Iste ben o yuzden dun dedim yarin yumurta gunum senin gibi dusunerek ilk ben oluyum dedim tamam denildi baslandi sonra da vazgecildi bence de ya hizli okunsun her gun bi kisiye 3 gun cok fazla yhaa dedigin gibi bitmesi iki ayi bulur ve dagiliriz cok guzel bisey icin topkandik uzarsa dagiliriz bana sira gelecek mi niyetiyle kotu bir kalple okursak faydamiz da olmazaynan 3 gün de bir kişi niterse 2 ayı bulur bu şeki olacaksa beebk için olanları yumurtlama günü okuyalım olmazmı arkadaşlar
Hayırlı Cumalar herkese,Iste ben o yuzden dun dedim yarin yumurta gunum senin gibi dusunerek ilk ben oluyum dedim tamam denildi baslandi sonra da vazgecildi bence de ya hizli okunsun her gun bi kisiye 3 gun cok fazla yhaa dedigin gibi bitmesi iki ayi bulur ve dagiliriz cok guzel bisey icin topkandik uzarsa dagiliriz bana sira gelecek mi niyetiyle kotu bir kalple okursak faydamiz da olmaz
Canim bende calisiyorum anliyorum herkesin de aciliyeti var hizli okusak herkese hizli sira gelse iyi oluHayırlı Cumalar herkese,
bence 2 gün olabilir . ama çok demeyin çünkü birçoğumuz çalışan insanlarız.
ve bazen eve gitmem örnek kendimden vereyim 8 i geçebiliyor. ya da ani misafirlikler vs çıkabiliyor .. yoksa evet yarım sat en fazla 1 saat ayırmamız gereken birşey..
iki gün ise bebek için olanları yumurtlama gününe çekelim olur mu yoksa benim diğer aya kalır
Katrecim cok anlayislisin allah senden razi olsun tez zamanda dilegin hayirlisiyla olsun
isterseniz yeni okunacak kişi için kura da çekebiliriz
bana çıkarsa aciliyeti olana verebilirim sıramı
olur daha acil varsa haftayada olur benimki yumurtlamam haftaya yoksa olurTm sizide adrenalin den sonra okuyalım o zmn böyle acil durumda olanları one alabiliriz ben 1. Sayfada okunanlari kırmızıya yazıyorum onun için bi karışıklık olacağını sanmıyorum herkes razıysa bnm içinde sorun olmaz.
Süremizde artık 2 gün liste çabuk dönsün.
amin mübarek cuma inşşşAmin cnm inş hepimizin duaları kbl olsn inşallah :)
amin evt tanımıyorum ama öyle geldi banada allah hepmizinkini versin sanada hayırlı evlat inşKatrecim cok anlayislisin allah senden razi olsun tez zamanda dilegin hayirlisiyla olsun
olur daha acil varsa haftayada olur benimki yumurtlamam haftaya yoksa olur
Amin cnm sana da hayirli evlat versin insallah cnmamin evt tanımıyorum ama öyle geldi banada allah hepmizinkini versin sanada hayırlı evlat inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?