Yasin-i Şerif Okuyoruz..

ben okudum Allah kabul etsin inşAllah niyetimiziRabbim tez zamnada sağlıklı bebiş nasip etsin

Cnm şimdilik 2. Sirada Tuncer gibi görünüyo onuda okuyalım başka açılıyo aciliyetim var diyen olursa onu oluruz olmasada sıradan gideriz ztn
katrecim dün biri yoğun bakımda olan hastasından bahsetti.o yüzden 2. sırayı o istemişti.bi kaç kişi kabul etmeyince sıraya döndük.mesela bende tahlil yaptırdım sonuçlarım temiz çıkması için okutacaktım.tahlilde problemler çıkmassa hayırlısıyla sağlıklı bi bebek istiyorum.bu duruma baklırısa herkesin önceliği var benim tahliller 10-15 güne çıkacak.en iyisi kura olabilir.kabul edersen şuan müsaitim kurayı çekebilirim.

1.Katre584............................2
2.miskamber.........................1 okundu
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2 okundu
5.berirem..............................2 okundu
6.karha.................................2 okundu
7.pembemum........................2 okundu
8.ecemceren..........................2
9.azerikız 91..........................2
10.asmunikal>........................1 okundu
11.stmanav..............................2
12. farmasi.............................2 okundu
13.BenIpek..............................2
14.tuncer82..............................2
15,berree.................................2 okundu
16.adrenalin85..........................2 okundu
17. selen16................................2 okundu
18.eysaih.>...............................2
okundu
19.kitapseverim.......................2 okundu
20.DonukPudra........................2
21 gamze....................................1
22.babamınkızıyım.....................1 okundu
23.Cutemum...............................1

TOPLAM...................................................41

Son düzenleme:
Kızlar hastanede yatan bebeğimiz için acil olursa çok makbule geçer yoksa kura çekelim

Kızlar iki tane bugün okudum okuyamayan olursa onlara hediye edebilirim,yoksa başka niyete hediye edeceğim

Yada önce bu yogun bakimda olan bebegimize okuyalim sonrada kura çekelim Kıyamam ben ona ya onun biraz daha acil bence

benim hiç sorun değil kızlar en sonda okunabilir bana..ben hayırlısıyla sağlıklı bebeğimi kucağıma almak için okutucam

Yada önce bu yogun bakimda olan bebegimize okuyalim sonrada kura çekelim Kıyamam ben ona ya onun biraz daha acil bence

bence de ya bebek için okuyalım yarın.. bundan daha acili mi var Allah şifa versin inş..

ben isimleri yapıp çekiyorum sonuçta hiç birini tanımıyorum.yoğun bakımdaki bebeğide okuyalım gerisini ben kağıda yazıp tek tek çekecem

evet en iyisi kura olacak gibi, bugün mu yapacaksın canım..

Hala yoğun bakımda makinaya bağlı nefes almakta zorlanıyor,dualarınızı bekliyorum kızlar

1.tuncer82
2.stmanav
3.kitapseverim
4.cutemum
5.azerikız91
6.asmunikal
7.donukpudra
8.berrirem
9.farmasi
10.karha
11.miskamber
12.pembemum
13.gamze
14.eymen4545
15.selen16
16.katre
17.debusi
18.ecemceren
19.babamınkızıyım
20.benipek
21.berre
22.adrenalin
23.eysaih

kura bu şekilde çıktı..Allah hayırlı etsin dualarımızı....

--adrenalin ve eysaih'i kuraya dahil etmedim sona yazdım ( onlara okunacağı için ilk iki sırada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…