Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım liste çok karşıyor..konu sahibide bir süre giremicek..bidahikine katıl istersen[/QUOTE]kızlarr merhaba sıkıntı olmazsa eğer bende katılabilir miyimm...
41 yapıo cnm ben duzelttım 6 tanesı duruyto hala kım alabılır bıtırelım hadıeymen sen listeni yanlış dağıtmışsın.toplamı 41 yapmıyorki dağıtım yaparaken nasıl yaptın.sayfaları tekrar gözden geçir istersen
ben bı zıkır yapıorum cAnım senı de ekledım kabul olur ınsallahkızlar bu hafta yumurtlama günüm dua edermisiniz hayırlısıyla sağlıklı bebeğim olsun.bugünde aşure günü dualar geri çevrilmezmiş allah hepimizin gçnlündekileri versin inş.aminnn
eymen için 3 tane okudum allah kabul etsin1. katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3...............................okundu
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................4
5. B berirem ..............................3.........................okundu
6. karha .................................3
7. asmunikal >.......................3
8. tuncer82 .............................3
9. berree ................................3
10. oglak_kadini ......................3
11. kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3................................okundu
13. D dior .......................................3
14. loyalty88 ..............................4........................okundu
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. debusi için okuyoruz.....(eymenin 4 eksiği var) ....
allah razı olsun canım allah sanada versin bebişi inş .nedir zikir canım banada söylermisin bende yapayım.ben bı zıkır yapıorum cAnım senı de ekledım kabul olur ınsallah
aminn allah razı olsun cnm allah seninde ne muradın vasa versinEymen için 2tane okudum allah dileklerini , dualarini gerceklestirir insallah.
Rabbim tuncere de hayirlisiyla bebeğini kucagina almayi nasip etsin.
Bu mübarek günler hatirina hepimizin dualari kabul olur inşallah.
Debusi için 1tane okudum. 2tane de yarin okurum inşallah.
Hergun 100 defa salati fatih 1000 defa da ya latif cekiyorum 40 gun devam edicem yarin iki haftam bitecekallah razı olsun canım allah sanada versin bebişi inş .nedir zikir canım banada söylermisin bende yapayım.
ben en son baktığımda sanki 5 kalmıştı yanlış hesaplamışımı.tuncer bi tane fazla okumuş eymen için .toplamda 5 eksikmi var eymenin41 yapıo cnm ben duzelttım 6 tanesı duruyto hala kım alabılır bıtırelım hadı
tuncer bende 'lem yelid ' zikrine başladım. 70000 tane okicam toplamdaaminn allah razı olsun cnm allah seninde ne muradın vasa versin
Bi arkadasim bu zikire basladi daha bitirmeden hamile kaldituncer bende 'lem yelid ' zikrine başladım. 70000 tane okicam toplamda
Ewet 5 eksigi kaldi eymenin bu aksam 3 tane daha okuyum ben eymene 2 kaliyo o zamanben en son baktığımda sanki 5 kalmıştı yanlış hesaplamışımı.tuncer bi tane fazla okumuş eymen için .toplamda 5 eksikmi var eymenin
bol bol okuyorum erken bitirmek istiyorum bendeBi arkadasim bu zikire basladi daha bitirmeden hamile kaldi