kızlar parazit ilacını bana doktor yazmıştı ama bitince attım hatırlamıyorum adını ama yine alıcam eczaneye söyleyince onlar verir zaten eczacı arkadaşım var doktorluk bişey değil demişti :lepi:
kilo almak isteyen arkadaşlar ne yesem ne yapsam alamıyordum ...doğum yaptım önceki kilomunda altına düşmüştüm ...kesinlikle az hareket bol yemekle bu iş tamamdır.
46 kilodan 50 ye çıktım şimdi 4 kilo daha alayım bu iş tamamdır ....
istediğinizi yeyin eğer hareketli bir yapınız varsa olmuyor bu iş tamamiyle az hareket edin işlem tamamdır :lepi::lepi::lepi:
kızlar en son parazit ilacı alıcam yazmıştım.12sinde yazmışım bugün 16sı ve ben 4 günde 4 kilo almışım inanamadım kesin baskülüm bozuk dedim ama eczanede tartıldım doğru :teytey::teytey::teytey::teytey:
pekmeze ve parazit ilacına devammmm :lepi: umarım tekrar vermem boshayallersmile
ilaç ismi lütfen istemeyin herkeste aynı sonuç olmayabilir mutlaka doktor yazsın bana ilk doktor yazdı ve ben eczacı arkadaşımdan aldım sonrasında opuyorumnanaktan
şunu dedim :yarın doktora gidicem arkadaşım ben de,peki doktora ne dicem bana parazit ilacı yaz mı dicem,yoksa ben kilo alamıyorum dediğimde hemen parazit ilacı yazar mı?siz ne için gittiniz doktora?ne dediniz?CADIARZU
valla cnm bende aynı senin gibiydim hamile kaldım 49 kiloyla 19 kilo aldım .doğumdan 1 ay sonra 58 kiloydum..kızım şuan 16 aylık ve ben 50 kiloyum yani metabolizma değişmiyo maalesef..hamile kalmayla bence hiç ilgisi yok.
nasıl kilo alabiliriz tüm kişilerin önerilerini birleştirip geldim arkadaşlar ben.ilk olarak sabah kahvaltısını ihmal etmiyoruz,kahvaltıdan sonra bir fincan pekmez içiyoruz.yemek öğünlerini 5-6ya çıkarıyoruz ve öğün aralarında aç kalmıyoruz abur cubur yiyoruz örneğin;cips,ceviz,fındık...yemeklerimizde hamur işi bollukta olmalı mantı,makarna vs. ben denicem,gelişmeleri yazarımkaydirigubbakcemile5
arkadaslar ben 15 gunde 15 kılo aldım...
arkadaslar ben 15 gunde 15 kılo aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?