- 11 Şubat 2023
- 10.014
- 1
- 22.603
- 318
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Valla Fethiye de kasiyer olup villasi olan arkadaşlarım var. Hatta servis ablaligi yapıp pansiyon sahibi olan da var. Bazıları çalışmak için çalışıyor, bazılarına miras kalıyor babadan dededen zengin oluyorlar. Adam da belki öyledir. Kardeşin kafasını çok duvara vurur o ayri. O çocuklar babasının bir kurusunu ablana yedirmezler ablan da gençliğini çürüttuguyle.kalir.Zenginlik takıntısı var kardeşimin evet ama adam muhabe müdürü ne kadar zengin olabilir ki
Ne gibi bir hatadan bahsediyorsunuz?Aklımıza bisey daha geldi diğer kardeşim bana anlatırken acaba diyor bu kardeşim için bi hata mı yaptı daha önce de hep yasi büyüklere gidiyor yaşıtlarına değilde.ben öyle düşünmüyorum yapmaz diyorum ama bilemeyiz insanoğlu.Ama benim hissettiğim hep baba şefkati aradığı yonundeydi
Kardeşim bakire değil mi acaba ondan mı böyle boşanmış yaşı büyük adamlara gidiyor diyorNe gibi bir hatadan bahsediyorsunuz?
Kardeşim bakire değil mi acaba ondan mı böyle boşanmış yaşı büyük adamlara gidiyor diyorBen yapmaz diyorum ama bilemeyiz diyor bir de.
Bana niye kızdınız hanımefendi ben mesajda kastedileni söyledim? yoksa banane ister bakire olsun ister olmasın
Kızlardesiniz bıraz beynını kullanmayı denesin.Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Bekaret ve konuyu nasıl çağrıştırdınız pessKardeşim bakire değil mi acaba ondan mı böyle boşanmış yaşı büyük adamlara gidiyor diyorBen yapmaz diyorum ama bilemeyiz diyor bir de.
Konu sahibi ima etti cevaplarında. Bana da şu anlamsız geldi açıkçası bu kadar büyük adamların cinsellik olmadan ilişki sürdüreceğini nasıl düşündü?Bekaret ve konuyu nasıl çağrıştırdınız pess
Büyük bir adamın sevgisini arıyor cinselliğini değil,şuan onun için cinsellik son planda hatta umrunda bile değil.Konu sahibi ima etti cevaplarında. Bana da şu anlamsız geldi açıkçası bu kadar büyük adamların cinsellik olmadan ilişki sürdüreceğini nasıl düşündü?
Kızdan bahsetmiyorum adamdan bahsediyorum. Sadece iki sevgi sözcüğüyle geçiştireceğini sanmıyorum adamın. Amacı belli bu tarz heriflerin.Büyük bir adamın sevgisini arıyor cinselliğini değil,şuan onun için cinsellik son planda hatta umrunda bile değil.
sizi bana sayıyla mı veriyorlar? Sanki ben kadının gerdek kapısında kanlı çarşaf beklemişim gibi gelen giden bana beğenmedim atıyor. Boş boş forumda gezeceğinize biraz alt metin okumayı öğrenin. İçinde yaşadığımız toplumun şartlarına göre yazar burada hata derken ne ima ediyor olabilir? Bir sonraki cümlede de "yapmaz diyorum ama bilemeyiz insanoğlu" diyor. Acaba neyden bahsediyor olabilir?Bekaret ve konuyu nasıl çağrıştırdınız pess
Aklı olmadığı için yapar. Adam bulmuş bekar genç kızı kandırmış. Bir de laf cambazi , cüzdanı kalın biri ise tamam..Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok.Bir falcıya gitmiş tarot ssnirim ben inanmam da kadın bu adamla olursan mutlu olmayacaksın demiş.birine daha söylemiştim bunu ne olacağını soyleyememistim sonra kadını haberlerde gördüm öldürülmüş demiş .
Ne bilelim sen bize anlat neden böyle Yapar?Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Sevdiğim insanların hatasına göz yumup uzulmelerini mi bekleyeyimKoskoca 28 yaşında kadın. İsterse 58 yaşındaki adamla olur isterse 18 yaşındakiyle. Bize ne, size ne, kime ne? Mutlu olacaksa da kendisi olacak, üzülecekse de kendisi üzülecek.
İnsanları seviyor olmamız hayatlarına ya da kararlarına müdahale edebileceğimiz anlamına gelmez. Dertleşiriz, nasihat ederiz ama karar yine kendilerinin. Hata yapmak istiyorsa yapar. Deneyimlemek istiyorsa deneyimler. Gerçekten bir insanı seviyorsak bizim istediğimiz gibi yaşamasını değil, kendi istediği gibi yaşamasını destekleriz. Hata yaparsa, üzülürse yanında oluruz.Sevdiğim insanların hatasına göz yumup uzulmelerini mi bekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?