• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasindan buyuk biriyle olmak

Zenginlik takıntısı var kardeşimin evet ama adam muhabe müdürü ne kadar zengin olabilir ki
Valla Fethiye de kasiyer olup villasi olan arkadaşlarım var. Hatta servis ablaligi yapıp pansiyon sahibi olan da var. Bazıları çalışmak için çalışıyor, bazılarına miras kalıyor babadan dededen zengin oluyorlar. Adam da belki öyledir. Kardeşin kafasını çok duvara vurur o ayri. O çocuklar babasının bir kurusunu ablana yedirmezler ablan da gençliğini çürüttuguyle.kalir.

Aklımıza bisey daha geldi diğer kardeşim bana anlatırken acaba diyor bu kardeşim için bi hata mı yaptı daha önce de hep yasi büyüklere gidiyor yaşıtlarına değilde.ben öyle düşünmüyorum yapmaz diyorum ama bilemeyiz insanoğlu.Ama benim hissettiğim hep baba şefkati aradığı yonundeydi
Ne gibi bir hatadan bahsediyorsunuz?

Merak etmeyin kardeşiniz bir zaman sonra bu durumun doğru olmadığını ve kendisine uygun olmadığını anlayacak.Baba sevgisi eksikliği var onuda bu şekilde kapatmaya çalışıyor kendince aslında kapanmıyor daha fenası oluyor ama bunu şuan değil zamanla anlayacak.

Konu sahibi ima etti cevaplarında. Bana da şu anlamsız geldi açıkçası bu kadar büyük adamların cinsellik olmadan ilişki sürdüreceğini nasıl düşündü?
Büyük bir adamın sevgisini arıyor cinselliğini değil,şuan onun için cinsellik son planda hatta umrunda bile değil.

Bekaret ve konuyu nasıl çağrıştırdınız pess
sizi bana sayıyla mı veriyorlar? Sanki ben kadının gerdek kapısında kanlı çarşaf beklemişim gibi gelen giden bana beğenmedim atıyor. Boş boş forumda gezeceğinize biraz alt metin okumayı öğrenin. İçinde yaşadığımız toplumun şartlarına göre yazar burada hata derken ne ima ediyor olabilir? Bir sonraki cümlede de "yapmaz diyorum ama bilemeyiz insanoğlu" diyor. Acaba neyden bahsediyor olabilir?👇🏻 ha gayret saksıyı çalıştır biraz bulacaksın.
Screenshot_20250121-091447_Samsung Internet.jpg

Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Aklı olmadığı için yapar. Adam bulmuş bekar genç kızı kandırmış. Bir de laf cambazi , cüzdanı kalın biri ise tamam..

Bir falcıya gitmiş tarot ssnirim ben inanmam da kadın bu adamla olursan mutlu olmayacaksın demiş.birine daha söylemiştim bunu ne olacağını soyleyememistim sonra kadını haberlerde gördüm öldürülmüş demiş .
Bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok.
KK üyesi olman yeterli :KK53:

Sevdiğim insanların hatasına göz yumup uzulmelerini mi bekleyeyim
İnsanları seviyor olmamız hayatlarına ya da kararlarına müdahale edebileceğimiz anlamına gelmez. Dertleşiriz, nasihat ederiz ama karar yine kendilerinin. Hata yapmak istiyorsa yapar. Deneyimlemek istiyorsa deneyimler. Gerçekten bir insanı seviyorsak bizim istediğimiz gibi yaşamasını değil, kendi istediği gibi yaşamasını destekleriz. Hata yaparsa, üzülürse yanında oluruz.

Back