- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.977
- Konu Sahibi antisiyete
Ben son cümleyi okuduğumda anladım aslında çünkü demiş ki diyordu. Yoksa kendi niye söylesin vahiymi gelecek kadına 21. Yy da zaten gelse KK da işi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunun sonundaki cümle ne gerçekten tuhaf
O kadar zikirle sevap yazdınız Konu dikkat çeksin diyemi bana özel dua sevabı gizli dediniz
Öyleyse zikride size özel kalsaydı
Ne bu şimdi
Bugüne değin böyle bir detay okumadığım ve sözkonusu zikirler cübbeli vb kişilerin blog hesapları ve face sayfalarında çıktığı için ; gerçekliği ve detayına dair esas kaynaktan teyit almadan yazmaktan kaçındım.
Bir şeylere vesile olayım dedim elime yüzüme bulaştırdımSon zikirin açıklaması sadece faceteki cübbeli sayfasında çıkıyor. Altında da İsa Peygamber in bu sözü söylediği yazıyor.
Konu sahibi de bu yazıyı bir yerden alıp paylaşmış.
Dini konu olarak kendimden birşey katmıyorum sadece bilgi paylaşımı yapıyorum. Vesile olmak için yazdım nasıl yasak olabiliyor açıklar mısınız
Bidaha uykuluyken kkda yorum yapmayacağımSon zikirin açıklaması sadece faceteki cübbeli sayfasında çıkıyor. Altında da İsa Peygamber in bu sözü söylediği yazıyor.
Konu sahibi de bu yazıyı bir yerden alıp paylaşmış.
Bir şeylere vesile olayım dedim elime yüzüme bulaştırdım
Bulmak isteyen bulurdu zaten ki daha once konu da açmişsiniz niye bu israr.
Bu kadar sert olmayın benim amacım iyilikti. eğer yanlış olan birşey varsa bence usluptur. Yanlışlar düzeltilirBaşa sabitlenmiş forum kuralları var, ben koymadım.Bir oku istersen?
İlk emirdir, “OKU”
Ben uzun zamandır buralardayım ama forumu hiç kullanmadım şimdi bunu kaldırmam mı gerekiyor anlamadımBuraya uygun bir konu değil bu.
Herkes "Derdine derman olacak bu, ben vesile olayım, sadece bilgi" diye kendi inancınca buralara yazarsa olmaz ki.
Hem herkesin dua anlayışı da aynı değil, herkesin inancı da bir değil.
Bu duayı, bununla en çok ilgilenenlerin olduğu yere açmanız uygun (O da dua bölümü).
Ben uzun zamandır buralardayım ama forumu hiç kullanmadım şimdi bunu kaldırmam mı gerekiyor anlamadım
Ama ben gece gece çok güldüm dedim ben mi beyazıt hocoya bağladım insanlar niye beni vahiy alıyorum sanıyorBidaha uykuluyken kkda yorum yapmayacağım
Ekledim teşekkür ederimEvet bende öyle anladım sonunada ekleme yaparsanız iyi olur
Cübbeli Ahmet Hoca değil sadece bir çok başka alandaki hoca bu zikirlerin faziletinden bahseder alanında uzman değilim ancak geçmiş zamanlarda yaşamış buyük bir zatın kitabında yazar kaynak olarakta gösterilir (ilahi armağan)Bugüne değin böyle bir detay okumadığım ve sözkonusu zikirler cübbeli vb kişilerin blog hesapları ve face sayfalarında çıktığı için ; gerçekliği ve detayına dair esas kaynaktan teyit almadan yazmaktan kaçındım.
Bende kendime güldüm nasıl öyle anladım diye:) Konuyu taşıması için mune ablayı etiketleyebilirsinizAma ben gece gece çok güldüm dedim ben mi beyazıt hocoya bağladım insanlar niye beni vahiy alıyorum sanıyor
Sİzce miTam da alanın konusu bence
Bu şekilde mi MuneBende kendime güldüm nasıl öyle anladım diye:) Konuyu taşıması için mune ablayı etiketleyebilirsiniz
Uslup sen ne güzel şeysinSİzce mi
Kurallar öyle demiyor ama.
Üye olurken kuralları okumak sizce mantıklı değil mi yoksa?
Dikkat edin bir yerlere üye olurken derim genel itibari ile
Evet :)Bu şekilde mi Mune