Yasin-i Şerif Okuyoruz..

Ya arkadaşlar herkesin dilegi acil. herkes şu anda bir çıkmazda. o yüzden bencede 3 gün gerçekten fazla 1 gün bile yeter. bencede en fazla 2 gün olsun.

bence 1 gün olsun 2 yasin sonuçta okuyamayanı müsait olan okur

aynan 3 gün de bir kişi niterse 2 ayı bulur bu şeki olacaksa beebk için olanları yumurtlama günü okuyalım olmazmı arkadaşlar
Iste ben o yuzden dun dedim yarin yumurta gunum senin gibi dusunerek ilk ben oluyum dedim tamam denildi baslandi sonra da vazgecildi bence de ya hizli okunsun her gun bi kisiye 3 gun cok fazla yhaa dedigin gibi bitmesi iki ayi bulur ve dagiliriz cok guzel bisey icin topkandik uzarsa dagiliriz bana sira gelecek mi niyetiyle kotu bir kalple okursak faydamiz da olmaz

Hayırlı Cumalar herkese,
bence 2 gün olabilir . ama çok demeyin çünkü birçoğumuz çalışan insanlarız.
ve bazen eve gitmem örnek kendimden vereyim 8 i geçebiliyor. ya da ani misafirlikler vs çıkabiliyor .. yoksa evet yarım sat en fazla 1 saat ayırmamız gereken birşey..

Canim bende calisiyorum anliyorum herkesin de aciliyeti var hizli okusak herkese hizli sira gelse iyi olu

O zaman iki güne düşürsek mi kızlar? birde eğer böyle son güne bırakacak arkadaşlar lütfen bi başkasının hakkınıda yemiş olmasın

1.Katre584............................2
2.miskamber.........................1 okundu
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................2 okundu
6.karha.................................2
7.pembemum........................2 okundu
8.ecemceren..........................2
9.azerikız 91..........................2
10.asmunikal>........................1 okundu
11.stmanav..............................2
12. farmasi.............................2 okundu
13.BenIpek..............................2
14.tuncer82..............................2
15,berree.................................2
16.adrenalin85..........................2 okundu
17. selen16................................2 okundu
18.eysaih.>...............................2
okundu
19.kitapseverim.......................2
20.DonukPudra........................2
21 gamze....................................1
22.babamınkızıyım.....................1 okundu
23.Cutemum...............................1

TOPLAM...................................................41

iki gün ise bebek için olanları yumurtlama gününe çekelim olur mu yoksa benim diğer aya kalır

iki gün ise bebek için olanları yumurtlama gününe çekelim olur mu yoksa benim diğer aya kalır

Tm sizide adrenalin den sonra okuyalım o zmn böyle acil durumda olanları one alabiliriz ben 1. Sayfada okunanlari kırmızıya yazıyorum onun için bi karışıklık olacağını sanmıyorum herkes razıysa bnm içinde sorun olmaz.

Süremizde artık 2 gün liste çabuk dönsün.

Katrecim cok anlayislisin allah senden razi olsun tez zamanda dilegin hayirlisiyla olsun

isterseniz yeni okunacak kişi için kura da çekebiliriz
bana çıkarsa aciliyeti olana verebilirim sıramı

olur daha acil varsa haftayada olur benimki yumurtlamam haftaya yoksa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…