aa ben mi çıktım ilk sırada:)1.tuncer82
2.stmanav
3.kitapseverim
4.cutemum
5.azerikız91
6.asmunikal
7.donukpudra
8.berrirem
9.farmasi
10.karha
11.miskamber
12.pembemum
13.gamze
14.eymen4545
15.selen16
16.katre
17.debusi
18.ecemceren
19.babamınkızıyım
20.benipek
21.berre
22.adrenalin
23.eysaih
kura bu şekilde çıktı..Allah hayırlı etsin dualarımızı....
--adrenalin ve eysaih'i kuraya dahil etmedim sona yazdım ( onlara okunacağı için ilk iki sırada )
evet sen çıktın canım.Rabbim okunan yasinleri bebeklerimizin olmasına vesile kılsın inşaa ben mi çıktım ilk sırada:)
1.tuncer82
2.stmanav
3.kitapseverim
4.cutemum
5.azerikız91
6.asmunikal
7.donukpudra
8.berrirem
9.farmasi
10.karha
11.miskamber
12.pembemum
13.gamze
14.eymen4545
15.selen16
16.katre
17.debusi
18.ecemceren
19.babamınkızıyım
20.benipek
21.berre
22.adrenalin
23.eysaih
kura bu şekilde çıktı..Allah hayırlı etsin dualarımızı....
--adrenalin ve eysaih'i kuraya dahil etmedim sona yazdım ( onlara okunacağı için ilk iki sırada )
inş alırsın cnm bizede dua et bugün hamilesin bebiş istiyoruz bizdebenim hiç sorun değil kızlar en sonda okunabilir bana..ben hayırlısıyla sağlıklı bebeğimi kucağıma almak için okutucam
sğl canım aminnnevet sen çıktın canım.Rabbim okunan yasinleri bebeklerimizin olmasına vesile kılsın inş
Allah razı olsun canım..ederim tabi etmezmiyiminş alırsın cnm bizede dua et bugün hamilesin bebiş istiyoruz bizde
tmm sen ilk sayfada başa al..iyi oldu bence bu şekildeTm cnm adrenalin ve eysaihi tam tersi başa alalım liste öyle devam etsin siralamamiz bu adrenalin bitsin 1. Sayfada düzenlerim listeyi herkes ordan bakabilir
amin cnm allah sendende razı olsunAllah razı olsun canım..ederim tabi etmezmiyim
Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşALLAH
ipek başladı okumalartamam canım ekledim kendimi.
başladı listebende katılmak isterim...
kızlr başladı listeBeni de ekleyebilir misiniz ?
başladı listebende katılmak isterim şimdi okumak için musait değilim ama musait olduğumda da hemen okurum
3.5 yildir ugrasiyom cnm pkoyum ben iki defa hamile kaldim ilki 4 aylik ikincisi 6 aylik dustu simdi yine basladik normal yollada olmuyo tedavi oluyorumaynen canım allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda inş kaç yıldır uğraşıyorsun ilk mi
inş olur canım bende 2 yıldır uğraşıyorum bir kaybım var 2 aylık3.5 yildir ugrasiyom cnm pkoyum ben iki defa hamile kaldim ilki 4 aylik ikincisi 6 aylik dustu simdi yine basladik normal yollada olmuyo tedavi oluyorum
ben okuyacağım yarın yazarlar okundu diye cnm söylerizeysaih için okuyayımmı bugün..
ben okuyacağım yarın yazarlar okundu diye cnm söyleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?