• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasin-i Şerif Okuyoruz..

Kızlar kusura bakmayın ama ben bu listeyi kabul etmek istemiyorum. Tamam bebek için okuyalım ama herkesin durumu acil ki bende öyle. kura nedir? yani ilk başta liste oluşturuldu öyle devam etsin. kura içinde herkesin onayı alınmalıydı. bende borç batağındayım. her durumum acil diyeni öne geçiriyorsak benimde durumum acil. kafayı yemek üzereyim. Allah herkesin gönlündekini versin ama kusura bakmayın liste ilk haliyle devam etsin. kuraya karşıyım.

Asmu eysaih kesin okumuştu dmi yanlislik olmasn
eysaih benim yerime okudu. okudumda yazdı haber verdi.
ben özel günümdeyim. ctesi pazarda internete giremeyeceğim. ptesi buradayım. özel günüm bitince günde 2 3 tanede okudurum.

Yada önce bu yogun bakimda olan bebegimize okuyalim sonrada kura çekelim Kıyamam ben ona ya onun biraz daha acil bence

1.tuncer82
2.stmanav
3.kitapseverim
4.cutemum
5.azerikız91
6.asmunikal
7.donukpudra
8.berrirem
9.farmasi
10.karha
11.miskamber
12.pembemum
13.gamze
14.eymen4545
15.selen16
16.katre
17.debusi
18.ecemceren
19.babamınkızıyım
20.benipek
21.berre
22.adrenalin
23.eysaih

kura bu şekilde çıktı..Allah hayırlı etsin dualarımızı....

--adrenalin ve eysaih'i kuraya dahil etmedim sona yazdım ( onlara okunacağı için ilk iki sırada )

Kızlar kusura bakmayın ama ben bu listeyi kabul etmek istemiyorum. Tamam bebek için okuyalım ama herkesin durumu acil ki bende öyle. kura nedir? yani ilk başta liste oluşturuldu öyle devam etsin. kura içinde herkesin onayı alınmalıydı. bende borç batağındayım. her durumum acil diyeni öne geçiriyorsak benimde durumum acil. kafayı yemek üzereyim. Allah herkesin gönlündekini versin ama kusura bakmayın liste ilk haliyle devam etsin. kuraya karşıyım.

çoğunluk kura listesi geçerli olsun derse
önceki listede7.sıradaymışsın canım
ben kura listesinde daha öndeyim sıramı sana verebilirim

zaten acil diyen varsa verilebilir dendi bende verebilirim sana sıramı bence kura daha adil çünkü o listeyi biz yokken oluşturuldu sonra gelen sona kaldı

Kızlar herkes bişey söylüyo birileri yazarken her an herkeste burda olmuyo kura bencede daha adil gibi yumurtalık dönemim geçer diyen 2 arkadaş vardı birini one aldık okuduk diğerine haftaya kdr beklenebilir ama haftaya okunsun dedi bide bi bebegimiz yogun bakimda mis ki bence en önemlisi bu sıra bu bebegimiz de onu okuduktan sonra kuraya uyalim bu söyledikleri kdr önemli aciliyetler olursa öne alınır yanlış anlamayın tabiki herkesinki acildir önemlidir ama birazda anlayisli olalım bende sıramı verdim bnm ki önemsiz diye değil sadece zmn kısıtlaması yok diye verdim zmn sıkıntısı olanlara anlayisli olalım lütfen.

eysaih benim yerime okudu. okudumda yazdı haber verdi.
ben özel günümdeyim. ctesi pazarda internete giremeyeceğim. ptesi buradayım. özel günüm bitince günde 2 3 tanede okudurum.

Tm ztn sana 2. Listede 1 tane yazmıştım onu başkasına eklerim 3.listede burda olursan tekrar ayarlariz

hanımlar ilk sıradaki arkadaşınki bitmedi sanırım
ikinci arkadaşa haftasonu okuyacakmıyız?

inş cnm senin durum daha ağır olmuş baya büyük kayıpların geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasın sana
amin canım birde rahımagzı yetmezliği varmıs bende ıkıncı de dusunce anca anladılar çok kötu yerlerden dondum ben ınsallah bu sefer hamıle kalırım da kucagıma almayı da gorurum sen de canım evlat acısının bırı ıkı sı agırı hafıfı yok canım hiçbi türlü gecmez

işte böyle düşünen biri olursa okuduklarımızın bı degeri kalmaz

Yok dha bitmedi cnm ama başlayabilirsiniz yarın ekleriz listeye
tamam ben bu akşam 3 tane okurum ama listeyı kabul etmem dıyenler var salih nıyetle okunmassa olmaz bence ben yınede 3 tane okuycam bebek için rabbım kabul etsın çıkarsın yoğun bakımdan

tamam ben bu akşam 3 tane okurum ama listeyı kabul etmem dıyenler var salih nıyetle okunmassa olmaz bence ben yınede 3 tane okuycam bebek için rabbım kabul etsın çıkarsın yoğun bakımdan

Cnm bebek için 2 tane düşüyo sana

Back