Yaşlanmayan Pınar Altuğ

Sözlükte Alıntı Yapmak Yasaktır !!
Lütfen Konu Başlığı Hakkında Yorum Yapalım..

kaşları sankim tattoo

sarı saç onu çok yaşlı gösteriyor koyu saç renkleri her zaman yüzüne gidiyor ama gergin kaşları adam akıllı oynamıyor bile hoşş

ay çok merak ettim neden bu kadar msj silindi bu topikte, hiç bişey anlamadm:26::26:

benıde cok benzetıyorlar ama ben hıc beyenmıyorum bu kadını yaa aynaya bakınca anımsadıgımı goruyorum maalesefff:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Pınar Altuğ iri bir kadın. Bence o gençlik zamanlarında da bu yaşlarda gösteriyordu. Ben minyon olmayı ve her zaman çıtır görünmeyi tercih ederim

Bu onun için büyük avantaj kendisin den kaç yaş küçük biriyle evli üstelik adam da bebek yüzlü lise dizilerinde oynuyodu düne kadar

sen böyle anlatınca gençlik hallerini düşündüm ve netten baktm resimlerine aynen dediğin gibi, bu hallerinden pek bi farkı yok, iri yapılı olunca böyle oluyo demekki

Aynen. Çıtır gibi görünmesi gereken yaşlarda da böyleydi hep :)
Garip :)

evet kaşlarını kıme yaptırdıysa olmamıs olmamışşşş...ama iriliğine rağmen hoşş kadınn.

Hoş kadın ama makyajsız berbat
Bide çok şık giyiniyor.Bazen Çocuklar duymasını sırf o ne giyniş diye açıp bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…