• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasin-i Şerif Okuyoruz..

işte böyle düşünen biri olursa okuduklarımızın bı degeri kalmaz

bence de karışıklığa gerek yok, liste şekli aslında adil değil ben çok sonra gördüm mesela sona kaldım ama kura en iyisi gerçi ikinde de aynı nerdeyse sıram ama olsun..

amin canım birde rahımagzı yetmezliği varmıs bende ıkıncı de dusunce anca anladılar çok kötu yerlerden dondum ben ınsallah bu sefer hamıle kalırım da kucagıma almayı da gorurum sen de canım evlat acısının bırı ıkı sı agırı hafıfı yok canım hiçbi türlü gecmez
öyle canım ama ben kalp atışını falan duyamadım sadece fasülye kadardı ona bakarak günlerce ağaldım dedim kalbi atsa duysam nasıl dayanırdım ama allah sabrını veriyo rabbim kimseyede bizede vermesin bir daha oacak bebişlerimiz inşş

bence de karışıklığa gerek yok, liste şekli aslında adil değil ben çok sonra gördüm mesela sona kaldım ama kura en iyisi gerçi ikinde de aynı nerdeyse sıram ama olsun..
Arkadasim bilmiyorum ama biraz daha hizli olsak cok iyi olcak

öyle canım ama ben kalp atışını falan duyamadım sadece fasülye kadardı ona bakarak günlerce ağaldım dedim kalbi atsa duysam nasıl dayanırdım ama allah sabrını veriyo rabbim kimseyede bizede vermesin bir daha oacak bebişlerimiz inşş
Canim benimki oyle hareketliydi ki gece uykumdan uyandiriyodu dogdugunda 480 gr ve 25 cm idi

Canim benimki oyle hareketliydi ki gece uykumdan uyandiriyodu dogdugunda 480 gr ve 25 cm idi
:( canım benim şuan ben gebe kalsam bitene akdar evham yaparım sanırım iyi düşünmek gerekmiş dr bana kötü şeyler söyledi hep kanamam oldu çok rahatlar okadar uğraşmıştım tedaviyle olmuştu günlerce ağladım belki o yüzden kalbi durdu

:KK43: canım benim şuan ben gebe kalsam bitene akdar evham yaparım sanırım iyi düşünmek gerekmiş dr bana kötü şeyler söyledi hep kanamam oldu çok rahatlar okadar uğraşmıştım tedaviyle olmuştu günlerce ağladım belki o yüzden kalbi durdu
Genetik testleri yaptir trombofoli olabilir iki dusukten once yapmiyorlar ama sen bi yolunu bul yaptir gebe kalmadan once

Genetik testleri yaptir trombofoli olabilir iki dusukten once yapmiyorlar ama sen bi yolunu bul yaptir gebe kalmadan once
canım dr gerek yok dedi yapın dedin iki ve 3 ten sonra yapılıyormuş okadar düşük olsa llah korusun bünye ruhmu dayanır onlara göre ne ki nasıl yapılıyo kan mı vermek gerek sen yaptırdınmı

canım dr gerek yok dedi yapın dedin iki ve 3 ten sonra yapılıyormuş okadar düşük olsa llah korusun bünye ruhmu dayanır onlara göre ne ki nasıl yapılıyo kan mı vermek gerek sen yaptırdınmı
Canim rkadasim ayni senin gibi iki aylik dusurdu ozel bi doktoro gidip ozel istekle yaptirdi ve trombofoli cikti o da kalp atisini duyamamisti unv hastanelerinde tibbi genetik birimi oluuor orda kan veriyorsun yapiliyor

Ben yaptirdim bende sorun cikmadi zaten olsadi 6 ay buyumezdi bebegim rahimagzi tutmuyir benim durumum cok sakat

Kusura bakmayın ama yazdıklarımı ya okumadınız yada okumak dahi istemediniz. Tamam ben bebeğe okuyalım dedim. Ama herkesin durumu kendine göre acil ağır. Benimde eşim işsiz, yeni evliyiz bir rpn borcumuz var ve tüm kapılar yüzümüze kapanıyor. Ne yapsak ne etsekde bu durum ilişkimize yansıyor birlkte oturup konuşamıyoruz bile. Oşur dediğimiz işlerde olmuyor eviiimiz kira kimseden yardımımız yok. Düğün eşya borçları falan. Ve neden işten çıkarıldığını daha söylemedim bile. Ben geceleri uyku uyuyamıyorum. Yatakta ikimizde birbirimize sırtımızı dönmüş ağlıyoruz. Ama böyle düşünmüş olmanıza yazık diyorum.

bende okudum Allah kabul etsin.... kura ile liste yapılmış sanırım... diğer liste kalsaydı daha iidi aslında herkesin nasibi sonuçta... ama çoğunluk kura demişse artık yapacak bişi yok. bende bir yıldır bebek için uğraşıorum bi kaç güne transferim olcak ama listenin başına geçmek gibi bi niyetim olmadı. sonuçta niyetimizi rabbim bilio ona okunurken de hem kendimiz hem arkadaşımız içinde dua edioruz... rabbim herksin inş. neye kavuşmak istiosa kavuştursun...

