- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Şimdi sana anlaması mümkün değil diyecekSevgilisi vardır ondan silmiştir diyenler var. Yetmiyor senin sevgilin olduğu için silmiştir diyenler. Tabii oylesine tahmin ediyorlar ama işyeri gibi profesyonel bir ortamda hem de iş için mesaj atılan bir ortamda şöyle nedenler sadece komik. Ben bir şeyden ilginizi anladığını düşünüyorum ve ilgisi olmadığını da bu şekilde belli etmiş diyorum.
Hmm. Ben de düşündüm bunu da en ufak bir açık verdiğimi sanmıyorum.Sevgilisi vardır ondan silmiştir diyenler var. Yetmiyor senin sevgilin olduğu için silmiştir diyenler. Tabii oylesine tahmin ediyorlar ama işyeri gibi profesyonel bir ortamda hem de iş için mesaj atılan bir ortamda şöyle nedenler sadece komik. Ben bir şeyden ilginizi anladığını düşünüyorum ve ilgisi olmadığını da bu şekilde belli etmiş diyorum.
2yıl değil o bu sene geldi. Pandemi yüzünden pek bir arada olamadık zaten bu süre içinde. Ama işte 1 ay bile ols uzun bir süre sayılır2 yildir ilgisizse çaban zaten nafile...
Bu surecte birseyler olmalıydı ya senden ya ondan. Ama 2 yilda ne kadar cabalasanda ilgini hissetmiş ki silmiş numaranı
Evet öyle diyecek çünkü istesem de belli edemem benŞimdi sana anlaması mümkün değil diyecek
Anlamis iste bacım bunun osu busu yok2yıl değil o bu sene geldi. Pandemi yüzünden pek bir arada olamadık zaten bu süre içinde. Ama işte 1 ay bile ols uzun bir süre sayılır
Bu ihtimali tamamen kapatıyorsunuz geriye sevgiliniz olduğunu öğrenince sildi üzüntüsünden seçeneği kalıyor, bu mudur beklenen cevap?Evet öyle diyecek çünkü istesem de belli edemem ben
Söyle düşünün. Adam çok kibar ve saygılı konuşuyor diye size ilgisi olduğunu düşünmüşsünüz hatta âşık olmanızda etkli olmuş bu. Ama adamın mizaci böyleymiş. Siz hiç alakasız yerden düşündüyseniz böyle bir şey o da düşünmüş olabilir. Sonuçta konuşmamız ve davranışlarımız karşımızdakinin anladığı kadardır. Siz de yapmışsınız meselaHmm. Ben de düşündüm bunu da en ufak bir açık verdiğimi sanmıyorum.
İlgini anlamış olamazEvet öyle diyecek çünkü istesem de belli edemem ben
Birinden hoşlanma işini niye bu kadar tabu halime getirdiniz hiç anlamadım
Anladığım kadarıyla karşı tarafın size bi ilgisi yokmuş zaten
Siz de oturup mesaj beklemişsiniz
Sonrasında tüm kapıları kapamışsınız
Sonuç olarak evet kimse anlamamış
Bunun bi ödülü var mı?
Bilemiyorum
Kendim olsaydım sizin yerinizde
Oturup beklemek yerine ben ilgimi belli ederdim
Karşılık gelmezse defteri kapatırdım
Cevabı zaten siz vermişsiniz. Kapılmamak için silmiştir. Sevgilisi olan birine ilgi duymak istememiştir.Mümkün değil onu bilmesi. Çünkü kimse anlamasın diye sevgilim var dedim herkese.
Evet öyle diyecek çğbkpŞimdi sana anlaması mümkün değil diyecek
Ben sevgilim var diye sildi demedim bu yazılan yorumlardan biri. Evet ona göre herkes gibi biriyim ama o zaman da düşünüp vakit ayırıp silmesi enteresan oluyor. Zaten sizin saydığınız sebeplerden biri mümkün olsa buraya konu açmazdım kendi kafamda cevaplandırırdım.İlgini anlamış olamaz
Sevgilin var diye silmiş olamaz
Sevgilisi var diye niye silsin adam o zaman?
Herkes gibi birisin bu mantığa göre adamın gözünde
İlgimi anlamamıştır çünkü en az onunla konuşuyorum. Ama aklında en ufak bir şüphe bile kalmasın diye belki de bana ilgisiz olduğu için böyle bir yalan uydurdum. Kendimce bir şey işte.Cocuk ilginizi anladi, karsilik vermeyince sevgilim var diye duyurmus olabilir misiniz Maria? Kuyrugu dik tutma seyi yani.
Aslında o da var. Acaba bana ilgi duydu da yaşı sorun ettiği için kafasında bitirmek amaçlı mı sildi diye de düşünmüyor değilim. Gerçi bir belirti vermedi ilgilendiğin dair. Şu an kafamı kurcalayan tek şey o kadar insanın içinde benim numaramı silmesi.Konu başlığı ve konu içeriği neden bu kadar alakasız.
Hani ortada hiç bişey yok, yaş farkı sorun olacak bişey yok.
4 yaş sorun değil ki zaten.
Sevgilisi iş arkadaşının numarasını neden sildirsin ki iş bu sonuçta. Sevgilim var desenizde ona karşı olan hislerinizi muhtemelen farketmiş ve kendince önlem almış gibi gözüküyorBİR iki kişi daha var. Tek ben değilim. Sevgilisi sildirmiştir ihtimali benim de aklıma geldi. Var mı yok mu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?