- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
tmm cnm sğlBnm ki daha acil diyen çıkmazsa yarın sana başlarız cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm sğlBnm ki daha acil diyen çıkmazsa yarın sana başlarız cnm
inş sğl okadar çok istiyorum ki bunuAmin cnm sana da hayirli evlat versin insallah cnm
Ben de artik hayatimin anlami anne olmak simdi hicbisey degilim gibi geliyorinş sğl okadar çok istiyorum ki bunu
katrecim dün biri yoğun bakımda olan hastasından bahsetti.o yüzden 2. sırayı o istemişti.bi kaç kişi kabul etmeyince sıraya döndük.mesela bende tahlil yaptırdım sonuçlarım temiz çıkması için okutacaktım.tahlilde problemler çıkmassa hayırlısıyla sağlıklı bi bebek istiyorum.bu duruma baklırısa herkesin önceliği var benim tahliller 10-15 güne çıkacak.en iyisi kura olabilir.kabul edersen şuan müsaitim kurayı çekebilirim.Cnm şimdilik 2. Sirada Tuncer gibi görünüyo onuda okuyalım başka açılıyo aciliyetim var diyen olursa onu oluruz olmasada sıradan gideriz ztn
Kızlar hastanede yatan bebeğimiz için acil olursa çok makbule geçer yoksa kura çekelimkatrecim dün biri yoğun bakımda olan hastasından bahsetti.o yüzden 2. sırayı o istemişti.bi kaç kişi kabul etmeyince sıraya döndük.mesela bende tahlil yaptırdım sonuçlarım temiz çıkması için okutacaktım.tahlilde problemler çıkmassa hayırlısıyla sağlıklı bi bebek istiyorum.bu duruma baklırısa herkesin önceliği var benim tahliller 10-15 güne çıkacak.en iyisi kura olabilir.kabul edersen şuan müsaitim kurayı çekebilirim.
sendin dımı o.nasıl durumu şu an.Kızlar hastanede yatan bebeğimiz için acil olursa çok makbule geçer yoksa kura çekelim
sendin dımı o.nasıl durumu şu an.
en iyisi kura gözüküyor şuan için
ben isimleri yapıp çekiyorum sonuçta hiç birini tanımıyorum.yoğun bakımdaki bebeğide okuyalım gerisini ben kağıda yazıp tek tek çekecemYada önce bu yogun bakimda olan bebegimize okuyalim sonrada kura çekelim Kıyamam ben ona ya onun biraz daha acil bence
Yada önce bu yogun bakimda olan bebegimize okuyalim sonrada kura çekelim Kıyamam ben ona ya onun biraz daha acil bence
ben isimleri yapıp çekiyorum sonuçta hiç birini tanımıyorum.yoğun bakımdaki bebeğide okuyalım gerisini ben kağıda yazıp tek tek çekecem
hazırlıyorum şimdievet en iyisi kura olacak gibi, bugün mu yapacaksın canım..
Hala yoğun bakımda makinaya bağlı nefes almakta zorlanıyor,dualarınızı bekliyorum kızlar
aynen canım allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda inş kaç yıldır uğraşıyorsun ilk miBen de artik hayatimin anlami anne olmak simdi hicbisey degilim gibi geliyor