- 14 Aralık 2014
- 1.506
- 716
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Annem zaten çok kaygili bir insan korkuyor doğal olarak ayrılır yakında gözüyle bakmış ustelerse daha çok takılır diye korkmuşZenginlik takıntısı 20 yaşında çocuğu olan bi adam . Peki anneniz ne tepki vermiş acaba
Kardeşiniz hiç evlenmedi ve kendı Cocuğu yoksa mutlu olmaz bu ilişkide zatenAnnem zaten çok kaygili bir insan korkuyor doğal olarak ayrılır yakında gözüyle bakmış ustelerse daha çok takılır diye korkmuş
Onu söyleyemiyoruz maalesef soldan soldan ban geliyor sonraMerhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
yetiştirenlere sorun niye öyle. Gençlik heveslerini almaya kalkarken yaşıtlarından kabul görmeyeceğine inanmış olmalı, kendini babası yaşında adamlara layık görüyorMerhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Bu nasıl olmuş olabilir 3 kardeşiz biz hicbirimizin böle hevesi olmadiyetiştirenlere sorun niye öyle. Gençlik heveslerini almaya kalkarken yaşıtlarından kabul görmeyeceğine inanmış olmalı, kendini babası yaşında adamlara layık görüyor
Ya olmasın demeyin öyle. Kiz kardeşim aksine dediğim gibi çok ilgi gören biri çok alımlı.Sevgilileri de oldu daha önceEğer bu ilişkiyi devam ettirirse ilerde kkya üye olup “kocamın çocukları sürekli bize geliyor, bir baş başa kalamadık” tarzı konuları şimdiden hayal edebiliyorumkonuları burda açmasa da size bolca anlatacağı kesin.
Bu arada kız kardeşiniz nasıl bir tip? Erkeklerden ilgi görüyor muydu? Sevgilileri oldu mu daha önce?
Zaten iki çocuğu onunla yaşıyormuşEğer bu ilişkiyi devam ettirirse ilerde kkya üye olup “kocamın çocukları sürekli bize geliyor, bir baş başa kalamadık” tarzı konuları şimdiden hayal edebiliyorumkonuları burda açmasa da size bolca anlatacağı kesin.
Bu arada kız kardeşiniz nasıl bir tip? Erkeklerden ilgi görüyor muydu? Sevgilileri oldu mu daha önce?
Ayrılmazsa böyle şeyler anlatır yani hayatın gerçeği. Ayrılmazsa tabii.Ya olmasın demeyin öyle. Kiz kardeşim aksine dediğim gibi çok ilgi gören biri çok alımlı.Sevgilileri de oldu daha önce
Muhasebe müdürleri fena kazanmıyor ama kardeşinizi lüks yaşatacak kadar da değil. Hele de 3 çocuğu varken. Ki çocuklarının büyüğü de 20 yaşındaymış. Benim o yaşta üni öğrencisi kardeşim var. Yurdu, okulu, yemesi, alışverişi derken 25-30 bini tek başına yiyor bir ayda. Ona mı kalacak sanıyor adamın parasını?Zenginlik takıntısı var kardeşimin evet ama adam muhabe müdürü ne kadar zengin olabilir ki
Buyuk.cocugu hemşire sanirimAyrılmazsa böyle şeyler anlatır yani hayatın gerçeği. Ayrılmazsa tabii.
Muhasebe müdürleri fena kazanmıyor ama kardeşinizi lüks yaşatacak kadar da değil. Hele de 3 çocuğu varken ki çocuklarının büyüğü 20 yaşındaymış. Benim o yaşta üni öğrencisi kardeşim var. Yurdu, okulu, yemesi, alışverişi derken 25-30 bini tek başına yiyor bir ayda. Ona mı kalacak sanıyor adamın parasını?
Henry Cavilli karıştırma şimdi o istisna ola bilirBen adamın 3 çocuklu olmasına daha çok takıldım. İsterse karşımdaki Henry cavill olsun çocuğu varsa bir anda buz gibi soğuyorum o adamdan. Kardeşiniz 3 çocuklu adamdan nasıl soğumamış iğrenç
Kesinlikle3 cocugunun olmasi yasindan daha buyuk bir sorun
Onda birşey bulmuş olmalı.Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Kardeşin adamın çocuğuyla sevgili olsa bu kadar tepki çekmezdi.Ben de anlamadım ben duyunca buz kestim adamın 20 yaşında çocuğu var
Bunu bilmek için falcı olmaya gerek yokBir falcıya gitmiş tarot ssnirim ben inanmam da kadın bu adamla olursan mutlu olmayacaksın demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?