Yasin-i Şerif Okuyoruz..

Selam canim hala katilmak istiyor musun katilinca da okuycaz yani sonuna kadar ona gore dusun katilmak istiyosan yeni listeye alalim seni
evet canım katılmak istiyorum..tmma olur yeni listede bende olayım..[/QUOTE]
tamam karha arkadasımızın yerıne senı yazıcam cnm hayırlı olssun dualarımız kabul olsunnn

1. katre584 katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................4
5. B berirem ..............................3.........................okundu
6. @okulum .................................3
7. asmunikal asmunikal >.......................3
8. tuncer82 tuncer82 .............................3.......................okundu
9. berree berree ................................3
10. oglak_kadini oglak_kadini ......................3
11. kitapseverim kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu
13. D dior .......................................3 tane okundu
14. loyalty88 loyalty88 ..............................4........................okundu

TOPLAM...................................................41

yeni liste bu.. debusi için okuyoruz ..

Allah kabul etsin..

çok fena grip oldum burnum kulağım tıkandı gözlerım yas akıyor bu aksam okuyamıycam D Debusi ama yarın okurum ınsallah ay çok kötuyum

çok fena grip oldum burnum kulağım tıkandı gözlerım yas akıyor bu aksam okuyamıycam D Debusi ama yarın okurum ınsallah ay çok kötuyum

kızlar benım tmmlandı çok şükür... okuyan ve bitirmek için uğraşan herkesten allah razı olsun..... sıradaki arkadaşında yasinini okudum allah kabul etsinn
ben kendim için okudum.....Eymende okumuş listeye eklersen sevinirim...:KK15:

evet canım katılmak istiyorum..tmma olur yeni listede bende olayım..
tamam karha arkadasımızın yerıne senı yazıcam cnm hayırlı olssun dualarımız kabul olsunnn[/QUOTE]
tamam canım teşekkür ettim ..şimdii ismimim karşısında 3 yazıyor 3 defa okuyorum 1 kişi için kaç günde tamamlıyoruz..

tamam karha arkadasımızın yerıne senı yazıcam cnm hayırlı olssun dualarımız kabul olsunnn
tamam canım teşekkür ettim ..şimdii ismimim karşısında 3 yazıyor 3 defa okuyorum 1 kişi için kaç günde tamamlıyoruz..[/QUOTE]
Yani aslinda 2 gun yetrli cnm ama okumayanlar oldu bekledik sonra cikardik onlari listeden bu son hali burdakiler hep okuyo sanirim biter 2 gunde ewet isminin karsisinda 3 yaziyo arkafasimizin niyetine 3 tane okuyacaksin

1. katre584 katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu
3. @eymen4545 ..........................3 okundu
4. D Debusi ................................4 okundu
5. B berirem ..............................3.........................okundu
6. @okulum .................................3
7. asmunikal asmunikal >.......................3
8. tuncer82 tuncer82 .............................3.......................okundu
9. berree berree ................................3
10. oglak_kadini oglak_kadini ......................3
11. kitapseverim kitapseverim ......................3
13. D dior .......................................3 tane okundu
14. loyalty88 loyalty88 ..............................4........................okundu

TOPLAM...................................................41

yeni liste bu.. debusi için okuyoruz ..

Allah kabul etsin..

tamam canım teşekkür ettim ..şimdii ismimim karşısında 3 yazıyor 3 defa okuyorum 1 kişi için kaç günde tamamlıyoruz..
Yani aslinda 2 gun yetrli cnm ama okumayanlar oldu bekledik sonra cikardik onlari listeden bu son hali burdakiler hep okuyo sanirim biter 2 gunde ewet isminin karsisinda 3 yaziyo arkafasimizin niyetine 3 tane okuyacaksin[/QUOTE]

tamma canımm bende yarın okuruum dua ederken de burdakiler bebek için mii ona göre söyleyeyim..

Yani aslinda 2 gun yetrli cnm ama okumayanlar oldu bekledik sonra cikardik onlari listeden bu son hali burdakiler hep okuyo sanirim biter 2 gunde ewet isminin karsisinda 3 yaziyo arkafasimizin niyetine 3 tane okuyacaksin
canim ben dua ederken once okudugumu kisinin duasini ediyorum sonrada hepimin duasi kabul olsun diorum cnm icinden nasil geliyosa oyle dua et su anda debusi arkadadimiza okuyoru onun niyeti ise girmek ailesinin huzurlu olmasi ve hepimizin duasinin kabul olmasi onceki sayfalara bak kendi yazmisti zaten bulursun niyetini

