• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasindan buyuk biriyle olmak

Benim babam da 50 üstü 2 kere boşanmış 3 çocuklu. Sevgilisi 33 yaşında. Bana tuhaf geliyor ben 28 yaşındayım. Bir de utanmadan benimle tanışmak istiyor. Ve kız gayet iyi mesleği olan güzel birisi.
Şimdi şartlardan şartlara fark var. Babanızla birlikte yaşayan kardeşiniz yoksa, kadın dediğiniz gibi aklı başında ne yaptığının farkında olan biriyse neyini elestirelim?

Konudaki adam 3 çocuklu ve iki çocuğun kendisiyle birlikte yaşıyormuş, konu sahibinin kardeşi için berbat bir şey bu ve eleştiriye daha açık bir konu.

Kızkardeşi biriyle yatıp bekaretini kaybettiyse onu sadece kendinden büyük erkekler kabul eder zannedip yaşıtlarıyla olmayabilir mi acaba demişler.
Hay Allah razı olsun ben anlatamadım bazılarına
Bekaret sözcüğünü görünce içeriğe bakmadan eksiyi basmışlar 🥴🥴
images-1.jpeg

Son düzenleme:
Boyundan büyük işlere kalkışıyor hayat cevabını verir zaten 17 yaş ciddi kuşak farkı 3 çocuk olayına girmiyorum bile mutluluk çok zor imkansıza yakın kişi holding başkanı falanmi ?

Ölene kadar bekar kalsın yada boşanır zaten merak etmeyin illa evlenirse çocuk yapmadan ayrılsın belki merak ediyor dünya kaç bucak arayan neyi bulur gibi gibi olabilir yani okutun ona bunları

Kendi cocugumuza bazen zor tahammül ediyoruz birde 3 çocuk millet yürek yemiş ben bu yaşta bekar olsam istemem

Ya bu işler yasa bakmiyor demekki. Bence insan aşık olunca gözü kör oluyor. Uzaklaştırmaya çalıştıkca daha çok bağlanır. Bize uymuyor ama belki çok mutlu olur. Aralarında 15 yaş fark olup da mutlu olan da var. Yaşıtı olup mutsuz olanda. Bu işler şans. Kızım olsa yasitiyla olmasını isterdim. Ama ısrar kıyamet kara sevdaysa yaşasın madem derim galiba çok çok üzülerek.
Nedense o gözü körler hep kadın. 15+ yaş kadının erkekten büyük olduğu bir ilişki hiç duymadım henüz... Kara sevdasına başlarım profili erkelerin ahlaksızlığına çanak tutmayın.

Nedense o gözü körler hep kadın. 15+ yaş kadının erkekten büyük olduğu bir ilişki hiç duymadım henüz... Kara sevdasına başlarım profili erkelerin ahlaksızlığına çanak tutmayın.

Kız erkeklerin hiç suçu yok zorla mı yani. Kizlar gitmesin. Erkeklerin de olacak da anaları izin vermiyor. Yoksa illegal çok vardır diye düşünüyorum. 🤪

Koskoca 28 yaşında kadın. İsterse 58 yaşındaki adamla olur isterse 18 yaşındakiyle. Bize ne, size ne, kime ne? Mutlu olacaksa da kendisi olacak, üzülecekse de kendisi üzülecek.
18 yaşındaki bir kız ile 35 yaşında bir erkek sorun olmaz yani
Kız erkeklerin hiç suçu yok zorla mı yani. Kizlar gitmesin. Erkeklerin de olacak da anaları izin vermiyor. Yoksa illegal çok vardır diye düşünüyorum. 🤪
Ya öyle değil işte burada çok konu okudum kart erkekler 20 li yaşlardaki kızları kandırmış hepm Ergenlik artık uzadı bu kızların daha akılları başlarında değilken, yaşıtlarının düzgün bir gelirleri de yokken bu sapkın adamlar kızların gözünü boyuyor. Tatile götürmeler, hediyeler, sahiplenici davranışlar derken kızlar ay beni çok seviyor diye dolanıyor. Zaten yeni kuşağın erkekleri oyundan kafasını kaldırmıyor meydan bu pis pedofililere kaldı. Yaşlarından başlarından, çoluk çocuklarından bile utanmıyorlar ahlaksızlar. Konudaki adamın da 20 yaşında oğlu var. Hiç demiyor ben oğlumun sevgilis olacak yaştaki kızla ne yapıyorum diye! Kusura bakmasınlar ama bu kızın dengi 25-35 yaş aralığı oğlunun bile oluru var ama kart horoz ne alaka?

