Yaşlanmayan Pınar Altuğ

kendisini nişantaşında görmüştüm abartı makyaj yapmıyo hatta nerdeyse hiç makyajı yoktu ve yüzünde kırışıklıktan eser yokk sadece minik minik burnunun üstünde çilleri vardı :) vücuduna zaten laf yok görünen köy klavuz istemez taşş ve ötesi :)

yaşlanmayan mı?! bildiğin çökmüş, yaşlanmış.kocası gibi bir süt çocuğunun yanında daha da ortaya çıkıyor tabi.
saçını koyuya boyatmasıyla iyi olacağına daha kötü oldu.
pınar,sen kadın irisisin.niye avrupai bedenine uyan avrupai sarı saç rengini değiştirirsin anlamam.

kalınlaşmış ve taşlaşmış bir derisi olduğun ainandığım taş gibi derken hakkatende gittikçe kaba ve iri kıyımsı hale gelen bir çeşit kadın türü

evet ya bende ilerde onun gibi olmak istiyorum ayrıca çok da güzel bi hatun hakketen taş.

Vücut yapısı iri. Ne kadar zayıflasada iri yapılı olduğu için itici duruyor bence. Artı, oyunculuğunu beğenmiyorum.. Hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama oyunlarnda sinirli olacağı dakikalarda bile yüzünde bi gülümsele oluşuyor. Özellikle çocuklar duymasın dizisinde bunu yıllardır görüyorum. Yüzünde hep bi gülümse var kızgın anında bile. Bu yüzden onda oyunculuğun gerçekliğini göremiyorum.

yıllanmış şarap gibi bir afet ... titiz güvenilir ilgili bir anne ...evcil bir eş...........

Haddinin, bilgisinin, fikrinin olmadığı konularda yorum yapmaması gereken kadın.

en son reklamında :53: böyle kaldım. yıllar bu kadını ileriye değl geriye götürüyor, Benjamin Button'un garip hikayesi gibi:52:

43 yaşında değilki o kadın zaten daha yaşlı sayılmaz genç ayrıca yaşına göre bence yaşlı görünüyor çocuklar duymasının ilk sezonlarında 25-26 yaşlarındaydı ama ben 30 civarı sanıyordum

43 yaşında değilki o kadın zaten daha yaşlı sayılmaz genç ayrıca yaşına göre bence yaşlı görünüyor çocuklar duymasının ilk sezonlarında 25-26 yaşlarındaydı ama ben 30 civarı sanıyordum

evet ilk yıllardac öyleydi ama şimdi daha genç görünüyor

konu 2011de acılmıs tarıh 2013u gecıyo pınar altug genclesmeye devam edıyo bkz: benjamın button

Back
X