• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasindan buyuk biriyle olmak

Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
yetiştirenlere sorun niye öyle. Gençlik heveslerini almaya kalkarken yaşıtlarından kabul görmeyeceğine inanmış olmalı, kendini babası yaşında adamlara layık görüyor

Eğer bu ilişkiyi devam ettirirse ilerde kkya üye olup “kocamın çocukları sürekli bize geliyor, bir baş başa kalamadık” tarzı konuları şimdiden hayal edebiliyorum :kahve: konuları burda açmasa da size bolca anlatacağı kesin.

Bu arada kız kardeşiniz nasıl bir tip? Erkeklerden ilgi görüyor muydu? Sevgilileri oldu mu daha önce?

Eğer bu ilişkiyi devam ettirirse ilerde kkya üye olup “kocamın çocukları sürekli bize geliyor, bir baş başa kalamadık” tarzı konuları şimdiden hayal edebiliyorum :kahve: konuları burda açmasa da size bolca anlatacağı kesin.

Bu arada kız kardeşiniz nasıl bir tip? Erkeklerden ilgi görüyor muydu? Sevgilileri oldu mu daha önce?
Ya olmasın demeyin öyle. Kiz kardeşim aksine dediğim gibi çok ilgi gören biri çok alımlı.Sevgilileri de oldu daha önce

Zaten iki çocuğu onunla yaşıyormuş

Ya olmasın demeyin öyle. Kiz kardeşim aksine dediğim gibi çok ilgi gören biri çok alımlı.Sevgilileri de oldu daha önce
Ayrılmazsa böyle şeyler anlatır yani hayatın gerçeği. Ayrılmazsa tabii.
Zenginlik takıntısı var kardeşimin evet ama adam muhabe müdürü ne kadar zengin olabilir ki
Muhasebe müdürleri fena kazanmıyor ama kardeşinizi lüks yaşatacak kadar da değil. Hele de 3 çocuğu varken. Ki çocuklarının büyüğü de 20 yaşındaymış. Benim o yaşta üni öğrencisi kardeşim var. Yurdu, okulu, yemesi, alışverişi derken 25-30 bini tek başına yiyor bir ayda. Ona mı kalacak sanıyor adamın parasını?

Ayrılmazsa böyle şeyler anlatır yani hayatın gerçeği. Ayrılmazsa tabii.

Muhasebe müdürleri fena kazanmıyor ama kardeşinizi lüks yaşatacak kadar da değil. Hele de 3 çocuğu varken ki çocuklarının büyüğü 20 yaşındaymış. Benim o yaşta üni öğrencisi kardeşim var. Yurdu, okulu, yemesi, alışverişi derken 25-30 bini tek başına yiyor bir ayda. Ona mı kalacak sanıyor adamın parasını?
Buyuk.cocugu hemşire sanirim

Ya bu işler yasa bakmiyor demekki. Bence insan aşık olunca gözü kör oluyor. Uzaklaştırmaya çalıştıkca daha çok bağlanır. Bize uymuyor ama belki çok mutlu olur. Aralarında 15 yaş fark olup da mutlu olan da var. Yaşıtı olup mutsuz olanda. Bu işler şans. Kızım olsa yasitiyla olmasını isterdim. Ama ısrar kıyamet kara sevdaysa yaşasın madem derim galiba çok çok üzülerek.

Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Onda birşey bulmuş olmalı.
Mutlaka bir eksikliğini tamamlamış ki zaafına yeniliyor. İyi geliyor demek ki. Fakat bilmesi lazım ki geçici ☹️

Aklımıza bisey daha geldi diğer kardeşim bana anlatırken acaba diyor bu kardeşim için bi hata mı yaptı daha önce de hep yasi büyüklere gidiyor yaşıtlarına değilde.ben öyle düşünmüyorum yapmaz diyorum ama bilemeyiz insanoğlu.Ama benim hissettiğim hep baba şefkati aradığı yonundeydi

Back