Yasin-i Şerif Okuyoruz..

kızlar hayırlı cumalar allah muratlarımızı tez zamanda versin mübarek gün hürmetine AMİNN.benim fikrim sadece okuyanları alalım ve başka biri girmek istese bile listeye alınamsın sonra bırakıyor.ve 2 gün süre olsun okuyamayacak olan söylesin debusi yarın bitsin mesela pazar sıradakine geçelim debusini niyeti ne akşam okurum

kızlar hayırlı cumalar allah muratlarımızı tez zamanda versin mübarek gün hürmetine AMİNN.benim fikrim sadece okuyanları alalım ve başka biri girmek istese bile listeye alınamsın sonra bırakıyor.ve 2 gün süre olsun okuyamayacak olan söylesin debusi yarın bitsin mesela pazar sıradakine geçelim debusini niyeti ne akşam okurum

miskin 3tanesi eksik ondan sonra debusiye başlatabiliriz.

ben çalışan biriyim normal zamanda oturup yasin okuyayım desem hep bir iş çıkıyor erteliyorum
burdaki okulamalara katılınca elime kuran almış oldum, birilerine okuma görev olunca mutlaka zaman ayırıp okuyorum. bu hafta mazeretliydim yarından itibaren okuyabilirim inşallah.

siradaki arkadas niyetini soylesede okusak..yada eksik olan varsa soyleyin ben okuyayım..

eksik miskamber ve eymende var sanırım kızlar kimin duasıysa paylaşalım hemen bugün okuyalım yarın debusiye başlayalım..

ben çalışan biriyim normal zamanda oturup yasin okuyayım desem hep bir iş çıkıyor erteliyorum
burdaki okulamalara katılınca elime kuran almış oldum, birilerine okuma görev olunca mutlaka zaman ayırıp okuyorum. bu hafta mazeretliydim yarından itibaren okuyabilirim inşallah.
Haklısın canım ben çalışmıyorum yani yarım gün sadece..Ama dua ya zaman olmuyo..Böyle olunca görevim olduğunu düşünüyorum kolay oluyo hem ezberlememe de yardım ediyo..Bide tanımadığım insanların duasını okumak iyi geliyo valla hep bana hep bana olmaması lazım..:)

1. katre584 katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................4
5. B berirem ..............................3
6. karha karha .................................3
7. asmunikal asmunikal >.......................3
8. tuncer82 tuncer82 .............................3
9. berree berree ................................3
10. @adrenalin85 ......................3
11. kitapseverim kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3
13. D dior .......................................3
14. loyalty88 loyalty88 ..............................4

TOPLAM...................................................41

yeni liste bu.. debusi için okuyoruz..duasını geldiğinde kendisi yazar...(eymenin 6 eksiği var) ....pazartesiye kadar bitirmeye çalışalım..[/QUOTE]

Son düzenleme:
debusi duasını yazsın da bugünden eymenin duasını da alan olsa da bitse ya keşke..

X