• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasin-i Şerif Okuyoruz..

Yeter arkadaşlar bidaha kimse bu liste konusunda bişey yazmasın lütfen dua için burdayız kimsenin kalbi kırılmasın ilk Listemiz geçerlidir kura listesi değil eysaih okunsun sonra ilk listeden devam edicez sadece bi arkadasnda adrenalin gibi bi süre sıkıntısı var onun için bi istisna yapıcaz başka kimse sırada degisiklik yapmak istemesin lütfen adrenalinin okumasıda dha bitmedi bitene kdr eysaih için okunanlar olursa adrenalin in listesi bittikten sonra bildirsin çünkü ben telden giriyorum karışıyor Allah hepimizin dualarini kbl etsin.

Su konuda bari polemik olmasaydi iyi olurdu cnm dua ediyoruz ve sence ben cok mu kotu bisey yaptim persembe basladik yarin yumurta gunum eger sorun olmassa benden baslasak diye teklif ettim kabul edildi baslandi katre yok olmaz deseydi israr da etmiycektim
Iki gunum var tuttu tuttu tutmasa 1 ay daha bekliycem 39 aydir bekliyorum iki cocuum ölmüş sence cok mu kotu bisey yaptim rica ederek cok mu cirkin oldu iste iyi niyete en ufak golge duserse okudugin yasin ne bana ne sana yarar sen lutfen iyi niyetine golge dusurme hersey de bi kismet var boyle dusunmek lazim
arkadaşım zaten 2 kişiye ayrıcalık tanındı biri hasta bebek biride bebeği olsun diye ben söyledim evet ama kura çekildi en başta olmam ayrıcalık değildir bilin diye yazıyorum kura öyle çıktı ama yazdım kaçkez sıramı sana verebilirim hiç önemi yok lütfen huzurlu bir şekilde yapalım burda duamızı anlayış içerisinde

ben de dün okudum Allah kabul etsin.

fakat böyle bir konuda bile bazı çirkinlikleri görmek beni gerçekten üzdü. Herkes herkese dua ediyor burda sonuçta. Herkesin kendine göre aciliyeti vardır.

Açıkçası bazı duaların gönülden edilmeyeceğini düşündüm hatta. Bu yüzden ben listeden çıkmak istiyorum. Ta can evinden yapılmalı dualar... Herkes kendi derdi için zaten bir şekilde okuyordur. Amaç burda bir kişi için bir sürü kişinin ellerini açması .

Dua topiğinde bile art niyet olmasını yakıştıramadım... Bu kadar merhametsiz olunmamalı bir başkasına karşı.

arkadaşım zaten 2 kişiye ayrıcalık tanındı biri hasta bebek biride bebeği olsun diye ben söyledim evet ama kura çekildi en başta olmam ayrıcalık değildir bilin diye yazıyorum kura öyle çıktı ama yazdım kaçkez sıramı sana verebilirim hiç önemi yok lütfen huzurlu bir şekilde yapalım burda duamızı anlayış içerisinde
ewet ama ben çok kötu hıssettım kendımı kı boyle bıseyde bu kadar guzel bı amacımız varken benımkı de acil benımkıde onemlı denmesı bence hos olmadı ama ben kalbımı bılıyorum kalbım temız ve herkese sonuna kadar aynı nıyetle aynı temızlıkle dua edecegım ıcımden fesat bısey gecırırsem bı anlamı yok dıye dusunuyorum ıyı nıyetlı olmakta hep fayda vardır

ben de dün okudum Allah kabul etsin.

fakat böyle bir konuda bile bazı çirkinlikleri görmek beni gerçekten üzdü. Herkes herkese dua ediyor burda sonuçta. Herkesin kendine göre aciliyeti vardır.

Açıkçası bazı duaların gönülden edilmeyeceğini düşündüm hatta. Bu yüzden ben listeden çıkmak istiyorum. Ta can evinden yapılmalı dualar... Herkes kendi derdi için zaten bir şekilde okuyordur. Amaç burda bir kişi için bir sürü kişinin ellerini açması .

Dua topiğinde bile art niyet olmasını yakıştıramadım... Bu kadar merhametsiz olunmamalı bir başkasına karşı.
kesınlıkle ben de bunu demek ıstıorum çok uzuldum gercekten sankı hak yemıs gıbı hıssettım kendımı ama ben herkese fazlasıyla dua edıyorum rabbım herkesınkını kabul etsın sonra benımkını kabul etsın aminn

ikinci listede yogun bakımda yatan bebeğimiz için 2 yasin okudum ayrıca 1 duha suresı bır ısmı azam duası bır kenzül arş duası ve 99 ya şafi zikrettim fatıhayla amın diyelim kabul olsun guzel dua kardeşlerim

ikinci listede yogun bakımda yatan bebeğimiz için 2 yasin okudum ayrıca 1 duha suresı bır ısmı azam duası bır kenzül arş duası ve 99 ya şafi zikrettim fatıhayla amın diyelim kabul olsun guzel dua kardeşlerim
allah razı olsun canım allah kabul etsin inş şifa bulsun

ewet ama ben çok kötu hıssettım kendımı kı boyle bıseyde bu kadar guzel bı amacımız varken benımkı de acil benımkıde onemlı denmesı bence hos olmadı ama ben kalbımı bılıyorum kalbım temız ve herkese sonuna kadar aynı nıyetle aynı temızlıkle dua edecegım ıcımden fesat bısey gecırırsem bı anlamı yok dıye dusunuyorum ıyı nıyetlı olmakta hep fayda vardır
canım cvp yazarken seni yanlış seçtim ben senin durum çok özel için ferah olsun bebeği olmayan bilir ancak o acıyı her ay beklemenin ne olduğunu o yüzden rica ettik o gün geçmesin diye zaten allah kabul etsin inş bu ay güzel haber ver bize

