- 21 Mart 2021
- 176
- 92
- 13
- 32
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Neden ki ama. İş harici asla mesaj atmam. İş yerinde de o konuşmadan konuşmam zaten çok denk gelmiyoruz.Sizden rahatsızlık duymuş olabilir.
Bana göre bunun farklı bir açıklaması olamaz
Mümkün değil onu bilmesi. Çünkü kimse anlamasın diye sevgilim var dedim herkese.Nasil biz kadinlar erkeklerin ilgisini hissediyorsak, onlar da hissediyor.
Hayatinda biri vardir ve sizin ilginizi bildiginden numaranizi silmiştir
Mümkün değil onu bilmesi. Çünkü kimse anlamasın diye sevgilim var dedim herkese.
BİR iki kişi daha var. Tek ben değilim. Sevgilisi sildirmiştir ihtimali benim de aklıma geldi. Var mı yok mu bilemiyorumOrtamda tek bekar siz misiniz belki sevgilisi vardır yanlış anlaşılmamak için silmiştir.
Neden böyle bir şey dediniz ki tabi silebilirMümkün değil onu bilmesi. Çünkü kimse anlamasın diye sevgilim var dedim herkese.
Tmm niye sildigini artik biliyorsunMümkün değil onu bilmesi. Çünkü kimse anlamasın diye sevgilim var dedim herkese.
Belk bu sebepten silmiştirMümkün değil onu bilmesi. Çünkü kimse anlamasın diye sevgilim var dedim herkese.
Evet birinin anlamasından çok korktum utandımOlmadigi halde sevgilim mi var dediniz?
Sevgilim var diye niye silsin kiTmm niye sildigini artik biliyorsun
Kendi ayagina niye sıktın ki
Umut bitince hersey biter de ondanSevgilim var diye niye silsin ki
Sevgiliniz olduğunu öğrendiyse ve çok da muhabbetiniz yoksa silmiş olabilirBİR iki kişi daha var. Tek ben değilim. Sevgilisi sildirmiştir ihtimali benim de aklıma geldi. Var mı yok mu bilemiyorum
Çok bekledim mesaj atsın falan diye. 2 ay sustu. Ben de biri anlar ya da kendisi anlar diye böyle bir şey yaptım. Nasılsa olmuyor bari kuyruğu dik tutayım hesabı.Belk bu sebepten silmiştir
Maşallah anlaşılmasın da bi şeyler olmasın diye her yolu denemişsiniz
Başlıkla konu da biraz alakasız olmuş sanki
Bana karşı hiçbir ilgisi yoktu olsayd yapar mıydım sizceUmut bitince hersey biter de ondan
Birinden hoşlanma işini niye bu kadar tabu halime getirdiniz hiç anlamadımÇok bekledim mesaj atsın falan diye. 2 ay sustu. Ben de biri anlar ya da kendisi anlar diye böyle bir şey yaptım. Nasılsa olmuyor bari kuyruğu dik tutayım hesabı.
Sevgilisi vardır ondan silmiştir diyenler var. Yetmiyor senin sevgilin olduğu için silmiştir diyenler. Tabii oylesine tahmin ediyorlar ama işyeri gibi profesyonel bir ortamda hem de iş için mesaj atılan bir ortamda şöyle nedenler sadece komik. Ben bir şeyden ilginizi anladığını düşünüyorum ve ilgisi olmadığını da bu şekilde belli etmiş diyorum.Sevgilim var diye niye silsin ki
2 yildir ilgisizse çaban zaten nafile...Bana karşı hiçbir ilgisi yoktu olsayd yapar mıydım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?