Yaşça küçük erkeğe aşık olmak...

Adamın ilgisi olsa bile söyle düşünür yaşı büyük nasılsa sevgilisi de var benim hiç sansım yok der siler

Belki o da sizden hoslanmistir sevgilin var diyince de surekli sizi stalklamamak icin silmistir. 4 yas onemli degil ayrica. 20-24’se fazla tabl ama cocuk min 24-25se cok normal.

bide whatsappdan durum paylasimi cok old school degil mi? Mesela benim annem teyzem falan paylasiyor anca. Whatsappdan durum paylasan birindeb sogurdum herhalde :)

Yok engelli değilim. Fotosu gitti ve wp durumla
Yok işle alakalı bilgilendirme için mecbur paylaşıyorduk

İşle alakalı şeyler paylaşıyorduk mesela şu müşterinin numarası kayıtlı olan biri varsa bana verebilir mi gibi. WhatsApp grupları sadece yöneticilerin yazımına açık.

Yanlışlıkla silinmiş sonra da eklememiştir. İnsan neden yalan yere sevgilim var derki? Sanki cinayet işlediniz?

fazla çabalamanızdan bile ilginiz oldugunu anlamıstr... erkekler kolay kolay numara silmez. sevgiliniz varmıs da silmiş de vs ihtimal vermiyorum. ilginizi ve yalanınızı anladı veya umursamadı ve asla umuudnuz kalmasın diye sildi. nokta. şiştim

Hissetmis ve rahatsiz olmuştur. 4 yas küçük olan bana abla der etrafimda. Sizin araliginiz nedir yani yirmilerde misiniz

Numaranız en baştan beri kayıtlı değildi belki de. Profil fotosu ayarlarını değiştirmiş olabilir.
Önceden herkese açık olduğu için görmüşsünüzdür, sonradan ayarı sadece kayıtlı kişilerin göreceği hale getirmiştir. Siz de görememeye başlamışsınızdır.

İlginizi anlaması için de 7/24 konuşmanız, kakara kikiri yapmanız gerekmiyor. Bazen bir bakıştan bile anlaşılır.
Anlamadığından o kadar emin olmayın yani.

Umutsuzluğa düşmüşse silmiştir... Sen kendin uzaklaştırmışsın kendinden Ciddi bir ilişkin olduğunu düşünüp uzaklaşmıştır.. Rehber den sildi ise oda size karşı boş değildir... Kesin ve net...

İlgimi anlamamıştır çünkü en az onunla konuşuyorum. Ama aklında en ufak bir şüphe bile kalmasın diye belki de bana ilgisiz olduğu için böyle bir yalan uydurdum. Kendimce bir şey işte.

Hanımefendicim sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz ama atladığınız ciddi bir unsur var; o da Enerji Alışverişi olayı. Uzun uzun yazmayacagım burada ama her şey enerjiden oluşur, her şeyin bir enerjisi vardır, enerji ile dağları devirir depremler yaratırsınız..yer kabuğu hareketlerini ve çıkan enerjinin yarattığı depremleri düşünün örneğin..
Sözün özü, siz açık açık bir şey demiyor olabilirsiniz ama bakın sürekli bir arada bulunan insanların arasında zamanla enerji ağları, enerji frekansları oluşur.
adama aşık oldum diyorsunuz, aşk muazzam bir enerji yaratır... işte o enerji o adama gidiyor, emin olun. hissediyor, farkına varıyor, bakın tek kelime etmenize gerek yok enerjiniz yayılıyor ona. belki başkaları bile farketmiş olabilir. Siz belli etmediğinizi sanarken enerjiniz bunu ortaya çıkarır. Hiç başınıza gelmedi mi, bazen ortada bir şey yokken içimize bir sıkıntı düşer.. bir şey mi oldu acaba diye düşünürüz ya da bir sevinç gelir nedensiz yere.. çünkü havadaki iyi- kötü enerjileri hissetmişizdir.
Bu da öyle bir şey..
Enerjinizi kesin, düşünmeyi bırakın. O zaman ilginizin bittiğini anlayıp size normal davranacak.

Öncelikle 4 yaş yaş mı ya? Hep yazıyorum, benim anne tarafında da baba tarafında da 4-5-8 büyük kadınla evlenen kuzenlerim var, yakın bir arkadaşım daha yeni çocuk sahibi oldu 5 yaş büyük eşinden. Modern dünyada böyle sayılara hala takılmiyorlar diyeceğim ama çevremde epey yaşlı olup kadının büyük oldugu çiftler de var. Eskiden de o kadar da büyük olay degildi bence...
Sizin hikayede de eğer normalde telefonla konusmuyorsaniz silmistir. Ben de eskiden herkesi telefonda tutardım, dursun,belki lazım olur diye. Ama artık aktif konuşmadığım herkesi siliyorum. Ciddi ciddi herkesi. Mesela eskiden telefonumda yüz bin tane isim olurdu iş melek , iş okan, iş Canan falan diye. Şimdi oda arkadaşlarımdan bile iki kişi kayıtlı. Çok lazım olur da aramak istesem WhatsApp grubunda numaraları var zaten,oradan kopyalar ararım...

Kendisine sorun biz nereden bilicez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…