canım cvp yazarken seni yanlış seçtim ben senin durum çok özel için ferah olsun bebeği olmayan bilir ancak o acıyı her ay beklemenin ne olduğunu o yüzden rica ettik o gün geçmesin diye zaten allah kabul etsin inş bu ay güzel haber ver bize
umudum var ama bakalım inşallah vericem bu ay da olmassa aşılama yapıcak olmassa tüp bebek aşılama neyse de tüp bebek çok zor çok beklemem lazım yaz tailinde anca :( allah hepimizin duasını kabul etsın benımkı de hayırlıysa olsun hayırlı değilse rabbım ıstegını alsın ıcımden artık durup durup ağlamaya basladım tutamıyorum kendımı hepimizin yardımcısı olsun

umudum var ama bakalım inşallah vericem bu ay da olmassa aşılama yapıcak olmassa tüp bebek aşılama neyse de tüp bebek çok zor çok beklemem lazım yaz tailinde anca :KK43: allah hepimizin duasını kabul etsın benımkı de hayırlıysa olsun hayırlı değilse rabbım ıstegını alsın ıcımden artık durup durup ağlamaya basladım tutamıyorum kendımı hepimizin yardımcısı olsun
eşim banada diyor hayır değil belki ısrarcı olma diyor ama duada ısrar etmek gerekmıyormu bilmiyorum bende senin gibiyim bebek hamile görsem ağlıyorum aklıma gelse ağlıyorum :(

eysaih arkadaşımızın yoğun bakımdaki bebeği için 2 adet yasin okudum. Allah'ım tüm hastalara, arkadaşımızın bebeğine de şifa versin, dualarımızı kabul etsin inşallah.

eşim banada diyor hayır değil belki ısrarcı olma diyor ama duada ısrar etmek gerekmıyormu bilmiyorum bende senin gibiyim bebek hamile görsem ağlıyorum aklıma gelse ağlıyorum :KK43:
off evet bı hıkaye var bılıyorsundur belkı bır cıft bı peygamberın yanına gıdıyo ve soruyo bızım cocugumuz olacak mı dıye Allah a sor dıyor o da soruyor Allah onların cocukları olmayacak diyor aradan zaman gecıyor ve peygamber o çiftın kucağında bebek göruyor ve Allah a soruyor bunların bebeklerı olmayacak demiştin dıye Allah da onlar bebeklerı olmayacagını bıle bıle ıstemekten vazgecemdıler dıyor istemekten vazgecemıyorum hiç olmuycagını bılsemde vazgecemıyorum bılmıorum tez zamanda alırız guzel haberlerı canım senın ıcın de cok ıstııyorum

bu arada benim liste hala bitmedi gönüllü olanlarla paylaşıp bitirsek de ikinci listeye geçsek ne dersiniz

Yeni liste
1.adrenalin........ 2 okundu
2.eysaih ..................
2
3.tuncer82...............2 okundu
4.stmanav................2 okundu
5.kitapseverim........2 okundu
6.cutemum..............2
7.azerikız91.............2
8.asmunikal.............mazeretli
9.donukpudra..........2
10.berrirem..............1
11.farmasi.................2
12.karha.....................2
13.miskamber............2
14.pembemum............2
15.gamze......................2
16.eymen4545..............2
17.selen16.....................2
18.katre.........................1
19.debusi.......................2
20.ecemceren...............2
21.babamınkızıyım.......2 okundu
22.benipek......................2
23.berre...........................1

off evet bı hıkaye var bılıyorsundur belkı bır cıft bı peygamberın yanına gıdıyo ve soruyo bızım cocugumuz olacak mı dıye Allah a sor dıyor o da soruyor Allah onların cocukları olmayacak diyor aradan zaman gecıyor ve peygamber o çiftın kucağında bebek göruyor ve Allah a soruyor bunların bebeklerı olmayacak demiştin dıye Allah da onlar bebeklerı olmayacagını bıle bıle ıstemekten vazgecemdıler dıyor istemekten vazgecemıyorum hiç olmuycagını bılsemde vazgecemıyorum bılmıorum tez zamanda alırız guzel haberlerı canım senın ıcın de cok ıstııyorum
hayır bilmiyorum canım bende rabbimin duasında ısrar edeni sevdiğni bilıyorum belki yanlış ama hayırlısıysa diye ediyorum tabi allah razı olsun canım allah ikimizinde olmayan herkesinde kucağını doldursun eşim çok rahat bazen kızıyorum ona bazen de ısrar etse onuda takardım diyorum belki ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor bilmiyorum.

hayır bilmiyorum canım bende rabbimin duasında ısrar edeni sevdiğni bilıyorum belki yanlış ama hayırlısıysa diye ediyorum tabi allah razı olsun canım allah ikimizinde olmayan herkesinde kucağını doldursun eşim çok rahat bazen kızıyorum ona bazen de ısrar etse onuda takardım diyorum belki ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor bilmiyorum.
yok canım onun rahat olması çok ıyı benım kıde rahattı ama özellıle ıkıncı bebek erken doğup yasamadı çok etkilendı şimdi o benden streslı o rahat olsa benıde az rahatlatırdı daha ıyı canım esının rahat olması

Kızlar listenin ilk halini isteyenler bu yorumu beğenebilir mi herkes bişey söylüyo çünkü böyle olmaz oylama yapalım yrn da son kararı verelim.

ben listeden çıkmak istiyorum özür dileyerek bilginize..adrenalin85 arkadaşımız için 2 tane yasin okumuştum sadece..

Back