Olan annecinize oluyodur evlat sonuçta atsan atılmaz satsan atılmaz hesabı derler ya. Annenizi yanınıza alın ve hemen bi avukata danışın derim ben bide acaba kızkardeşleri olarak eminim konuşmuşsunuzdur ama tekrar sakin ve biraz duygusal bi şekilde konuşmayı deneseniz işe yaramaz mı çocukları oldugunu yazmışsınız hiç mi düşünmüyo çocuklarını :(

çocuklarına da kötü davranıp bakmadığı için zaten eşi terketti...ama annem ona çok düşkün kopamıyor ondan...birşey yapmayacağını söyleyerek gitti..son bir aydır bendeydi ramazanı beraber geçirdik...yanımıza almakta sorun yok iki kızınında ona bakabilecek durumu ve ona ayıracak odamız mevcut var çok şükür...canın tehlikede dediğimizde önemsemiyor...ayrıca vücutca sağlıklı ama yürümesinde çok sorun var...çok zor bir durum...o ne yaparsa yapsın ona ne kadar kızıp bağırsa da affediyor...benim derdim aslında ondan uzak durmasını sağlamak...avukatlara danıştım az önce 2 avukatta eliniz kolunuz bağlı,adamın kendi evi anlaşmıyorlarsa anneniz evi terketsin hukuki olarak yapacak bir şey yok ancak annenizi darp ederse o zaman uzaklaştırılır dedi...tabii şikayetçi olursa....teşekkür ederim...

çocuklarına da kötü davranıp bakmadığı için zaten eşi terketti...ama annem ona çok düşkün kopamıyor ondan...birşey yapmayacağını söyleyerek gitti..son bir aydır bendeydi ramazanı beraber geçirdik...yanımıza almakta sorun yok iki kızınında ona bakabilecek durumu ve ona ayıracak odamız mevcut var çok şükür...canın tehlikede dediğimizde önemsemiyor...ayrıca vücutca sağlıklı ama yürümesinde çok sorun var...çok zor bir durum...o ne yaparsa yapsın ona ne kadar kızıp bağırsa da affediyor...benim derdim aslında ondan uzak durmasını sağlamak...avukatlara danıştım az önce 2 avukatta eliniz kolunuz bağlı,adamın kendi evi anlaşmıyorlarsa anneniz evi terketsin hukuki olarak yapacak bir şey yok ancak annenizi darp ederse o zaman uzaklaştırılır dedi...tabii şikayetçi olursa....teşekkür ederim...

Arkadaşım bende o yüzden sordum evin tapusu kardeşinizin üzerine ise bi hak iddia edilmiyor daha önce annenize darp falan uyguladımı

kızlar şu başlığı değiştirmeme yardım edin...okuyanlar ilgilenmeyecek....[/QUOTE)

KONUYU YAZDIGIN YER VARYA YANI ANLATTIGIN YERIN ALT KISMINDA MESAJ DUZENLEME PANELI DIYE BIR YAZI VAR ONA TIKLA DUZELT.......

bu arada beceremedim bşlığı değiştirmeyi de...akşam şiddetli bir kavga etmişler gene kadın getirmiş eve...dün ordaydım benim arkamdan patlamış olay...gözümü kırpmadım bütün gece...dikkatim dağınık sanırım yoksa yapmam böyle bir hata.....

Arkadaşım bende o yüzden sordum evin tapusu kardeşinizin üzerine ise bi hak iddia edilmiyor daha önce annenize darp falan uyguladımı

yok çok şükür vurmadı ama üstüne yürüyüp küfür ediyormuş...bizim yanımızda yapmıyor ama konuşmalarından alın bunu başıımdan demek istediğini anlıyorum...

Back