- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
12 tane eksik değilmi canımCanim cok eksik var yhaaa son halimi bu listenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 tane eksik değilmi canımCanim cok eksik var yhaaa son halimi bu listenin
eymen debusiye okuyacaktım ama senın ıcın 3 tane okudum12 tane eksik değilmi canım
canım akşam bir tane ben okurum7 tane kaldı. 2 tane ben okurum. 5 tane kalıo arkadaşlarrrrr
eymen sen listeni yanlış dağıtmışsın.toplamı 41 yapmıyorki dağıtım yaparaken nasıl yaptın.sayfaları tekrar gözden geçir istersen12 tane eksik değilmi canım
pardon son halini düzeltmişsiniz..7 tane kaldı. 2 tane ben okurum. 5 tane kalıo arkadaşlarrrrr
ilki yanlış olmuştu daha sonra düzelttim...pardon son halini düzeltmişsiniz..
okumalarını bekledim... yeni listeye de geçilincede bildirme gereği duydum. eksikmi kalsaydi cnmselam kızlar. debusi için okumadım. başım çok ağrıdı iki gündür. bugun yarın okurum.
eymenin nasıl 4 eksiği var..
karşısında yazanlar okumadı.. ilginç walla.. okumadıysa şimdimi belirtti
okumalarını bekledim... yeni listeye de geçilincede bildirme gereği duydum. eksikmi kalsaydi cnm
olsun cnm sağlık daha önemli...saol genede.... bende bana diosun zannettim cnm...ben sana bişi demedimki.. sen tabiki belirteceksin..
yoksa 41 yasin nasıl olur dımı?
okumayan arkadaşlar okumadık diye belirtselerdi keşke demek istedim.
migrenim olmasan seninkileride okurdum. ama debusininkini bile okumadım
slm asmu.geçmiş olsun.selam kızlar. debusi için okumadım. başım çok ağrıdı iki gündür. bugun yarın okurum.
eymenin nasıl 4 eksiği var..
karşısında yazanlar okumadı.. ilginç walla.. okumadıysa şimdimi belirtti
allah razı olsun canım allah muradını versineymen ben senin listene başlarken mazeretliydim
kimse almadı sanırım
bugün okuyabilirim inşallah
yarın da debusi için okurum inşallah
tuncer sana da dua edeceğim canım