• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşasın kilo alıyorum..

kızlar parazit ilacını bana doktor yazmıştı ama bitince attım hatırlamıyorum adını ama yine alıcam eczaneye söyleyince onlar verir zaten eczacı arkadaşım var doktorluk bişey değil demişti :lepi:

cnm ya bnde geçenlerde eczaneye sordum doktor yazıo dediakannehir.parazit ilacının adını bnada msj atarmısın aldığın zmn?şimdiden tşkler tatlım olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar bende kilo almak istiyorum ama bir türlü olmuyor praktenle 8 kilo almıştım ama orda kaldı daha fazla alamadım aksine ne uyku nede bitkinlik yapmıştı yanında b vitaminide alıyorum bunada şükür demişken hastalandım malesef ve 4 kilo gitti ben ne yapayım arkadaşlar yardım

kilo almak isteyen arkadaşlar ne yesem ne yapsam alamıyordum ...doğum yaptım önceki kilomunda altına düşmüştüm ...kesinlikle az hareket bol yemekle bu iş tamamdır.
46 kilodan 50 ye çıktım şimdi 4 kilo daha alayım bu iş tamamdır ....
istediğinizi yeyin eğer hareketli bir yapınız varsa olmuyor bu iş tamamiyle az hareket edin işlem tamamdır :lepi::lepi::lepi:

Okul yıllarımda senin gibi 46-48 kilolardaydım.Annem kilo alamıyor diye götürmediği dr kalmadı.Arı sütleri mi dersin Bulk larmı dersin aklına gelen herşeyi denedi zavallı anneciğim.Resmen günlerce yemek yiyemiyordum.Boğazımdan bir türlü geçmiyordu.Yemekhanede neden herkes gibi yemek yiyemiyorum diye gözlerimin dolduğunu ,acaba ben de birgün kilo alacakmıyım diye düşüdüğümü hatırlıyorum..Sonra ne olduysa oldu Sanki sihirli değnek değdi ve iştahım açıldı.Sigarıyı bıraktım Doğum yaptım.Belki bular etkilemiştir.Ama sebebini bilmiyorum.Şimdi 60 kiloyum.Ne yazıkki ömrüm kilo vermek üzere hergün diyetle geçiyor.Heran ne yesem diye düşünür oldum.Herkesin aklından yat,kat,para geçer benim ise yemek geçiyor.Şimdi annem yemeyeyim diye tabakları önümden alıyor.

kızlar en son parazit ilacı alıcam yazmıştım.12sinde yazmışım bugün 16sı ve ben 4 günde 4 kilo almışım inanamadım kesin baskülüm bozuk dedim ama eczanede tartıldım doğru :teytey::teytey::teytey::teytey:
pekmeze ve parazit ilacına devammmm :lepi: umarım tekrar vermem boshayallersmile
ilaç ismi lütfen istemeyin herkeste aynı sonuç olmayabilir mutlaka doktor yazsın bana ilk doktor yazdı ve ben eczacı arkadaşımdan aldım sonrasında opuyorumnanaktan

ya süpermiş valla bende 170 boyundayım kilom 49 şöyle 7 8 kilo alsam ne güzel olur...şöyle biraz internette baktımda bu parazit olayına aslında bende tüm belirtileri var ..ilacın ismini sormayın demşsin ama kullanan biri olarak şunu sorıyım madem herhangi bir yan etkisi varmı acaba?

kızlar en son parazit ilacı alıcam yazmıştım.12sinde yazmışım bugün 16sı ve ben 4 günde 4 kilo almışım inanamadım kesin baskülüm bozuk dedim ama eczanede tartıldım doğru :teytey::teytey::teytey::teytey:
pekmeze ve parazit ilacına devammmm :lepi: umarım tekrar vermem boshayallersmile
ilaç ismi lütfen istemeyin herkeste aynı sonuç olmayabilir mutlaka doktor yazsın bana ilk doktor yazdı ve ben eczacı arkadaşımdan aldım sonrasında opuyorumnanaktan

yarın doktora gidicem arkadaşım ben de,peki doktora ne dicem bana parazit ilacı yaz mı dicem,yoksa ben kilo alamıyorum dediğimde hemen parazit ilacı yazar mı?siz ne için gittiniz doktora?ne dediniz?CADIARZU