18 yaşındaki bir erkekle 35 yaşındaki kadın da sorun olmaz. İki taraf da mutluysa bize ne?
28 yaşındaki kadının 45 yaşında 3 çocuklu bir adamla mutlu olma olasılığı yok. Belki milyonda bir falan. 35 yaşında adam 18 yaşındaki kıza sulanıyorsa da sapıktır, artniyetlidir. 18 yaşındaki bir genç için 35 yaşında biri tam bir boomerdır. Ne paylaşımları, ne ortak noktaları olabilir? Burda yaşı küçük kişiler konular açıyor. Açtığı konular, dert edindiği şeyler hepimize çok komik ve saçma geliyor. Ben şahsen 28 yaşındayım o yaşta kişilerin konularına ben bile tahammül edemiyorum. 35 yaşında biri için 18 yaşındaki kişiyle ilişki yaşamak çocuk büyütmek gibi bir şey. herkes dengi dengine.

Son düzenleme:
sizi bana sayıyla mı veriyorlar? Sanki ben kadının gerdek kapısında kanlı çarşaf beklemişim gibi gelen giden bana beğenmedim atıyor. Boş boş forumda gezeceğinize biraz alt metin okumayı öğrenin. İçinde yaşadığımız toplumun şartlarına göre yazar burada hata derken ne ima ediyor olabilir? Bir sonraki cümlede de "yapmaz diyorum ama bilemeyiz insanoğlu" diyor. Acaba neyden bahsediyor olabilir?👇🏻 ha gayret saksıyı çalıştır biraz bulacaksın.
Eki Görüntüle 3540695
Ben de böyle bir hatayı ima ettiğini düşündüm açıkçası ama emin olamadığım için özellikle sordum. Size yazanlar o mesajın alt metnini anlamadılar veya mesajı görmediler diye düşünüyorum

28 yaşındaki kadının 45 yaşında 3 çocuklu bir adamla mutlu olma olasılığı yok. Belki milyonda bir falan. 35 yaşında adam 18 yaşındaki kıza sulanıyorsa da sapıktır, artniyetlidir. 18 yaşındaki bir genç için 35 yaşında biri tam bir boomerdır. Ne paylaşımları, ne ortak noktaları olabilir? Burda yaşı küçük kişiler konular açıyor. Açtığı konular, dert edindiği şeyler hepimize çok komik ve saçma geliyor. Ben şahsen 28 yaşındayım o yaşta kişilerin konularına ben bile tahammül edemiyorum. 35 yaşında biri için 18 yaşındaki kişiyle ilişki yaşamak çocuk büyütmek gibi bir şey. herkes dengi dengine.
Tamam sen dedin diye herkes yaşıtıyla olmaya başlayacak şimdi 🙄

Tamam sen dedin diye herkes yaşıtıyla olmaya başlayacak şimdi 🙄
O zaman aile apartmanında oturmaya karar veren, eğitimi, hayat tarzı kendine denk olmayan insanlarla beraber olan kişilere de yorum yapmaya gerek yok. Biz dedik diye kararından dönecekler sanki. Eşinle aranda yaş farkı olduğu için bu tarz konulara çok taraflı bakıyorsun üzgünüm.

Back