- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
listenin son hali iyi..bana kalırsa devam et.en azından niyetinde ne varsa belki vesile olur okunan yasinlerbende heran ayrılabilirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listenin son hali iyi..bana kalırsa devam et.en azından niyetinde ne varsa belki vesile olur okunan yasinlerbende heran ayrılabilirim..
listenin son hali iyi..bana kalırsa devam et.en azından niyetinde ne varsa belki vesile olur okunan yasinler
kızlar hayırlı cumalar allah muratlarımızı tez zamanda versin mübarek gün hürmetine AMİNN.benim fikrim sadece okuyanları alalım ve başka biri girmek istese bile listeye alınamsın sonra bırakıyor.ve 2 gün süre olsun okuyamayacak olan söylesin debusi yarın bitsin mesela pazar sıradakine geçelim debusini niyeti ne akşam okurum
ok seninkini ben alıyorum hepsini karışmasın.. eymeni de birileri alsın duasını edip bitirelim..benim 3 eksiğim var
tmm loly tşk ediyorum....ok seninkini ben alıyorum hepsini karışmasın.. eymeni de birileri alsın duasını edip bitirelim..
Haklısın canım ben çalışmıyorum yani yarım gün sadece..Ama dua ya zaman olmuyo..Böyle olunca görevim olduğunu düşünüyorum kolay oluyo hem ezberlememe de yardım ediyo..Bide tanımadığım insanların duasını okumak iyi geliyo valla hep bana hep bana olmaması lazım..:)ben çalışan biriyim normal zamanda oturup yasin okuyayım desem hep bir iş çıkıyor erteliyorum
burdaki okulamalara katılınca elime kuran almış oldum, birilerine okuma görev olunca mutlaka zaman ayırıp okuyorum. bu hafta mazeretliydim yarından itibaren okuyabilirim inşallah.
Estafurullah canım..tmm loly tşk ediyorum....
bu arada sonuçların çıktımı cnm..tmm loly tşk ediyorum....
Arkadaşlar ben evtaşıyorum netimde sıkıntı var ....kıme okuyacgı bılgı verirsenI sevınırım....eymem için 3 tane okudum allah kabul etsin...
Tüm sayfaları okuyamıyorumda tel.deArkadaşlar ben evtaşıyorum netimde sıkıntı var ....kıme okuyacgı bılgı verirsenI sevınırım....
debusi için pazartesiye kadar 3 tane okuyorsun canımTüm sayfaları okuyamıyorumda tel.de