• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞLARINIZ ve MESLEKLERİNİZ

merheba arkadaşlar 29 yaşındayım
eğitim fak.sosyal bilgiler bölüm mezunuyum
öğr.adayıyım ama atamam cıkmadı
5senedir özel hastanede
hasta hakları sorumlusu olarak calısıyorum.
bir bayan icin çalısmak ve emegini karşılıgını almak cok önemli özgüven için şart...
:enbuyukkk:

allah iyiliğini versin ahu neden öyle yazdın:)bende 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim..

kaydirigubbakcemile222 yasındayım elektronık ve bılg ögrt okuorum seneye bitecek inş.sonra evlencemhihoyyytsonra daaaa anne olcam:emir_bebek:inş inş...

20 yaşındayım.Bilgisayar Teknolojisi ve Proğramlama mezunuyum.Şu anda da KamunYönetimi 1. sınıf öğrencisiyim.Aynı zamanda da bi firmada hem asistanım hem de sekreter.
Ama şu an yaptığım işi hiç sevmiyorum.senağlama

28 yaşındayım bilgisayarlı muhasebe kursunda eğitim aldım ,takı tasarımı kursunda 2 yıl eğitim aldım,arapça , osmanlıca ve farsca lisan eğitimi aldım,öğrenciyim ve bu kadar eğitime rağmen çalışmıyorum:sm_confused: halaa bir mesleğim yok konuyla pek alakasız oldu sanırım:utangac:

30 yaşındayım.önlisans turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum.bu sene açıköğretim halkla ilişkiler 1. sınıf öğrencisi oldum.daha önce yerel basında(gazete ve tv)çalıştım.şu an yönetici sekreterliği yapıyorum.bir kocam var.bebişim :ecrin_bebek:henüz yok:((( bilgisayar sertifikam var ve yabancı dil kurslarına (ing)gidiyorum.sanki cv yazdım ha. :roflol: :roflol: :roflol:

34 yaşındayım ..tekstilde işçiyim ..şu an evdeyim ..oğluma bakıyorum ..kreşe başlayınca kısmetse yine çalışıcam ..

bende kabin memuruyum havaalanında(hostesim).bizler kabim memuru diyoruz......sevgiler....

ah ahhhhhhh deme bana kabın memuru...............ıcım yanıyııııııııııııı...................egıtıme cagrılıp gıtmeyen aman kocam kızar kocam bılır dıyen bırı var karsında sımdı ıcım yanıyı

21 yaşındayım muhasebeciyim (tabiki idari desek daha mantıklı burda:) 2 yaşında bi kızım var :ecrin_bebek: ananesi bakıo yerimseniben

Back