Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kbul etsin cnm sen aşılamı yaptırdın bu ay3 bucuk 4 gibi çıkar dedı dr ama çok test olursa yarına da kalabılırmıs kalmaz ınsallah yarın okula gıtcem hala adet olmadım bı yandan da onu beklıyorum :) okuyum dedım yhaaa bıraz zorlandım ama basardım :) :)
yok canım onumuzdekı ay yaptırcam ama bu ay klomen ve çatlatma ıgnesı oldum yumurtam guzeldı bılmıom bakcaz artık bırazdan gıyınıp cıkcam negatıfı alcam :) hıc varmıs gıbı gelmıo napııım yhaaa ufffallah kbul etsin cnm sen aşılamı yaptırdın bu ay
öyle deme bismillah de çık sen ağzı dualı birisin inş işin rast gider uçarak gelirsinyok canım onumuzdekı ay yaptırcam ama bu ay klomen ve çatlatma ıgnesı oldum yumurtam guzeldı bılmıom bakcaz artık bırazdan gıyınıp cıkcam negatıfı alcam :) hıc varmıs gıbı gelmıo napııım yhaaa ufff
hayırlı haberle dönersin inşallah bekliyoruzyok canım onumuzdekı ay yaptırcam ama bu ay klomen ve çatlatma ıgnesı oldum yumurtam guzeldı bılmıom bakcaz artık bırazdan gıyınıp cıkcam negatıfı alcam :) hıc varmıs gıbı gelmıo napııım yhaaa ufff
amin canım her turlu hayırlı haberle donucem zaten yoksa da hayırlısı boleymişhayırlı haberle dönersin inşallah bekliyoruz
ayyy canım yaşasın kimseye söyle bir eşin bilsin dua ederiz artar inş allahın izniyle içime doğuyor hayırlı olsun canım darısı bize inşkızlarrrr sonucumu aldım 7.41 cıktı dr gebelık var ama çok yenı dun veya bugun yerleşmıs dedı 5ın ustune gebelık dıyoruz dedı ne dusunecegımı bılemıyorum deger cok dusuk sevınmedım acıkcası bıda ölçturmek nasıp olursa ve degerım yukselmıs olursa sevınecegım
Allah hepinizden razı olsun rabbım ne dılegınız varsa sıze hayırlı etsın versın ınsallah benım de degerım yukselır yukselmese de bunu gordum ya yıne de mutlu olurum
kime okuyoruz ki
çok sevindim canım senin adına ilk gün çok düşük olup sonraki günler katlayarak gidiyo diye biliyorum..İnşallah yükselir ve hayırlısıyla sağlıkla bebişin olurkızlarrrr sonucumu aldım 7.41 cıktı dr gebelık var ama çok yenı dun veya bugun yerleşmıs dedı 5ın ustune gebelık dıyoruz dedı ne dusunecegımı bılemıyorum deger cok dusuk sevınmedım acıkcası bıda ölçturmek nasıp olursa ve degerım yukselmıs olursa sevınecegım
Allah hepinizden razı olsun rabbım ne dılegınız varsa sıze hayırlı etsın versın ınsallah benım de degerım yukselır yukselmese de bunu gordum ya yıne de mutlu olurum
debusiye canımkime okuyoruz ki
ewet cnm oyle oluyo dr da bundn sonra hızlı artar dedı bakalım hayırlısı neyse bızı o beklıor zaten rabbım hepimizin dularını kabul etsın bana ettiğiniz duaları kabul ettı ınsallah degerler yukselır de bunu net bi şekılde soyleyebılırımçok sevindim canım senin adına ilk gün çok düşük olup sonraki günler katlayarak gidiyo diye biliyorum..İnşallah yükselir ve hayırlısıyla sağlıkla bebişin olur
ben okumuştum onadebusiye canım
1. katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu
3. @eymen4545 ..........................3..........................okundu
4. D Debusi ................................4
5. B berirem ..............................3.........................okundu
6. @okulum .................................3
7. asmunikal >.......................3 ......................okundu
8. tuncer82 .............................3.......................okundu
9. berree ................................3...........................okundu
10. oglak_kadini ......................3..............okundu
11. kitapseverim ......................3..................okundu
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu
13. D dior .......................................3 tane okundu
14. loyalty88 ..............................4........................okundu
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. debusi için okuyoruz ..
Allah kabul etsin..
valla canım ben oyle tedırgınımkı su anda aklıma bıssuru sey gelıo deger cok dusuk hamıleyım dıyemıyorum ya dıs gebelıkse ayy sımdıden olumsuzları taktım cocuk dogurma konusunda cok basarısızım ama canım ınan ben yazabıldıysem yazarsın ılerı derece pkoyum asılama olmassa tup bebek yaptırırım dıyordum kı bence bu dualarımızın sonucu oldu ama kalp atıslarını duyana kadar rahat etmem heraldebende yazabilecekmiyim acaba burya adrenelin ha bizmi çok sabırsızız bebişlerimiz mi çok nazlı anlamadım
senın gebelıgın kendılıgınden olmustu dı mıbende yazabilecekmiyim acaba burya adrenelin ha bizmi çok sabırsızız bebişlerimiz mi çok nazlı anlamadım
1. katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................4
5. B berirem ..............................3.........................okundu
6. @okulum .................................3
7. asmunikal >.......................3 ......................okundu
8. tuncer82 .............................3.......................okundu
9. berree ................................3
10. oglak_kadini ......................3..................okundu
11. kitapseverim ......................3..................okundu
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu
13. D dior .......................................3.............. okundu
14. loyalty88 ..............................4........................okundu
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. debusi için okuyoruz ..
Allah kabul etsin..
kızlarrrr sonucumu aldım 7.41 cıktı dr gebelık var ama çok yenı dun veya bugun yerleşmıs dedı 5ın ustune gebelık dıyoruz dedı ne dusunecegımı bılemıyorum deger cok dusuk sevınmedım acıkcası bıda ölçturmek nasıp olursa ve degerım yukselmıs olursa sevınecegım