- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
lem yelid ilemi canımBi arkadasim bu zikire basladi daha bitirmeden hamile kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lem yelid ilemi canımBi arkadasim bu zikire basladi daha bitirmeden hamile kaldi
Evet canimlem yelid ilemi canım
Sadece lem yelid mi diyorsun velem yuled de diyor musunbol bol okuyorum erken bitirmek istiyorum bende
evet sadece lem yelid diyorumSadece lem yelid mi diyorsun velem yuled de diyor musun
canım ben eymen için 2 tane daha okudum...eksik olan varsa bildir ...ben okurum...Ewet 5 eksigi kaldi eymenin bu aksam 3 tane daha okuyum ben eymene 2 kaliyo o zaman
1. katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................4................okundu
5. @berirem ..............................3.........................okundu
6. @karha .................................3
7. @asmunikal >.......................3
8. tuncer82 .............................3.......................okundu
9. @berree ................................3
10. oglak_kadini ......................3
11. @kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu
13. @dior .......................................3 tane okundu
14. @loyalty88 ..............................4........................okundu
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. debusi için okuyoruz ..
Allah kabul etsin..
TamM aksam ben 3 tane daha okuyorum eymen bitiyo ve su okumayanlari listeden cikaralim senin listende okumayacak olan var mi acabacanım ben eymen için 2 tane daha okudum...eksik olan varsa bildir ...ben okurum...
Bi yerde gordum sen lem yelid diyorsun esin velem yuled diyor ben basliycam buna da Allah yardim etsin bana umarim yapabilirim hepsinievet sadece lem yelid diyorum
karha ben listeden çıkıyorum diye yazmış ama o okumazsa ben tamamlarım.....Başka kimsede mazeretliyim diye yazmadı..TamM aksam ben 3 tane daha okuyorum eymen bitiyo ve su okumayanlari listeden cikaralim senin listende okumayacak olan var mi acaba
Ya da canim ben su an okuldayim aksam 7 den sonra okuyabiliyorum eger vaktin varsa 3 taneyi sen oku aksam ben seninkini okuyum yoksa seninkini yarin okuyabilecegim sana nasil uyarsa cnmcanım ben eymen için 2 tane daha okudum...eksik olan varsa bildir ...ben okurum...
Tamam karhaninkini dagitlalim bi kiz vardi girmek istiyodu ona diyim bkalim gelecekmikarha ben listeden çıkıyorum diye yazmış ama o okumazsa ben tamamlarım.....Başka kimsede mazeretliyim diye yazmadı..
tamam 3 taneyi ben okurum.....Ya da canim ben su an okuldayim aksam 7 den sonra okuyabiliyorum eger vaktin varsa 3 taneyi sen oku aksam ben seninkini okuyum yoksa seninkini yarin okuyabilecegim sana nasil uyarsa cnm
COK SAOL CANIM BENIM BİTTİ GALİBA ÇOK SÜKÜReymen için 3 tane okudum allah kabul etsin
canım ben toplamda 4 okudum sana ona göre hesaplayın yanlışlık olmasınCOK SAOL CANIM BENIM BİTTİ GALİBA ÇOK SÜKÜR
canım emin misin adrenalin 3 tane eksik kaldı diyordu onuda ben okuyacaktım...zaten senin için 5 tanede ben okudum..tamamsa okumayayım...haber verirsen sevinirim...COK SAOL CANIM BENIM BİTTİ GALİBA ÇOK SÜKÜR
Selam canim hala katilmak istiyor musun katilinca da okuycaz yani sonuna kadar ona gore dusun katilmak istiyosan yeni listeye alalim seni[/QUOTE]kızlarr merhaba sıkıntı olmazsa eğer bende katılabilir miyimm...
bıttıı hepsı cnmkızlar benım tmmlandı çok şükür... okuyan ve bitirmek için uğraşan herkesten allah razı olsun..... sıradaki arkadaşında yasinini okudum allah kabul etsinn