yarın doktora gidicem arkadaşım ben de,peki doktora ne dicem bana parazit ilacı yaz mı dicem,yoksa ben kilo alamıyorum dediğimde hemen parazit ilacı yazar mı?siz ne için gittiniz doktora?ne dediniz?CADIARZU
şunu dedim :
deli gibi yiyorum benim yediğimi normal bir insan yese 300 kilo olurdu kesin sabah öğlen akşam 1 er taneden günde üç ekmek kim yer ben yiyorum ama asla kilo alamıyorum kilo almak istiyorum dedim parazit var dedi parazit şurubu yazdı o kadar :lepi:

bende bir yıllık evliyim hayatım boyunca 50 göremedim çalışıyorum çok yiyip dinlenme gibi bir imkan yok sabah iş yerinde akşam evde koşuşturuyorum kaydirigubbakcemile4 doktorlara gittim sadece biraz kansızlık var hepsi hamile kal kilo alırsın dedi sabırla bekliyorum bende :Saruboceq:

valla cnm bende aynı senin gibiydim hamile kaldım 49 kiloyla 19 kilo aldım .doğumdan 1 ay sonra 58 kiloydum..kızım şuan 16 aylık ve ben 50 kiloyum yani metabolizma değişmiyo maalesef..hamile kalmayla bence hiç ilgisi yok.

valla cnm bende aynı senin gibiydim hamile kaldım 49 kiloyla 19 kilo aldım .doğumdan 1 ay sonra 58 kiloydum..kızım şuan 16 aylık ve ben 50 kiloyum yani metabolizma değişmiyo maalesef..hamile kalmayla bence hiç ilgisi yok.

evet katılıyorum yok alkisalkisalkis
hamile kalmadan önce 49 dum 13 kilo aldım hamileyken doğumdan bir ay sonra 45 e düştüm
işte şimdi zorla 50 oldumbayanssulusmile

nasıl kilo alabiliriz tüm kişilerin önerilerini birleştirip geldim arkadaşlar ben.ilk olarak sabah kahvaltısını ihmal etmiyoruz,kahvaltıdan sonra bir fincan pekmez içiyoruz.yemek öğünlerini 5-6ya çıkarıyoruz ve öğün aralarında aç kalmıyoruz abur cubur yiyoruz örneğin;cips,ceviz,fındık...yemeklerimizde hamur işi bollukta olmalı mantı,makarna vs. ben denicem,gelişmeleri yazarımkaydirigubbakcemile5

Vayyy anammm bunu ben yapsam kilo versem olma mı yaa sempatiksalakcinni

arkadaşlar bende kilo alamamaktan şikayetçiydim bu nedenle diyetisyene gittim diyetisyen bana bi diyet listesi verdi şimdi bu diyet listesini uyguluyorum bilmiyorum 1,5 ay geçti daha tartılmadım ne kadar aldığımı bilmiyorum ama pazartesi günü eczanede tartılacağım eğer kilo almışsam yazarım :) diyet listesini isteyen arkadaşlar olursa yazabilirim :)

bende 47 kiloydum.. sipraktin diye bir alerji surubu var ya yan etkisi işta açmak bilinir genelde:)
onu kullandım şimdi 50 kiloyum:) 2 tane ilaç bitirdim..eskiden 49 a çıksam bile 1 gun yemıyim az yiyim hemen düşüyordu kilom..şimdi sabit. artık göbek egzersizi yapma ihtiyacı bile duyuyorum o kadar yaradı yani :sm_cool:
deneyin derim:) tek kotu tarafı uyku yapıyordu:(
şimdi 4 kilo daha alırsam tam olacak takip ediyorum..yenı denediğim şeyler olursa paylaşırıım sizlerle:)

yawrum ya bende bu taktikle kilo almayı denedim ama hareketsizlik selülit başlangıcına sebep oluyor:( bende 1.aşama oldu...
eğer hareketsizlikle kilo almak istiyorsanız en azndan selülit için ve göbek için egzersiz yapmanızı öneririmyerimseniben

Back