şahsen pembemum arkadaşın mesajına katılıyorum
herkesin derdi kendine büyük
''senin derdin benimkinin yanında önemsiz'' ya da '' benim derdim daha önemli '' gibi söylemleri kimsenin kimseye demeye hakkı yok bence...
kura çekilmiş sıram öne çekilmiş olduğu halde bile şahsen listenin ilk halinde kalmasını isteyenlerdenim... herkes sırasına razı olsun ....sonuçta kadere inanan insanlarız samimi bir şekilde tevekkül eder takdiri Yüce Allah'a bırakırız...

isterseniz beni en sona yazın hiç farketmez sonuçta kul alnının yazısını yaşar ....

herşeyin gönlünüzce ve niyetinize göre olması dileğiyle hanımlar ... :)

Teşekkür ediyorum kardeşlerim. Allah razı olsun. Umarım herkesin gönlündeki olur amabenim derdim bana büyük. Gece uyutmayan gündüz düşünmeden bıraktırmayan bu dertte bana büyük. Neyleyeyim

bende okudum Allah kabul etsin.... kura ile liste yapılmış sanırım... diğer liste kalsaydı daha iidi aslında herkesin nasibi sonuçta... ama çoğunluk kura demişse artık yapacak bişi yok. bende bir yıldır bebek için uğraşıorum bi kaç güne transferim olcak ama listenin başına geçmek gibi bi niyetim olmadı. sonuçta niyetimizi rabbim bilio ona okunurken de hem kendimiz hem arkadaşımız içinde dua edioruz... rabbim herksin inş. neye kavuşmak istiosa kavuştursun...

şahsen pembemum arkadaşın mesajına katılıyorum
herkesin derdi kendine büyük
''senin derdin benimkinin yanında önemsiz'' ya da '' benim derdim daha önemli '' gibi söylemleri kimsenin kimseye demeye hakkı yok bence...
kura çekilmiş sıram öne çekilmiş olduğu halde bile şahsen listenin ilk halinde kalmasını isteyenlerdenim... herkes sırasına razı olsun ....sonuçta kadere inanan insanlarız samimi bir şekilde tevekkül eder takdiri Yüce Allah'a bırakırız...

isterseniz beni en sona yazın hiç farketmez sonuçta kul alnının yazısını yaşar ....

herşeyin gönlünüzce ve niyetinize göre olması dileğiyle hanımlar ... :)

pembemum Allah yar ve yardımcımız olsun

inşaallah buradaki herkes hayırlısıyla dileklerine , dualarına bir an önce kavuşur AMİN

Kızlar yanlış anlamazsanız bir hatırlatmada bulunmak isterim. Sıra için yazılanları gördümde bunu paylaşmadan yapamadım ;

“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)

“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona,‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5)

Selam ve dua ile ..

Teşekkür ediyorum kardeşlerim. Allah razı olsun. Umarım herkesin gönlündeki olur amabenim derdim bana büyük. Gece uyutmayan gündüz düşünmeden bıraktırmayan bu dertte bana büyük. Neyleyeyim
Canim kardesim sen borc diosun da benim 200 bin borcum var ama bebekten onemli diil o bi sekilde odenir diorum lutfen icini ferah tut bak ne guzel toplandik eger rabbim kabul etmeyecek olsaydi ne seni ne beni ne digerlerini bu sekilde biraraya getirmezdi insallah hepimizin duasi kabul olucak senin de esin en kisa zamqnda is sahibi olucak icini ferah tut rahat ol cnm

Canim kardesim sen borc diosun da benim 200 bin borcum var ama bebekten onemli diil o bi sekilde odenir diorum lutfen icini ferah tut bak ne guzel toplandik eger rabbim kabul etmeyecek olsaydi ne seni ne beni ne digerlerini bu sekilde biraraya getirmezdi insallah hepimizin duasi kabul olucak senin de esin en kisa zamqnda is sahibi olucak icini ferah tut rahat ol cnm
Bilmiyorum ilk msjımı okudun mu? Ben orsa bebek için okuyalımm dedim. Bir bebeğin hayatının son bulmasını isteyecek kadar cani değilim. Allah benden alsın bebeğe versin. Ama her önüne gelenin de bnm durumum acil demesine öne geçmesine karşıyım. Sonuçta bir liste yapılmış. Şu yorumlar çok çirkin. Herkesin derdi kendine büyük. Bnm günahım alındı resmen. Bi iyilik için yan yana gelmişken böyle bişeyin olması çok üzücü. Dilerim hepinizin gönlünde ki dilek benim dileğimdeen önce gerçekleşir. Zaten artık umudumda yok. Bu konuda hiç bişey demeyeceğim artık. Isterseniz kura yapın. Sadece hakkım olanı okuyacağım. İyi akşamlar.

Bilmiyorum ilk msjımı okudun mu? Ben orsa bebek için okuyalımm dedim. Bir bebeğin hayatının son bulmasını isteyecek kadar cani değilim. Allah benden alsın bebeğe versin. Ama her önüne gelenin de bnm durumum acil demesine öne geçmesine karşıyım. Sonuçta bir liste yapılmış. Şu yorumlar çok çirkin. Herkesin derdi kendine büyük. Bnm günahım alındı resmen. Bi iyilik için yan yana gelmişken böyle bişeyin olması çok üzücü. Dilerim hepinizin gönlünde ki dilek benim dileğimdeen önce gerçekleşir. Zaten artık umudumda yok. Bu konuda hiç bişey demeyeceğim artık. Isterseniz kura yapın. Sadece hakkım olanı okuyacağım. İyi akşamlar.
Su konuda bari polemik olmasaydi iyi olurdu cnm dua ediyoruz ve sence ben cok mu kotu bisey yaptim persembe basladik yarin yumurta gunum eger sorun olmassa benden baslasak diye teklif ettim kabul edildi baslandi katre yok olmaz deseydi israr da etmiycektim
Iki gunum var tuttu tuttu tutmasa 1 ay daha bekliycem 39 aydir bekliyorum iki cocuum ölmüş sence cok mu kotu bisey yaptim rica ederek cok mu cirkin oldu iste iyi niyete en ufak golge duserse okudugin yasin ne bana ne sana yarar sen lutfen iyi niyetine golge dusurme hersey de bi kismet var boyle dusunmek lazim

Back