- 11 Eylül 2014
- 677
- 333
- 88
Berirem adli arkadasimizin yerine de 2 tane okudum
Tm cnm ben 1. Sayfada düzenliyorum listeyi haberiniz olsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berirem adli arkadasimizin yerine de 2 tane okudum
bende okudum Allah kabul etsin arkadaşımıza hayırlı evlat versin inş tez zamanda..
listeye ekleyebilirsiniz..
Allah razi olsun cnm
bende okudum Allah kabul etsin arkadaşımıza hayırlı evlat versin inş tez zamanda..
listeye ekleyebilirsiniz..
benimkiler bitti. @miskamber ve @eysaih okudu. ALLAH razı olsun
Arkadaşlar bnde okudum
Bende katılabilir miyim ? Kabul ederseniz eğer biri banada bir tane sayısından verebilir mi?
Selam ve dua ile ..
Cnm bi arkadas dha istemişti karışıklık olmasn diye katılamadi şimdi onada ayıp olmasn bu liste bittikten sonra eklesek sizide olurmu ama yinede diğer arkadasa da dediğim gbi özrü olan arkadaş olursa sizede verebiliriz
Ok inş. Son günde olsa okuyabilirim.. Vermek isteyen olursa şayet alıntı yaparsanız haberim olur ..
Allah kabul etsin ..
2 tane canım okumadım kımseyede vermedım...canım iki tane mı okuycam bır tane mı diğerini verdin mi kımseye
Okunur cnm bende calisiyorum aksam 6 da gittim ewe 4 tane okudum da isleri var demekki bence de bir gun bile yetergünaydın arkadaşlar gün çok uzun bence bir gün bile yeter yasın yarım saat sürmez ki ben çalışan biriyim akşam okunur ev hanımı için daha da kolay sıra gelmeyecek bana ay sonra geliyo bu şartlarla ki ben çocuk için istiyorum duayı hafta sonra yumurtlama günüm nasıl olacak rica etsem hızlandırabilirmiyiz
ALlah senden razi olsun cnm senin de niyetin tez zamanda hayirlisiyla kabul olsun cnmfatma arkadaşım allah gönlündeki dileği gerçekleştirsin sana hayırlı bir evlat versin niyetiyle
2 tane okudum akşam
allah vesile olandan da razı olsun
aynan 3 gün de bir kişi niterse 2 ayı bulur bu şeki olacaksa beebk için olanları yumurtlama günü okuyalım olmazmı arkadaşlarOk
Okunur cnm bende calisiyorum aksam 6 da gittim ewe 4 tane okudum da isleri var demekki bence de bir gun bile yeter