tamma canımm bende yarın okuruum dua ederken de burdakiler bebek için mii ona göre söyleyeyim..[/QUOTE]

canim ben dua ederken once okudugumu kisinin duasini ediyorum sonrada hepimin duasi kabul olsun diorum cnm icinden nasil geliyosa oyle dua et su anda debusi arkadadimiza okuyoru onun niyeti ise girmek ailesinin huzurlu olmasi ve hepimizin duasinin kabul olmasi onceki sayfalara bak kendi yazmisti zaten bulursun niyetini

tamma canımm bende yarın okuruum dua ederken de burdakiler bebek için mii ona göre söyleyeyim..
[/QUOTE]
tamam canıımm ben önceki sayfalara akayım öğreneyiimm..ALLAH razı olsuunn..

tamam canıımm ben önceki sayfalara akayım öğreneyiimm..ALLAH razı olsuunn..[/QUOTE]
Senden de razi olsun cnm geldin katildin bize

debusi için 3 tane yasin okudum
allah kabul eder inşallah

listede renkler karıştı düzeltemedim

1.@katre584............................yok
2. @miskamber ..........................3 okundu
3. eymen4545 eymen4545 ..........................3 okundu

4. D Debusi ................................4 okundu
5. B berirem ...............................3 okundu

6. asmunikal asmunikal >.........................3
7. tuncer82 tuncer82 ..............................3 okundu
8. berree berree .................................3

9. oglak_kadini oglak_kadini .....................3
10. kitapseverim kitapseverim .......................3 okundu
11. @babamınkızıyım ..................3 okundu
12. D dior ...................................3 okundu
13. loyalty88 loyalty88 ............................4 okundu
14. okulum okulum ...............................3

Son düzenleme:
1.@@katre584............................yok
2. @miskamber ........................2...............................okundu
3. eymen4545 eymen4545 ..........................3
4. @@Debusi ................................4
5. @@berirem ..............................3.........................okundu
6. @@okulum .................................3
7. @@asmunikal >.......................3
8. @@tuncer82 .............................3.......................okundu
9. @@berree ................................3
10. @@adrenalin85 ......................3
11. @@kitapseverim ......................3
13. @@dior .......................................3 tane okundu
14. @@loyalty88 ..............................4........................okundu

canım çok geçmiş olsun ben okurum istiyorsan seninkini kaçtane söyle dikakt et kendine canım

1.@@katre584............................yok
2. @miskamber ........................2...............................okundu
3. eymen4545 eymen4545 ..........................3
4. @@Debusi ................................4
5. @@berirem ..............................3.........................okundu
6. @@okulum .................................3
7. @@asmunikal >.......................3
8. @@tuncer82 .............................3.......................okundu
9. @@berree ................................3
10. @@adrenalin85 ......................3
11. @@kitapseverim ......................3
13. @@dior .......................................3 tane okundu
14. @@loyalty88 ..............................4........................okundu

canım çok geçmiş olsun ben okurum istiyorsan seninkini kaçtane söyle dikakt et kendine canım
3 tane cnm benimki valla saglik ocaginda bekliyorum hapsiriyom imi de bir millet bana bakio burnumu siliyorum habire iyyy kusunc bisey oldum hemen gecer umarim bugun evdeyim cnm bos gunum eve gidince ke dimi iyi hissedersem okurum okuyamiycck gibi olursam sana derim olur mu bakalim belki verecegi ilac sprey falan iyi gelir

3 tane cnm benimki valla saglik ocaginda bekliyorum hapsiriyom imi de bir millet bana bakio burnumu siliyorum habire iyyy kusunc bisey oldum hemen gecer umarim bugun evdeyim cnm bos gunum eve gidince ke dimi iyi hissedersem okurum okuyamiycck gibi olursam sana derim olur mu bakalim belki verecegi ilac sprey falan iyi gelir
tmm canım akşama kadar söyle akşam okurum eve gidip nane limon tavuk çorbası yap dinlen iyi gelir inş gebe değilsin dimi sen bu ay adetin yakınmı

tmm canım akşama kadar söyle akşam okurum eve gidip nane limon tavuk çorbası yap dinlen iyi gelir inş gebe değilsin dimi sen bu ay adetin yakınmı
Canim adet gunum gecti 2 gun simdi kan tahlili de vericem beklemiyorum ama bakalim

Canim adet gunum gecti 2 gun simdi kan tahlili de vericem beklemiyorum ama bakalim
ayy hadi inşşş canım ilaçlara dikkat eto yüzden sordum benim bebeğin kalbi durduğunda dr grip oldunmu ilaç içtin mi demişti allah korsun ona dikkat et grip diye geçme yani

X