• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasin-i Şerif Okuyoruz..

1. katre584 katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu:nazar:
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................4................okundu:nazar:
5. @berirem ..............................3.........................okundu:nazar:
6. @karha .................................3
7. @asmunikal >.......................3
8. tuncer82 tuncer82 .............................3.......................okundu:nazar:
9. @berree ................................3
10. oglak_kadini oglak_kadini ......................3
11. @kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu:nazar:
13. @dior .......................................3 tane okundu:nazar:
14. @loyalty88 ..............................4........................okundu:nazar:

TOPLAM...................................................41

yeni liste bu.. debusi için okuyoruz ..

Allah kabul etsin..

canım ben eymen için 2 tane daha okudum...:KK49:eksik olan varsa bildir ...ben okurum...
Ya da canim ben su an okuldayim aksam 7 den sonra okuyabiliyorum eger vaktin varsa 3 taneyi sen oku aksam ben seninkini okuyum yoksa seninkini yarin okuyabilecegim sana nasil uyarsa cnm

kızlarr merhaba sıkıntı olmazsa eğer bende katılabilir miyimm...[/QUOTE]
Selam canim hala katilmak istiyor musun katilinca da okuycaz yani sonuna kadar ona gore dusun katilmak istiyosan yeni listeye alalim seni

sa kızlar ben debusi için okumadım hala.
bu akşam okuyacam inşALLAH. yarın teslim ederim

kızlarr merhaba sıkıntı olmazsa eğer bende katılabilir miyimm...
Selam canim hala katilmak istiyor musun katilinca da okuycaz yani sonuna kadar ona gore dusun katilmak istiyosan yeni listeye alalim seni[/QUOTE]
evet canım katılmak istiyorum..tmma olur yeni listede bende olayım..

kızlar benım tmmlandı çok şükür... okuyan ve bitirmek için uğraşan herkesten allah razı olsun..... sıradaki arkadaşında yasinini okudum allah kabul etsinn

Back